Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • TEATRALNI

    sviđa mi se film....tim više jer spadam u ekipu koja jede meso

    avatar

    04.08.2019. (11:39)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    nisam gledala film, ali tema je uvijek interesantna (ovaj drugi film "ljudožder vegetarijanac" sam počela gledati, ali je premračan, nasilnih scena i što je najgore - borbe pasa, što nikako nisam dalje mogla gledati pa sam isključila TV)

    avatar

    04.08.2019. (13:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    I ja skrušeno priznajem da nisam gledala film ali mogao bi biti zanimljiv po tome št o njemu pišeš i što sam vidjela na videu. Nisam vegetarijanka a kamoli veganka hehehehe ali tko voli nek izvoli. Biljke doživljavam, na neki način, kao živa bića.
    Ali da slučajno živim na selu i imam kokoši i ostale životinje...svi oni bi doživjeli starost kod mene hehehehe jer nikako ne bih mogla ubiti nijednu životinju. LP prijatelju.

    avatar

    04.08.2019. (16:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Shadow, onda svakako pogledaj, sadrži najviše elemente satire koja je meni osobno još bolja od klasičnog humora. Mislio sam u post ubacit scenu pljačke ali nema nigdje tog kadra a jedan je od najboljih. Ps ljudoder vegetarijanac je baš realističan,ali i premračan i mene su stresle one borbe pasa.

    -teuta-ima i boljih ali i ovaj ima dobar prolaz, stvarno ima sve i svašta, ali neću previše otkrivat a i ne mogu jer mi je sjećanje u magli haha, ima već koja godinica kako sam gledao, trebao bi ponovo da se sveg sjetim :) I ja glasam za meso prijateljice nema trave do mesa :)

    avatar

    04.08.2019. (20:49)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dižem palac gore. Uživaj i odmaraj kad god možeš. Javljat ću se ja. LP

    avatar

    04.08.2019. (21:18)    -   -   -   -  

  • Potraga Za Smiraj

    Imas bloggerski pozdrav

    avatar

    04.08.2019. (22:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -teuta-i ja dižem dva :) jučer sinoć zapravo sam uživao u umjetničkoj filmskoj senzaciji iz A produkcije konkretno u filmu iz ovog posta ovakve stvari vrijedi gledat, u jako malo kadrova i deset minuta puno govore. A noćas će biti na repertoaru i drugi sličan po konceptu forme isto iz A produkcije filmić iz ovog posta
    koliko vidim na blogu je opet tiha misa, samo se javi kad uloviš vremena.

    -potraga- i ti također :)

    avatar

    05.08.2019. (12:00)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znači i seks je na redu hehehehe. Neka, tako treba. A znaš kako je ljeti na blogu. Svi nekamo putuju, odmaraju itd. Bit će opet sve i svašta na jeen hehehehe.

    avatar

    05.08.2019. (18:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Umjetnički seks moleću lepo u umjetničke svrhe :) znaš kakvih spodoba sve ima ovdje koje i scenografiju proglašavaju pornjavom :) a ić ću i ja na more uskoro.

    avatar

    05.08.2019. (18:46)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ah, itekako mi je to poznato i to već odavno na žalost.
    Drago mi je zbog tebe što ideš na more, trebaš se dobro odmoriti.
    LP prijatelju.

    avatar

    06.08.2019. (12:50)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo da te pozdravim :)

    avatar

    06.08.2019. (13:34)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    Pozdrav,stalno putujem ovdje ondje i sama sebe teško ulovom kako me nema.Slaba sam na životinje pa gdje je nasilje nad njima to me uzruja a ne smijem se uzrujavati pa doista ne gledam takve filmove. Čula sam dobre komentare o SONJI I BIKU ali nisam ni jedan pogledala od oba navedena.Još nisam ni ĆAĆU pogledala...kaj da ti kažem imam predoperacijsko ludilo s doktorima i trebam ZEN... Čitam te lp-odličan si i hvala ti na tom

    avatar

    06.08.2019. (18:54)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Čuo sam krajičkom uha za taj film, ali nisam gledao. Imam sad dosta toga na repertoaru (većinom stranog), ali mislim da će se naći vremena za ovaj uradak. A kad si već lijepo i poveznicu na utube stavio onda nema previše mjesta za izlike :) Trebao bih i tog famoznog ljudoždera vegetarijanca pogledati.

