Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • TEATRALNI

    Zainteresirao si me za ovu rutu. Nažalost nisam bio u prilici maknuti se dalje od Sljemena i Ivanščice, u Gosrkom kotaru sam bio stvarno davno (još sam bio u osnovnoj) i nije uključivalo ture po planinama. Jesi možda bio na Svetoj geri ? po fotkama i to izgleda poprilično atraktivno.

    avatar

    07.08.2019. (10:32)    -   -   -   -  

  • iris

    Divota, oplemenjuje, šteta za devastirani dom, ako voda ima memoriju sigurno imaju i planine...lijepo im je ostaviti svoj -trag-
    :)

    avatar

    07.08.2019. (11:23)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo sa Risnjaka koji je zbilja veličanstven. Bio sam puno puta, jednom i na radnoj akciji. Sigurnije vam je ostaviti auto kod doma Sušak (Mali dom Platak) i u povratku sa Risnjaka popeti se na Snježnik. Čudi me da nisi snimio ni jedan runolist, ima ga na Risnjaku i još više na Snježniku, čak i na vrhu. Inače, planina u Notranjskoj u Sloveniji se zove samo Snežník, bez slovenski, a najviši vrh Veliki Snežnik. Umjesto spusta prema Platku mogli ste uz Mirnjak do doline Lazac, a vidim više ste hodali po Kvarneru nego po Gorskom Kotaru.

    avatar

    07.08.2019. (15:56)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Lijep i detaljan tekst, popraćen odličnim fotografijama.

    avatar

    07.08.2019. (22:33)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Često planinari kažu slovenski Snježnik zbog razlike, samo sam napomenuo kako to nije pravi oronim, pogotovo ako pitaš u Sloveniji. A možda oni kažu hrvaški Snežnik. Drugi put bolje gledati pod noge da ne zgazite koji runolist ili još gore poskoka. Evo ti link na jedan od mojih postova o Snježniku (hrvaškom) sa puno cvijeća.

    avatar

    08.08.2019. (15:09)    -   -   -   -  

  • j.

    Ako budeš u prilici, ne propusti Guslicu drugi put, a preporučujem svakako i Bitoraj, te okolicu Hahlića, zvanu Grobničke Alpe.
    Stanje doma na Snježniku već je godinama žalosna tema; takav vidikovac postoji malogdje kod nas.
    Gorski Kotar je raj, malen a očuvan i prelijep. Pozdrav!

    avatar

    09.08.2019. (16:40)    -   -   -   -  

  • jelen

    Mjesec dana je danas proslo od Antunova polaska na Camino. Imas li kakve novosti o njemu?
    Je stigao u Santiago vec?

    avatar

    17.08.2019. (20:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...