Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (63)

Marketing


  • TEATRALNI

    I danas samo dobre vijesti

    avatar

    27.02.2019. (10:48)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    moram biti iskrena, ne volim naše filmove - ne znam zašto, ali uvijek imaju loš zvuk, prejaka glazba i ne čuju se glumci, raspale glazbu itd., nisam gledala ove filmove o kojima pišeš, ali serije "Uspjeh" i "Počivali u miru" - 1. sezona su odlične i tamo je zvuk ok

    avatar

    27.02.2019. (10:57)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Shadow
    To sam primijetio u ovom filmu iz posta, nije konstantno ali pojedine scene imaju malo previsoku glazbenu podlogu u principu drugih zamjerki nemam. Vjeruj mi na riječ :) ovaj film je vrhunski dostupan je na dailymotionu
    podijeljen je u tri dijela ovdje u linku je prvi. A uspjeh je izvanredna serija biti će i o njoj još postova kad krene druga sezona. A ova počivali u miru nisam gledao gledao je jedan moj prijatelj i kaže da je vrhunska :)

    avatar

    27.02.2019. (11:04)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @Lucid - upravo gledam "Sljedbenike" III sezona - američka serija u kojoj odlično glumi Kevin Bacon, izvanredna krimi serija - preporuka za pogledati :)

    avatar

    27.02.2019. (11:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Shadow
    Hvala na preporuci, američku kinematografiju baš i ne preferiram iako iznimke postoje. Ako hbo go nije uvjet možda pogledam. Imao sam problema kod uzimanja besplatnog paketa jer me je tražilo legitimaciju bankvne kartice a mislio sam ga uzeti samo zbog uspjeha da mogu gledat. Evo na reću se ponudila alternativa na drugoj stranici :))

    avatar

    27.02.2019. (11:26)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nadajmo se da će se sve to ostvariti u pozitivnom smislu a postoji mogućnost. Mada ja, kao i Sjenka, nisam obožavatelj hrvatskih filmova niti serija ali vjerujem tebe tj. da ipak ide nabolje.

    Evo na pr. naša serija "Naša mala klinika" vjeruj mi da veće gluposti nikad u životu nisam vidjela od te serije. To je sramota za hrvatsku televiziju.

    Eto to sam samo navela kao primjer nečeg užasnog ali vjerujem da ima, i bilo je, itekako dobrih filmova pa čak i serija.

    LP

    avatar

    27.02.2019. (11:32)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @Lucid - da, seriju "Sljedbenici" gledam na HBO preko kabelske TV, jer sam kupila taj paket za HBO i Cinemax filmove, imaju jako puno dobrih filmova i serija pa odgledam uvijek nešto

    avatar

    27.02.2019. (11:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Teuta- hoće, bez panike vidiš da je popularno i u Holyvudu neka ti ameri napokon vide što je film. Nisam niti ja obožavatelj gluposti tako nešto kao NMK i tome slično neće biti na mom blogu, izdvajam samo najbolje projekte a ovaj film to svakako je. Ako se ne varam gledala si film ili bar jedan dio vodili smo raspravu i razmijenili mišljenja to je bilo krajem godine sad bi mogoa izdvojiti desetke filmova i serija ali neću to će biti u nekom drugom postu. Hvala na ideji, kad mi dođe kreativna blokada da znam o čemu ću pisat. Bez panike prijateljice evo ovo ću otkrit samo tebi nemoj me nikom odat, imam par postova za sljedeći mjesec :) kad smo kod NMK tu je bilo više verzija a sve jedna gora od druge. A znaš mene perfekcionist :) izdvajam samo najbolje.

    -Shadow-onda ništa, kad sam htio uzeti uzeo bi samo probni period taman dovoljno da pogledam uspjeh nakon toga zdravo. Neda mi se to plaćati posebno zbog toga jer od svih serija me zanimala samo jedna a i za taj probni period uvjetuje legitimaciju bankovnog računa pa sam odustao. Ponudila se alternativa na stranici bez prijave i registracije i uspjeh gledam na njoj. Probat ću potražit sljedbenike na sličnim stranicama pa ako nađem pogledam.

    avatar

    27.02.2019. (12:06)    -   -   -   -  

  • teuta

    Vjerujem ti, stvarno. Vjerujem u tvoj sud pa me to raduje...

    avatar

    27.02.2019. (12:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    E sad da se nadovežem na komentar na tvom blogu. Odgovorit ću ovdje jer je ovdje postano da ti ne uzurpiram blog prostor sa temema iz svog posta. slažem se ovaj film je jedan od najboljih snimljenih u našoj kinematografiji naravno uz njega je i još jedan favorit Brešanov film apsurda koja je ovo država. sad sam se sjetio da sam negdje 2013.gledao bljuzgu od hrvatskog filma : odredište nepoznato koji je trebao biti komedija. Paradoks je da sam se čak i nasmijao al film je totalni promašaj. Bezvezna radnja karakterizacija likova ravna nuli. Na sreću takvi su filmovi rijetkost. Sviđa mi se da je naša kinematografija počela ekranizirati romane. Ovaj film je nastao po njemu,sniman 2016.a premijera je bila 2 godine kasnije 2018. jebiga nismo amerika produkcija nema love.