    Zanimljivo da pitaš za Svetu Geru odnosno slovenski Trdinov vrh jer sam baš ovaj kraćio dio godišnjeg sad skoro završio tamo, ali nam se nije zbog vrućina iz Varaždina vozikalo do Žumberka. U planu mi je i iako nisam bio tamo, i tebi preporučam da odeš. To nije toliko daleko od Zagreba pa je izvedivo :)

    avatar

    07.08.2019. (12:28)    -   -   -   -  

  • isabel

    ovaj tvoj post pogledam i ispročitam kasnije p aeventualno i nešto
    konstruktivno i odgovorim,ali trenutno , pukla bih ko najzrelija lubenica
    ispala čovjeku s traktora da ti ne pokažem ovo;

    general

    avatar

    07.08.2019. (14:25)    -   -   -   -  

  • NF

    ha,ha, suvremeni romeom i julija, za aktualnim preprekama ljubavi, te sretnim završetkom. i mene iritira agresivnost nekih društava za zaštitu životinja (npr. nedavna akcija za obaveznu kastraciju svih pasa, ma nek odjebu), te veganskih organizacija...

    avatar

    07.08.2019. (16:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Teuta-slažem se nažalost,ipak ja volim gledat pozitivno njima je lagano odzvonilo mi smo budućnost,oni prošlost. Nadam se da ću stići do kraja mjeseca skoknut negdje na par dana.

    -Shadow- pozdrav ostavljam :)

    - važno da si živa-kad uloviš vremena samo javi :) a što se filma tiče ovdje nasilja nad životinjama nema. Niti ima gadnih scena kao što su borbe pasa, ovo je više satira. Ćaću bi ti svakako preporučio da prvo pogledaš ne samo zbog kronoloških razloga. Nadam se da nije ništa ozbiljno (vezano za operaciju) što god bilo misli pozitivno, iako vidim da to i radiš. Sretno, sve će to biti ok ipak živimo u 21.stoljeću

    -Unusual suspect-Nije panika, samo pomalo :) i ja imam dosta toga, pa sad samo izdvajam nešto iako je 90% toga kod mene već pogledano,ali što ćeš kvalitetne filmove volim više puta gledati sa nekim vremenskim odmakom. Izgleda mi praktično to sa povezicom ako je film online dostupan da ga ubacim u post . Što se Svete gere tiče nadam e da će uskoro biti prilike, situacija sa prijevozom mi nije najbolja jer nas večina ne vozi a prijevoz busom do Sošica nije najredovitiji. Nadam se da će ipak biti prilike,možda se potrefimo negdje :)

    -Isabel-tvoj komentar uvijek dobro dođe, kad je svaki konstruktivan i savršena nadopuna praktički svakom postu. Mogu sad nabrajati do ibera ali nebi imalo smisla, hvala ti za link nešto sam malo bacio pogled poslije ću detaljnije analizirat. Inače blog koji si mi linkala ta blogerica (koliko sam uspio svatit) je glumica koja je u "koja je ovo država" imala ulogu. To sam svatio kad je pisala post o samom fimu i potpisala se imenom, mislim da imaš njeno pravo ime na samoj margini njenog bloga. Ps odgovorio sam ti na mail, pa vidi i to, pošaljem ti i viedo koji je prethodio onom koji si već gledala, neki dan sam radio upload još je sve u nekoj nazovi fazi nastajanja.

    -NF- hahaha,da tako nešto manje-više :) ovo je (bar po mojoj percepciji) neka vrsta provokacije i bunta na takve o kojima govoriš. Tako je nek odjebu i oni i kastracija a vegani neka samo svoje isfuravaju ali neka ne nameću drugima.

    avatar

    07.08.2019. (20:41)    -   -   -   -  

  • isabel

    Upravo gledam film na you-tubu pa se javim kad pogledam
    do kraja,a već me smijeh hvata od raznoraznih insinuacija tipa;
    …."2 si sina napravio šta će ti mu....-)))

    avatar

    07.08.2019. (22:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Uživaj samo pomalo iskreno ne sjećam se scenarija dosta toga mi se izbrisalo iz glave :)

