Komentari

hera-stellar.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Prinčipesa ne da guze!

  Helou darknes, maj old frend!

  avatar

  21.07.2019. (01:17)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  Istina!.. Slažen se konstatacijom!

  avatar

  21.07.2019. (04:25)    -   -   -   -  

 • dnevnikJR

  Najveći paradoks je kaj kad ljudima daš svoj život na tanjuru, odnosno skineš sve maske (ili barem većinu njih) ljudima prestaješ biti zanimljiv "na taj neki način od kojeg cijeli život strahuješ". "Znatiželjnike" jedino zanima ono "pod maskom" i na to su fokusirani. Tak da, držeći se ovoga što si tako lijepo razložila jednim udarcem ubijaš dvije muhe. Sebe oslobađaš tereta "maske" te a posteriori prestaješ biti objekt pažnje nevažnih. Uglavnom, potpisujem:-)

  avatar

  21.07.2019. (09:12)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Problem je u nama samima, mi smo ti koji kod drugih pokušavamo izazvati interes, misleći da time dajemo sebi na važnosti, dok nam taj interes ne počne smetati, drugi su za nas zainteresirani točno onoliko i na onaj nači na koji smo mi zainteresirani za njih, vrlo površno i beznačajno.

  Nego kako si ti meni inače :)

  avatar

  21.07.2019. (10:51)    -   -   -   -  

 • jeka

  Nije bitno. Ali kod nekih koje zavolim mi je bitno. Pa se i uvrijedim, par dana sam zimus bila uvrijeđena kada sam shvatila da me dvije osobe ne doživljavaju kao i ja njih. Eto,došli smo do toga da se ne želiim više nikome otvarati. A baš sam se ovoj jednoj fino prostrla.
  Zapravo,još sam uvrijeđena ali se kontroliram.
  Sa ljudima oprezno.

  avatar

  21.07.2019. (13:18)    -   -   -   -  

 • Riba Luca

  Ogledalo moze biti prijatelj, ali bogami i ljuti neprijatelj.Narocito zadnje vrijeme se ne prepoznajem.

  avatar

  22.07.2019. (10:55)    -   -   -   -  

 • Prinčipesa ne da guze!

  Ono kad mi treba nekoliko casa vina da se sjetim lozinke!

  @Riba Luca - to je tema za sebe. Ni ja se ne prepoznajem. Na stranu (ne)zadovoljstvo fizickim izgledom, pogled je taj koji me iznenadi. Cesto mi se ne svidja.

  @jeka - ne sjebu nas ljudi, nego nasa ocekivanja. No, ne treba ih spustati, treba pogresne ljude otpustati. A i negativne emocije.. Pusti ih, ko ih jebe! Ne daj da se pogresni hrane njima.

  @Fresh - citala sam tvoj komentar dva puta u namjeri da udjem u raspravu, no odustala sam, jer.. da, ponekad je tako, moram priznati. Valjda je tesko pobjeci od takvog obrasca, hu nouz.

  Nego, hvala na pitanju! Kako kad, nekad jebenica, nekad jadnica. Kad bih morala sazeti, rekla bih - nestabilno sa osmjehom! :))

  @dnevnikJR - Lijepo receno, a o tome nisam ni razmisljala na takav nacin! đź’ś

  @jesi EL DIABLO - Volem cuti da se slazes s mojim slovom! :))

  avatar

  25.07.2019. (19:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...