Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sličice iz Nizozemske

    ne bi nikad kod nje u apartman... a gdje bi ostavio djecu? kod susjede pa da placam dva apartmana... a ko voli, nek izvoli...

    avatar

    05.08.2019. (11:19)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    Blanka Vlašić poznata je osoba pa ne treba čuditi da su njeni postupci, svjetonazor i ostalo, novinarima vrlo zannimljivi budući da mnoge čitatelje to zanima. Znaš kako je, i pisana riječ je roba, a svaku robu valja prodati.

    Bilo bi zanimljivo saznati koliko puta je posjećen članak o našim djevojkama i mladićima koji se s raznih olimpijada znanja vraćaju sa zlatnim medaljama, a koliko puta članak na koji se referiraš u postu.

    avatar

    05.08.2019. (12:32)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    "Njen apartman - njena pravila!" Dodao bih - take it or leave it! Točka!

    avatar

    05.08.2019. (13:04)    -   -   -   -  

  • Klik

    Taj me Express-članak neće vidjeti, ne samo zato što ne fermam taj autorov svjetonazor, nego i što, poput siledžija, zahtijevaju da prihvatiš "kolačiće", ma kako benigni bili, inače nema čitanja. Ne'š ti bitne "tiskovine"...!
    I sâm roditelj, itekako znam što sa sobom nosi "obiteljski turizam" s (malenom) djecom... i mogu razumjeti i poštovati pravila stanodavca. Što'no se kaže: "Široko vam polje!". I bilo nam je. I bez apartmana ili restrikcija... na drugim, objektivno primjerenijim mjestima.

    avatar

    05.08.2019. (13:05)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ove optužbe protiv Blanke V. su beskrajno glupe.
    U današnje vrijeme je potpuno normalno i uobičajeno da neki iznajmljivači dozvoljavaju, a neki ne životinje ili djecu u stanu, neki ne dozvoljavaju boravak kraći od..., drugi ne dozvoljavaju lumpanje itd itd.
    Neš ti novosti.
    Ta baljezganja o tome tko je koliki vjernik i slično, jednostavno su proizvod dokonog a glupog uma.

    Blankin je najveći grijeh, izgleda, što žena živi kako hoće......

    avatar

    05.08.2019. (15:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...