Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Lucid-Theatral

  Zainteresirao si me za ovu rutu. Nažalost nisam bio u prilici maknuti se dalje od Sljemena i Ivanščice, u Gosrkom kotaru sam bio stvarno davno (još sam bio u osnovnoj) i nije uključivalo ture po planinama. Jesi možda bio na Svetoj geri ? po fotkama i to izgleda poprilično atraktivno.

  avatar

  07.08.2019. (10:32)    -   -   -   -  

 • iris

  Divota, oplemenjuje, šteta za devastirani dom, ako voda ima memoriju sigurno imaju i planine...lijepo im je ostaviti svoj -trag-
  :)

  avatar

  07.08.2019. (11:23)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepo sa Risnjaka koji je zbilja veličanstven. Bio sam puno puta, jednom i na radnoj akciji. Sigurnije vam je ostaviti auto kod doma Sušak (Mali dom Platak) i u povratku sa Risnjaka popeti se na Snježnik. Čudi me da nisi snimio ni jedan runolist, ima ga na Risnjaku i još više na Snježniku, čak i na vrhu. Inače, planina u Notranjskoj u Sloveniji se zove samo Snežník, bez slovenski, a najviši vrh Veliki Snežnik. Umjesto spusta prema Platku mogli ste uz Mirnjak do doline Lazac, a vidim više ste hodali po Kvarneru nego po Gorskom Kotaru.

  avatar

  07.08.2019. (15:56)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Lijep i detaljan tekst, popraćen odličnim fotografijama.

  avatar

  07.08.2019. (22:33)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Često planinari kažu slovenski Snježnik zbog razlike, samo sam napomenuo kako to nije pravi oronim, pogotovo ako pitaš u Sloveniji. A možda oni kažu hrvaški Snežnik. Drugi put bolje gledati pod noge da ne zgazite koji runolist ili još gore poskoka. Evo ti link na jedan od mojih postova o Snježniku (hrvaškom) sa puno cvijeća.

  avatar

  08.08.2019. (15:09)    -   -   -   -  

 • j.

  Ako budeš u prilici, ne propusti Guslicu drugi put, a preporučujem svakako i Bitoraj, te okolicu Hahlića, zvanu Grobničke Alpe.
  Stanje doma na Snježniku već je godinama žalosna tema; takav vidikovac postoji malogdje kod nas.
  Gorski Kotar je raj, malen a očuvan i prelijep. Pozdrav!

  avatar

  09.08.2019. (16:40)    -   -   -   -  

 • jelen

  Mjesec dana je danas proslo od Antunova polaska na Camino. Imas li kakve novosti o njemu?
  Je stigao u Santiago vec?

  avatar

  17.08.2019. (20:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...