Komentari

poduzetnicauhrvatskoj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • AnnaBonni

    ne mogu vjerovati, ali ti vjerujem...........Mučno je to proživjeti, sve znati, a ne moći si pomoći, jer, normalan čovjek ima normalan prag tolerancije

    avatar

    23.10.2019. (11:49)    -   -   -   -  

  • Euro

    Jos samo za menstruaciju nije pitao i imate li bolove prilikom iste hehe

    avatar

    23.10.2019. (14:16)    -   -   -   -  

  • jeka

    Sposobna,mlada žena. Takvima kao ti se divim iskreno.
    A ovo...sjećam se svojih poslova i intervjua iz mladosti ,na kraju sam u zamolbama pisala "neudana i nemam djece" jer mi se nije objašnjavalo.
    Znači,još je aktualno:)

    avatar

    23.10.2019. (19:07)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Prošla sam jedno mučno iskustvo. Tri mjeseca sam paralelno radila i odrađivala otkazni rok u bivšoj firmi te cijeli godisnji a u budućoj firmi sam svaki dan dolazila I boravila po cijele dane kako bih se što bolje uhodala. Da bi mi na kraju kad sam valjda spremila posao i zaostatke dobila sms poruku da me neće primiti. Suocila sam se sa vlasnicom koja mi je sarkasticno rekla neka ih tužim. Da i to vidi. Ja sam tada po prvi put išla na biro. Za dva tjedna počela sam raditi, našla sam posao u sezoni. Nikome to ne bih zeljela da prođe. I da nije joj palo napamet da me plati.

    avatar

    24.10.2019. (19:24)    -   -   -   -  

  • j.

    Sjajan post. Ljudi koji daju pare misle da to u stvari i ne trebaju, eto - u tome je problem. Da postoji komora koja bi mu za 30 dana neplaćanja uzela licencu, preostalo bi mu jedino da odjaše na onom svome konju :))

    avatar

    25.10.2019. (18:20)    -   -   -   -  

  • so far away...

    ojoj, tipična rvatska priča...
    Krotiteljice, kaj i ti? Evo ja se nisam tužila sa starom firmom (davali mi otkaz nakon bolovanja) iz razloga što me čekao drugi posao, pa smo napravili sporazumni. Da bi drugi posao ostao ipak fuš i za mjesec dva prestao postojati. Bez ikakvog objašnjenja osim, mi smo fulali procjenu. Ok, bar mi je fuš bio plaćen. Ali, radi se o egzistenciji, ne o kikirikiju koji si obećao pa nisi dao nekome.

    avatar

    28.10.2019. (07:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...