Komentari

karbunara.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • morska iz dubina

  :-)

  avatar

  10.03.2019. (11:44)    -   -   -   -  

 • teuta

  Uvijek a zadnjih godina pogotovo, plašim se ali doslovce se bojim da ću doživjeti duboku starost. Nikako to ne želim, ne bojim se smrti jer sam već više puta vila samo korak do nje.
  Dirnulo me to kako si napisala da tvoj "stari" živ je u tilu a duh mu je već pokojni. žalosno je to, jako.
  Ne želim takav blagoslov iako sam vedra osoba koja se voli šaliti itd. ali eto, ne želim taj blagoslov nikako. LP

  avatar

  10.03.2019. (14:41)    -   -   -   -  

 • AnnaBoni

  Evo ti pozdrav iz moje vale....gleda prema Drvenilu Trogiru i Spliskim vratima...mezzo. mezzo vrime na taraci rucak deboto ispod suncobrana......jos malo i u grad..tamo sam ka doma ovdi se rasfriskan malo u dusi....dosta do druge setemane

  avatar

  10.03.2019. (14:45)    -   -   -   -  

 • AnnaBoni

  Cor.Drveniku velom

  avatar

  10.03.2019. (14:46)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  Teuta....jos ja štruknem zivot iz njega...takav je po prirodi...cili zivot 90% u svom svemirskom svitu..i nesto malo sa nogama na zemlji...

  avatar

  10.03.2019. (15:00)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  Annabony...vala pozdravlja valu. Ti u svojoj u prolazu..ja u svojoj, eto, na nesto duze vrime. Al nece ni ovo ovdi bit zauvik. A onda na kavu u Joking:-).

  avatar

  10.03.2019. (15:03)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  BRAVO.....tako se govori, NIKADA ne Dozvoli da Ti netko pokvari Tvoj dan...to sam i ja često radila...dozvoljavala sve...ali ništa više...prvo sam ja...onda sve ostalo!!!

  avatar

  10.03.2019. (16:12)    -   -   -   -  

 • teuta

  Znaš poznavala sam takve ljude a uvijek sam se pitala čemu se vesele, što im znači takav život i sl. Jedan moj rođak imao je didu koji je doživio 95 godina i slično je gledao na život kao i tvoj otac. Tko zna, možda je to pravilo, ne znam jedino zam da se toga jaaaaaaako plašim tj. doživjeti takvu starost.

  avatar

  10.03.2019. (16:31)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  teuta..mislim da se svi nečega bojimo, nevezano za godine i starenje. Znam dosta starih ljudi koji tako krasno stare. I u intelektualnom i fizičkom pogledu. Takvi su mi uzor. A imam i primjer drugačijeg. U vlastitoj kući. Mislim, svakako, da starenje ima puno veze s karakterom i osobnošću. Moj tata je pjesnik u duši,/ i na papiru/, hiper emotivac i idealist. Stalno živi u paralelnom svijetu u kojem je sve idealno, a kad na trenutak svrati u ovu dimenziju /dosta da dnevno gleda 2 puta vijesti/..eto belaja. Ja mu znam reći da ko puno gleda u zvijezde, na kraju ugaca u govno. Nekad mu je to bilo smišno. Sad već slabo čuje, pa i to prećuje.
  Svakako, svi bi htjeli biti vječno mladi i prpošni, kreativni i angažirani. Na žalost, koncept života je drugačiji. Ali dokle god smo prisebni, i sukno i škare su u našim rukama. Barem želim tako živjeti i vjerovati.

  avatar

  10.03.2019. (17:57)    -   -   -   -  

 • teuta

  U biti tvoj se otac dobro snalazi kako psihički tako i fizički na ovom svijetu. Znači romantičar i maštar u duši i srcu. Pa to je divno ali vjerujem da kad vidi ovu krutu realnost onda mu je svega dosta.
  Ne žalim za time što više nisam mlada, dobro nosim svoje godine ne bojim se starenja kao takvog već jednostavno (zbog određenih događaja koje ne mogu javno napisati) ne želim doživjeti duboku starost, pogotovo kad bi bila ovisna o pomoći drugih osoba.
  Pozdravi mi lijepo tvog tatu.

  avatar

  10.03.2019. (18:47)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  moj otac je doživio 88 godina ... sve je znao ... sve

  avatar

  10.03.2019. (19:00)    -   -   -   -  

 • važno da si živa

  naša baka ove godine će navršiti 94 g, ali ona je tako pokretna i tako vedrog duha i kaže; meni kad dođe da me potapša smrt po ramenu jaj joj uvijek odgovaram - e neću, još ja imam što za vidjeti i bogami za ispričati ..Ponekad pomislim da se netko zeznuo kad je pisao godinu njenog rođenja bar 10g je previše napisao ;-)

  avatar

  14.03.2019. (14:41)    -   -   -   -  

 • Razmišljanja jedne žene

  Nije lako biti star, kaže moj susjed,( devedeset i pet godina ima)

  avatar

  14.03.2019. (21:09)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Slušam svoje prijatelje koji imaju take ka ća je tvoj stari, pa i njima njihov život otežavaju a da toga nisu (ili možda jesu) svjesni. Svatko se sa svojim godinama nosi na svoj način. Netko im podlegne i prepusti se tome da je "proša još jedan dan", a nekomu je ža svakog dana koji je proša. Valjda to ovisi o čoviku i kako se nosi sa životom.

  avatar

  15.03.2019. (10:37)    -   -   -   -  

 • isabel

  -Ali dokle god smo prisebni, i sukno i škare su u našim rukama. Barem želim tako živjeti i vjerovati.-
  Odličan post, a zaključak još bolji.
  tp.

  avatar

  18.03.2019. (18:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...