Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • j.

    Davno, davno, još onog ljeta u kojem se osvajala bronca na SP98, ispenjao sam to od Trakošćana, a u sjećanju mi je ostao zaseok Vrbanići; polugola dječica sa guskama u blatu, zemljani podovi u drvenim hižama, sirotinja kakve nisam nikada sije niti kasnije vidio; kao neka naša Amazona, na pet kilometara od paraglajdera i bogatuna pod dvorcem. Inače fantastičan pogled i mir, tišina, spokoj. Pozdrav :))

    avatar

    09.03.2019. (19:50)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo sa Ravne Gore koja inače uopće nije ravna jer sam ne samo planinario nego imao i orijent. natjecanja, strmine kol'ko želiš. (Sorry, ali Lorine fotke su bolje i nakon povećanja manje, tj. prikladnije za monitore laptopa). Jednom sam baš vodio izlet od Trakošćana preko Pećina i spavali smo u Pustom Duhu, domar je bio robijaš sa tetovažom i brazgotinama, iz zatvora u Lepoglavi, ali bio je dobar domar.

    avatar

    09.03.2019. (20:50)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ponekad zavidim planinarima jer kada se zgodi pa više zdravlje nije kak je bilo nema hodanja. Naša domovina je prekrasna samo je treba upoznati. Sjajno opisano.

    avatar

    10.03.2019. (07:35)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Lijep prikaz, hvala. Na RGori sam bil samo jednom kao klinjo, negdje 1977, fićekom koji je imal konzervu od paštete umjesto nečega u motoru. Nekako su me putanje uvijek kasnije vodile na sedamnajsta mjesta, a šteta, jer pogledi su lijepi. Davna su to bila vremena kad sam bicikliral do Trakošćana i Đurmanca. Mislim da su se otada planine malo pomaknule.

    avatar

    10.03.2019. (22:09)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Dobro opisana ruta. Trakošćan sam posjetio, ali ostali dio još nisam.

    avatar

    10.03.2019. (22:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...