Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • AnaBoni

  naravno da jesu, ali po izjavama nekih s ovih slika možemo biti sretni, da je do sada samo 1 poginuo...........( on si inače, dobrovoljno prijavio kao i svi naši u Afganistanu )

  avatar

  25.07.2019. (11:41)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  @Anna..., poznato mi je da se svi naši vojnici koji odlaze na bjelosvjetska ratišta javljaju dobrovoljno. No bilo bi zanimljivo analizirati pozadinu te njihove odluke.

  Možda su u tome jedino vidjeli mogućnost da zarade više novaca nego da su ostali u Lijepoj našoj i čuvali granice od imigranata iz te daleke zemlje?
  Možda su bili indoktrinirani uvjeravanjem političara da tim svojim činom rade dobro cijelom čovječanstvu?
  Možda su pak jednostavno avanturističkog duha pa su zato odabrali taj opasan poziv?

  No nisu samo vojnici ti koji mogu poginuti tijekom svog djelovanja. I radnik na baušteli može pasti s skela, vatrogasci pogibaju gaseći požar, radnik na dalekovodu pogine od udarca struje, etc. Ali, po mom sudu, njihov posao je ipak korisniji ljudima, društvu, od posla vojnika. Toliko je pogibija vojnika apsurnija i tragičnija.

  avatar

  25.07.2019. (12:09)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Sa ciničnom izjavom u postu si 150% u pravu, sad navodno zaluju svi od Kolinde do svih u saboru a provode dupeulizačku politiku nato-u koji je još veće zlo nego eu. Zar su svi oni postali profesionalni vojnici da ginu po Afganistanu i za američke interese države koja ima interes biti dominirati nad praktički svima i koja je zapravo siva eminencija. Ali ne čudi me sve su "naši" rasprodali strancu i prije nego smo ušli u nato. Onda me ne čudi da nam je i vojska dužna ići u tuđe ratove jer smo u njihovom savezu.

  avatar

  25.07.2019. (12:18)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  sjetih se probranica prohujalog vremena...
  dosljedan si... neka te... i neka poslanica... neka titraju... :)

  avatar

  25.07.2019. (12:31)    -   -   -   -  

 • teuta

  Mislim da samo pravi bedak ne bi znao što bi se moglo dogoditi s našim vojnicima u toj zemlji i na tom zadatku. Ako se varam onda je sve otišlo kvragu.

  LP prijatelju.

  avatar

  26.07.2019. (09:26)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  @Kad netko..., dakle osim što ovaj tvoj komentar nema nikakve veze s postom, što je inače kod tebe, Viruse, uobičajena stvar, sad si još postao lopov pa kradeš tuđe nikove. Iskreno, od jedne takve osobe to nije neočekivano. Zaista si bijeda od čovjeka.

  avatar

  26.07.2019. (12:36)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  @Kad..., zaista si munjen. Kakve sad ima veze što sam ateist s postom i komentarom tvog komentara. Da nisam fin, odvratio bih ti samo 'poserem se na vjernike', ali neću. Time bih uvrijedio istinske vjernike koje cijenim, što ti sigurno nisi.

  avatar

  26.07.2019. (18:07)    -   -   -   -  

 • Kad netko ne razumi

  Odkad si ti ateist?
  Od onog dana kad si počeo u Doboju radit ili...?
  Budi što oćeš,samo ne napadaj hrvatsko doboljublje.
  Ako ti nije draga zemlja u kojoj si,gubi se iz iste jer svit je širok.
  Tvoje postove neće nitko tolerirat.

  avatar

  27.07.2019. (08:18)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  @Kad..., ateist sam otkako znam za sebe,a pogotovo otkako je ovom Državom zavladao kler i kršćani tvog tipa.
  Da mi Domovina (ne govorim o Državi) u kojoj živim nije draga ne bi se 91. javio u prve jedinice Narodne zaštite za koju ti vjerujem nisi ni čuo, već bi podvio rep kao ti i pobjegao iz nje i onda je iz daljine ljubio držeći junačku desnicu na srcu.
  A i glede postova, i tu su u krivu. Moje toleriraju već 12 godina pod istim nikom (ja nemam potrebu da kradem tuđe), tvoje brišu čim se pojavi u najrazličitijim varijantama.

  avatar

  27.07.2019. (09:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...