Komentari

idragi28.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • EuM

  A, ostati u milosti, u težnji dobro osmišljenog života - po
  volji Božjoj, znači imati zdrav duh u zdravom tijelu, tijelu
  koje nije "staja", nego hram za postupno primanje darova
  i konačno nastanjenje Duha svetoga...(duha istinske Ljubavi).

  avatar

  30.10.2019. (10:34)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  "ostati u Božjoj milosti" - da, to je ono što čovjeka uvijek tješi i daje mu snagu

  avatar

  30.10.2019. (10:49)    -   -   -   -  

 • EuM

  Gospona poruka, 25. listopad 2019.:

  “Draga djeco!
  Danas vas pozivam na molitvu. Nek molitva bude melem vašoj duši,
  jer plod molitve je radost, darivanje, svjedočenje Boga drugima preko
  vaših života. Dječice, u potpunom predanju Bogu On će se brinuti
  za sve i blagoslovit će vas i vaše žrtve imat će smisla. Ja sam s vama
  i sve vas blagoslivljam mojim majčinskim blagoslovom.
  Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

  avatar

  30.10.2019. (10:51)    -   -   -   -  

 • Divlje srce

  Bog nam je rođenjem dao sve darove, sve što nam je potrebno za život. Na žalost nekima, življenje nisu samo oni momenti kada je sve po našoj volji i zamislima.
  Bog nije samo bezuvjetna ljubav, Bog je i mač i "udarac po stražnjici".
  Pozdravljam potrebu za osamom u nutrinu, za prebiranje po emocijama i razmišljanjima. Bez toga nećemo nikada shvatiti koliko smo bitni, koliko vlastitim djelima doprinosimo općoj slici Čovjeka. Bez osamljivanja, ne možemo osjetiti milost.

  avatar

  30.10.2019. (12:18)    -   -   -   -  

 • teuta

  Dragi moj prijatelju ponekad se zapitam što je zapravo milost. Vjerujem da postoji a taj tko je čist u srcu i u duši, sigurno je obogaćen milošću već samim tim što je svjestan da je učinio dobro djelo, da je nekom pomogao, da se trudi biti čovjek u pravom smislu riječi itd.

  LP šaljem prijatelju.

  avatar

  30.10.2019. (17:27)    -   -   -   -  

 • Krotiteljica

  Milost u meni, milost samnom.
  Pokoju milost podijeliti. I primiti.
  Ako se I ne vidi bit će da je milost.

  avatar

  30.10.2019. (18:05)    -   -   -   -  

 • EuM

  @teuta
  Draga prijateljice, milost postoji u, kako kažeš, čistu srcu i u duši, a
  ona se osjeti u porivu za činjenje dobra djela i u radosti postojanja onda kada se pomogne dobrim djelom, oprostom, zagrljajem. Milost je uvijek uz onoga tko je čovjek u pravom smislu riječi, jer tko čini dobra djela on je istovremeno i Božji prijatelj. Npr: Isus sretne jednog dobrog čovjeku, koji nije bio vjernik u pravom smislu i sretan da je u raju pokaja se pred Isusom: Bože nisam išao u tvoju crkvu, malo sam molio, moja vjera bila je slaba … nisam dostojan... Isus ga pogleda i reče, sa mnom si u raju jer si mi bio prijatelj - onda kada si sirotog oblačio Mene si oblačio, kada si ga nahranio Mene si nahranio, kada si nosio darove nisi se hvalisao tako si ih i Meni darivao, zato si samnom u Kraljervstvu Očevu i ovdje je tvoje ime zapisano...
  Zahvaljujem na komentaru, Tp

  avatar

  31.10.2019. (00:15)    -   -   -   -  

 • Boris

  Lijepo je prozboriti malo o ovoj temi, naizgled tajnovita, a u biti vrlo jednostavna, samo kada se skuži njena tajnovitost.Problem nastaje samo u neznanju, pa se onda ljudi pitaju, kako to , jedni imaju milost drugi nemaju, pa onda traže, mole i kume za milost, a da nisu svijesni da je sam Život milosrdnI dar Božji. Zato se najradije približujem komentaru koje je dao/la@divlje srce.

  U čemu je ključ rješenja za svakog čovjeka ? Iako nam je život kisel kao limun, na nama je dužnost da od limuna napravimo " l i m u n a d u " . Sve što imamo dano nam je od Boga, pa i "udarac po stražnjici" kako veli @d.s., konačno U Milosti svi se spašavamo po vjeri u Isusa Krista. A po čemu smo inače zaslužili Život ? Sve je to nezasluženo. Opravdani smo po vjeri, a ne po djelima. Dobra dijela i vjera koračaju zajedno, a sama djela nisu dovoljna. To je vrlo jednostavan Kristov koncept, kojeg je opisaO s. Pavao, a kasnije njemački reformator Martin Luter.

  Približi se Bogu, a on je tik uz tebe, i sve će ti biti jasno, jer ćeš se tek tada osvijestiti. Dok god ti tražiš Boga, hodaš po tami. Traži i naći ćeš ga. Tad će prestat hvalisanje o vlastitom VELIKOM MORALU I DOBRIM DIJELIMA.

  Ako tu postoji nekakav problem, onda on može postojati samo u čovjeku, konkretno u njegovoj nutrini, gdje je on sam sebi problem, jer nije ništa uložio u sebe da istraži svoje mogućnosti u realitetu Božjeg postojanja, temeljem vjere.

  avatar

  31.10.2019. (01:24)    -   -   -   -  

 • važno da si živa

  kada činiš dobro oko sebe riječju i djelom ali sam od sebe- a ne samo zato da drugi vide i da se uzvisuješ kroz njih

  kada sami sebe razveselimo učinjenim dobrim djelom sami sebi smo dali milost koja je prelijepa jer nam je podarila sretno srce

  avatar

  04.11.2019. (16:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...