Komentari

usvijetutajni.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • so far away...

  nedam se...

  avatar

  20.07.2019. (08:00)    -   -   -   -  

 • Just me

  Imala sam slične simptome,onda sam prije dvije godine na poslu doživjela infarkt. Sve od stresa,puno posla ali ja kao ja brzo sam nastavila dalje. Dok mi vid nije počeo slabiti,ruke mi otkazivale,glavobolja trenutna za poludjeti. Napravila pretrage,sve ok ali kralježnica koma. I moja je mislila da imam MS. Sve od kralježnice...malo ne slušaju ruke,malo noge,malo ne mogu sjediti....vježbaj. Plivanje,joga i pilates najbolji za to....nađi vremena za sebe.

  avatar

  20.07.2019. (08:11)    -   -   -   -  

 • 5-35

  Ne znam hoće li utješiti, ali obzirom da si pregledana od strane liječnika da su na trenutak sumnjali kako se događa nešto po život opasno dobila bi hitnu pretragu. Ja sam dobila hitan ct mozga jer su sumnjali na gadne stvari i odbila sam ga. Nije mi se htjelo zračiti zbog toga što je liječnica htjela otkloniti svaku sumnju.
  Pokušaj se opustiti. Postoji velika vjerojatnost da je stres od posla u pitanju. Ne brini unaprijed. Možda se sve odmota u tvoju korist. Do tada njeguj sebe. Sretno.

  avatar

  20.07.2019. (08:39)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Kažu nikad ne prizivaj vraga jer on nikad ne spava. Kao što si rekla pozitivne misli vuci k sebi. Prigli život objema rukama i bit će tvoj. Na poslu pomalo. Tako smo lako zamjenjivi, prelako. Trenutno si slaba, al proći će. Ostavljam osmijeh i želju da sve prebrodiš.

  avatar

  20.07.2019. (09:15)    -   -   -   -  

 • so far away...

  Hvala svima na podršci. Radili su hitan CT 5:35 i meni. Čim ti dođeš s nečim takvim rade ga. A MR vjerojatno samo u ekstremnim slučajevima rade hitan.
  Prebrodila sam do sad svašta, pa ću i ovo. Svako tolko dobijem packu jer sam stvarno preveliki radoholičar, ne sjećam se razdoblja unatrag zadnjih 10tak godina da nisam barem dvije stvari radila paralelno. A naravno, dio toga ne odabereš sam nego odabere poslodavac za tebe. Pa dokle ide. Srećom odlazim skoro, na daleko bolje uvjete rada.

  avatar

  20.07.2019. (11:22)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Dok se borimo živimo. Nadam se poželjnim nalazima ali kakvi god bili treba se prilagoditi. Od 2010. g. nisam bio na ništa bolestan i nadam se da će to još dugo potrajati, ali svejedno se moram paziti, blizu sam 70.

  avatar

  20.07.2019. (15:11)    -   -   -   -  

 • isabel

  Uopće ne sumnjam da nećeš ostvariti svoj naum o
  kućiici na kotačima, ostalo mogu ti reći samo; doživljeno,
  preživljeno , nadživljeno, stoga odlično razumijem sve ovo.
  drži se i naprijed, nećemo se predati
  topao pozdrav

  avatar

  20.07.2019. (16:59)    -   -   -   -  

 • rosyblo

  Točno tako, stav i želja a onda kako zdravlje dopusti.. danas iskoristi najbolje što možeš i tako svaki dan iznova. I kučica na kotačiće je fora i baš dobra ideja, samo KreNi.. SRETNO sa zdravljem i željicama!!!:))

  avatar

  20.07.2019. (19:15)    -   -   -   -  

 • jeka

  Sretno.

  avatar

  20.07.2019. (23:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...