    avatar

    07.08.2019. (22:48)    -   -   -   -  

  • isabel

    jesam , odgledala sam s velikim zadovoljstvom .
    ovo je definitivno film po mom ukusu ,a i glumačka ekipa skladno složena, iako kako bi se u narodu reklo " svatko za se
    travu pase" , svejedno su kompaktna cjelina kada se "napada" njihova
    "svetinja" u ovom slučaju bik, e sad, ono što me osobito veseli je autentičan ambijent, govor, maniri,neopisivo dubok metaforičan humor
    kraja kojem je to naprosto karakteristika( Zagora) uvijek bila i ostala nekako specifikum kojeg se ne može tek tako lako kopirati, novokomponirane izvedenice književnog jezika teško da itko može nadmašiti,ili , osim mislim u svojevremeno najgledanijoj seriji domaće produkcije Prosjaci i sinovi,no nju sad ostavljam po strani.
    Teško je billo koji segment filma izdvojiti kao recimo najupečatljivi ,ali pljačka malenog dućana je vrhunski složena i izvedena, pa onda, gledajućii slušajući konverzacije zahvaljujući ovom filmu tako autentičnom, rekoh.već, naučila sam što je pravo značenje
    -ćućavca-....pa novootkriveni stil slikanja kiki-kundolini, sad tek vidim da pojma nemam o slikarstvu.-)))
    a o osiguravajućem društvu"Nebo" pogotovo...
    E sad, kako nisam vegetarijanac,već čistokrvni mesožder -svežder nitko mi neće moći "zbrajati leševe koje sam pojela"......ovo dosta surovo u filmu zvuči,ali kad dublje čovjek promisli ,istina je što otac kćeri .zagovornici zabrane borbi bikova spočitava.....

    U svakom slučaju kako god ovaj film gledali i shvatili, osobnog sam uvjerenja da je vrhunski u svim segmentima
    urnebesne nepripitomljene satire na račun domaćih "žutih" medija i važnih hrvatskih institucija poput Sabora.

    avatar

    08.08.2019. (00:14)    -   -   -   -  

  • isabel

    p.s. društva za zaštitu životinja nisu na visini svog zadatka,
    moje osobno mišljenje, a niz je ne kilometarskih opaski, već multi kilometarski o čemu ne bih sad, predaleko bi me to sada odvelo.
    Nf je potpuno u pravu, samo što ja tu i takvu agresivnost shvaćam
    kao pozadinu nečeg puno većeg, dubljeg pa i politikanskog, gdje su
    životinje samo paravan za ne znam sad ovog trenutka koju pravu riječ naći za ono što želim reći,umorna sam pa i dekoncentrirana ovoga trenutka, ali jedno znam, ovo svoje uvjerenje o ovoj temi branim životom svojim, jer sam se nagledala ,ali zaista nagledala doslovno strave i užasa kada se o nezaštićenim životinjama radi....

    avatar

    08.08.2019. (00:21)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Dobra interpretacija na koju nemam što dodat. Od glumačke ekipe scenografije, scenarija sve je na mjestu, ovo sa Zagorom dobra usporedba iako ja više preferiram Alana Forda koji se bazira na crnom humoru. I meni je pljačka jedna od (ako ne) i najupečatljivija scena u cijelom filmu iako ih ima još, uglavnom ih se ne sjećam najbolje jer je prošlo dosta vremena od zadnjeg gledanja pa mi sa ovakvim vremenskim odmakom nije ostalo sve u sjećanju. Eto ti još inspiracije za slikanje :) samo nemoj se podcjenjivat kako "nemaš pojma o slikarstvu" ono što ja vidim je izniman talent. Niti meni nitko neće zbrajati leševe :) osobno sam stajališta da je film u odnosu na stvarnost još bio i blag ali i tako je ispao sasvim u redu, reakcije su oko njega podijeljene kao i kod svakog zapravo,svatko ga interpretira na neki svoj način iz nekog svog kuta gledanja. Ps teško mi se referirat na sve što si navela u komentaru fali mi materijala,drugim riječima trebao bi ponovo pogledat uglavom..sve što navodiš stoji. Istovremeno bi ti dao preporuku da klikneš na ona 2 linka koje sam ostavio u odgovor teuti, u tim postovima ćeš naći link na eksperimentalne kratke filove iz A produkcije, mislim da bi ti se mogli svidjeti. Ne oduzimaju puno vremena (10-15 minuta) a kompletna priča i bit su jasni. O društvima za zaštitu životinja ne znam što da kažem a da je konstruktivno,otvoreno podržavam one koji spašavaju pse i ostale iz azila itd, ali ovakve kao ovi iz ovog filma su posebna priča. Je NF je pogodio bit, a gledaj jebena politika se uplela u sve pore društva što je ujedno i problem našeg društva jer gdje god se našla politika sve je zasrala. Pa i to što kažeš,aktivnosti oko životinja ne kod svih,ali ima sigurno masa kojekakvih organizacija iza kojih stoje neki viši interesi.

    avatar

    08.08.2019. (10:38)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo da te pozdravim, nadam se da si danas bolje

    avatar

    08.08.2019. (17:20)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    Lucid-Theatral - hvala ti... moraju me opet otvoriti pogledat nutra izvaditi vrečice ak opet nema nikaj od životinja zle naravi zatvorit će i onda nastavak življenja slijedi...
    eh sad imam malo pauze i ĆAĆA je na repertoaru ...

    avatar

    12.08.2019. (12:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...