Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • samo za vranju

  PREJAK JE TAJ NETKO I TI KOJI SI TO UFATIJA.

  avatar

  20.08.2019. (14:03)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Za uživanje na krovu, uz pivo. :)

  avatar

  20.08.2019. (14:21)    -   -   -   -  

 • Klik

  To je, vidim, bio i ostao običajem nekih prijašnjih generacija.
  Kroz ta vrata na krov nitko nije prošao godinama...

  avatar

  20.08.2019. (15:03)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Drago mi je da objavljuješ (pretpostavlljam seriju) postova sa Gornjeg grada i okolice. To mi je svakako jedan od, ako ne i najatraktivniji dio Zagreba :)

  avatar

  20.08.2019. (15:49)    -   -   -   -  

 • Ranmi

  Puno unutrašnjih strana zgrada na višim katovima ima takve neke male terasice sa izlazima, više ili manje zgodne i u različitom stanju (neke izgledaju derutno nažalost, a možda i nesigurno).

  Ali svakako mnogo njih na prvi pogled ulijeva neki romantičan scenarij npr. "studija" nekog još nepriznatog umjetnika, slikara ili pisca kojemu to pruža bijeg iz svakodnevnog skučenog potkrovlja (gdje živi zbog besparice), da udahne svježi gradski zrak (heh).

  Potkrovlje slično kao ono prikazano u legendarnom filmu "Kužiš stari moj" npr.

  avatar

  21.08.2019. (05:27)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Samo za Vranju: Hvala ti, jako me je razveselio taj prizor i odmah sam ga poželio podijeliti sa svima vama koji pratite blog!

  Viatrix: E to sam si baš i ja odmah zamislio! :)

  Klik: Baš se pitam da li je pr(a)va namjena tih vrata bilo čišćenje snijega sa krova i mogućnost popravaka ... ili možda tek kao uživancija. Da, izgleda da nisu dugo korištena ... šteta!

  Lucid-theatral: Paaaaa, Ovaj je post zapravo više iznimka, malko su mi draži postovi iz manje "eksponiranih" kvartova ... ali, drago mi je i kad na Gornjem gradu nađem nešto zanimljivo!

  Ranmi: Da, takav sam si ja scenarij zamislio ... kad bi taj sobičak bio u dobrom stanju (od izolacije pa do drvenarije itd), vrlo rado bih se njime služio. :) Volim takve iznenađujuće i pomalo opskurne prostore - nisam nikad baš živio u nekom sličnom, ali sam imao prilike odsjesti tu i tamo u nekom takvom na dan ili dva.

  avatar

  21.08.2019. (13:33)    -   -   -   -  

 • Ranmi

  Isto je i kod mene, živio nisam, no kako sam većinu djetinjstva proveo bez vlastite sobe, priželjkivao sam bilokakav prostor ili prostorčić koji bi bio samo moj, tako da bi mi tada čak i takav neki bio senzacija.

  avatar

  26.08.2019. (01:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...