    avatar

    27.02.2019. (12:43)    -   -   -   -  

  • teuta

    Kužim i hvala na iscrplnom komentaru i objašnjenju. Da, i ja mislim da bi se nešto drastično trebalo promijeniti u našoj kinematografiji.
    Možda je to upravo to, ekranizacija romana jer izgleda naši scenografi nemaju ideja.
    A ono s lovom, istina nismo Amerika ali bome moda se i jeftino snimiti kvalitetan film, vjeruj mi.

    avatar

    27.02.2019. (12:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma ništa, volim sve konkretizirat. Većina filmova kod nas i je niskobudetna, to je slučaj i sa ovim filmom. Naravno to nema
    veze nije to presudno za kvalitetu bilo bi zanimljivo kad bi ovakvi filmovi poslužili amerima kao inspiracija ali nemoguće daleko su od toga. Kod njih najveće simpatije pobiru imaginarni likovi batman super man i ine pizdarije. Ok ovaj film nemogu odvojit kao orginalnu ideju jer je ipak ekranizacija romana, a ideja ima samo nisu tako razvikane koja je ovo država i posljednji srbin u Hrvatskoj su primijer iz ove godine. I to bi trebao kronološki analizirat unazad par godina. Kod nas se ne izbacuje 500filmova godišnje mislim da je to prednost, ne radi se na brzinu ima se vremena još usavršavati do distribucije.

    avatar

    27.02.2019. (13:16)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Voleo bih otici na Fest, zamisljam guzve za kupovinu karata, izabiranje filmova i bioskopskih sala, biranje drustva sa kim ces koji film gledati...ali na zalost - necu moci da odem do Beograda sve do pocetka letnjeg raspusta! :-(

    avatar

    27.02.2019. (14:06)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    O SERIJI SLJEDBENICI

    Glume:
    Kevin Bacon - Ryan Hardy
    Shawn Ashmore - Mike Weston
    Sam Underwood - Luke
    Jessica Stroup - Max Hardy
    Zuleikha Robinson - Gwen Carter

    avatar

    27.02.2019. (15:51)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -vlad- šteta da nisi bio, baš bi mi bilo drago da jesi pa da podijelis dojmove. Nisam niti ja bio tek sam sinoć saznao za gostovanje a unaprijed nije bilo informacija potegnuo bi inače ja iz Zagreba da pogledam jer nažalost niti u Zagrebu niti u Puli nisam bio na premijeri.

    -Shadow-hvala za link, pogledat ću ima li dostupno epizoda na nekom besplatnom portalu :)

    avatar

    27.02.2019. (19:17)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid što si ti po horoskopu, koji znak?

    avatar

    27.02.2019. (19:43)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Rak, ali to mi ništa ne znači sam krojim svoju sudbinu :)

    avatar

    27.02.2019. (19:44)    -   -   -   -  

  • Taango

    Ima stvari koje nam ti lijepo dočaraš a ja sam ti veoma težak za odlazak u kino ipak doma je doma a umjesto kina radije u prirodi.LP

    avatar

    27.02.2019. (21:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Taango
    A čuj niti sam ja nešto često u kinu. A ovo u mom postu i nije bilo kino nego filmski festival u Beogradu napokon je jedan od meni osobno najboljih novih filmova dobio šansu da nude na nekom festivalu van Hrvatske, e da što se prirode tiče uvijek volim otići na Sljeme planinarenje mi je omiljena aktivnost lp.

    avatar

    27.02.2019. (21:25)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    evo, sinoć sam izgledala i sve epizode III sezone "Sljedbenika", sad čekam 4. sezonu i mogu reći, da su mi II i III sezona bolje od prve, jer je prva izgleda bila malo razvučena, ali je potrebno pogledati radi konteksta priče

    avatar

    28.02.2019. (10:27)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    upravo sam sad pročitala ovo: "nakon tri sezone, Fox je otkazao The Following, seriju koja je trebala biti trijumfalni dolazak Kevina Bacona na televiziju."

    znači, ništa od 4. sezone.. šteta

    avatar

    28.02.2019. (10:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobro jutro gospon Lucid. Nadam se da ste spremni za nove blogerske pobjede hehehehe...

    avatar

    28.02.2019. (10:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Dobro jutro drugarice i drugovi :)))
    -Shadow- mora da je stvarno vrhunska kad ju tako hvališ, vjerujem tvojoj procjeni. Ovih dana ću pogledat ima li na nekoj besplatnoj stranici. A ko će ga znati zašto su prekinuli snimanje. Što se uspjeha tiče, pretpostavljao sam da će druga sezona biti snimana u ovom periodu, zasad još nemam informacija, a valjda će biti uskoro.

    -teuta- nego ko repetirana puška :))

    avatar

    28.02.2019. (10:46)    -   -   -   -  

  • NF

    barem po filmskim festivalima jadni balkan ne spada u europrovinciju...

    avatar

    28.02.2019. (11:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    NF
    Bar nešto, to je dobar početak kad bi bar i sve drugo slijedilo taj primijer.

    avatar

    28.02.2019. (11:17)    -   -   -   -  

učitavam...