Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Krotiteljica

    Ti si meta. Biraš a ustvari si izabran? Seks ima moć nad 48 godišnjacima.
    Smokva ili neka slična stranica za poznanstva? Teško je graditi vezu.

    avatar

    06.06.2019. (08:36)    -   -   -   -  

  • iris

    čemu se pitati bilo što, ako se uglavnom držimo onog što nam treba.
    ali svakako je čudno ako privlačimo ono što ne želimo.

    avatar

    06.06.2019. (09:32)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ajde da te iskreno pitam, jel se ti to žališ u ovom postu, ili hvališ?

    Meni se čini da ti biraš takve, preoštećene za tebe neoštećenog do 48e godine (ma kako li si to samo uspio!?) upravo da možeš otići kad ti je dosta.

    Naime, pristup vezi kroz isključivo penis (njezin strukić , njezino dupence) i glavu (njezina situacija i njezin karakter) je jalova rabota, i ti si prestar da to u stvari ne znaš.

    Nije problem u niti jednoj od ovih gospođa koje spominješ, nego u tebi koji se bojiš prepustiti u potpunosti, i dati cijeloga sebe. To je strašno, i to mogu samo (naj)hrabriji. Ti njeguješ sigurnu duhovnu udaljenost , čak možda i od samoga sebe.

    avatar

    06.06.2019. (10:06)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    I ja sam poput tebe, počela vjerovati u te neke dugove.mislim da čak i znam kome sam ostala "dužna"...još ponekad priželjkujem nekog "Tihomira"...iako sam si posložila život bez problema, pa se ponekad zapitam trebali mi uopće išta drugo.

    avatar

    06.06.2019. (10:09)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Najveća je greška bojati se biti sam. Pa bit s nekim onako, da nam razbucava hormone, a pritom ne osjećati sve ono divno, od čega srce jače lupa, koža postaje ljepša, a milina se razlijeva krvotokom.
    Ja to tak nemrem. Dam priliku..al ak ne osjetim ono pravo..do mene je, nikada do te druge osobe. Znači da nisam spremna. Pa odlazim i radije budem sama. Izgled mi nikada nije bitan, samo onaj x faktor koji druga osoba za mene u tom trenutku
    ima ili nema.
    Nije do tih žena- do tebe je.

    avatar

    07.06.2019. (09:02)    -   -   -   -  

  • jeka

    Mislim da bi trebao analizirati odnos sa majkom gahaghag:))))

    avatar

    07.06.2019. (11:39)    -   -   -   -  

  • isabel

    U cijelosti se slažem sa SarahB. točno i precizno ti je odgovorila .
    topao ti pozdrav

    avatar

    07.06.2019. (14:34)    -   -   -   -  

  • so far away...

    Znaš da sam se svojevremeno, prije dvije tri godine kad je u moj život uletio određeni motorist tvojih godina ozbiljno zabrinula da nisam naletila na tebe? :D

    Al ok, nisam razvedena s djecom. Zapravo sam jedna od onih za koje bi njena majka koja je par godina samo starija od onog idiota koji joj je uništio život (mamin pogled) rekla da je luda skroz na skroz što trati vrijeme na nekog takvog. Iz moje perspektive nakon gotovo 8 godina poluobavezne veze s nekim s kim se nikad nisam definirala i letam mu natrag nakon svake loše veze ili loša tri dejta...ne zamjeram ja njemu ništa. Nisam bila baš tak mlada i naivna da ne bi znala u što sam se uvalila. Djecu nisam željela niti ne želim i dalje iako me par puta prošla misao da li nešto propuštam. A on je donio puno iskustva i stvari koje naučiš. I prijatelj je i ljubavnik i svašta nešto.

    Kažeš da si dužan nekome nešto? Možda projiciram, ali, nekako slutim da bi mogao (kao i još netko) biti dužan sam sebi priznati...da nema smisla puno analizirati ako je stvar vrlo jednostavna. Odlučili ste pokopati sve dublje ljudske emocije, toliko duboko da nema te sile na svijetu koja bi to iskopala. Ne znači da se neka dugonoga s lijepom guzicom neće svojski potruditi. Uludo, naravno. Al će se bar zabaviti putem. Pa bi bilo dobro tako nešto spomenuti negdje na prvom dejtu.

    avatar

    08.06.2019. (06:29)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Zanimljiv si ti.
    Zar na ovoj kugli zemaljskoj ne postoji jedna obična, prosečna , tvojih ili sličnih godina žena, bez opterećenosti traumama, decom, mužem, biloškim satom??
    Možda samo želiš biti nečiji trenutan oslonac bez obaveza...
    Ne zaboravi, biološki sat, mada malo drugačije, kuca i muškom polu :))

    avatar

    09.06.2019. (12:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...