Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Leptirica

  Jedan si od mnogih prica gdje sam za nezgodu cula bas kada se ide sam:/ nadam se da bude brzo zaraslo i d a nije nista opasnije od povrsinskih ogrebotina, a ovo pivce sam mnogo zavolila:) tocnije japa mi je bolja,nekako mi zvoni da je isti proizvodjac u pitanju:)

  avatar

  01.06.2018. (21:12)    -   -   -   -  

 • jelen

  Tako, tako, nije to nista, nemoj se pokolebati u samotnim pohodima na planinu. Ako si pao ovaj put drugi put neces, pa onda opet hoces... ili mozda padnes dvaput za redom, tko zna, nebitno. Mozda si se zarazio planinarskim samotnjastvom haha.

  avatar

  02.06.2018. (19:20)    -   -   -   -  

 • jelen

  Da ti odgovorim i na tvoja pitanja: gdje sam, vidi na karti spanjolske grad Leon, tamo cu biti najranije u utorak, tako se iskreno nadam. Nisam jos gotov s hodnjom nego ulazim u najuzbudljiviju fazu, prelazim mesetu, a Galicija me zove, jos iz daljine, ali u drugoj polovici sljedeceg tjedna...

  avatar

  02.06.2018. (19:29)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Odgovaram ti ovdje jer su mi spamovali blog pa na svom blogu nemogu komentirati.Na Sleme ću čim ulovim slobodnog vremena a vrućine su svakako još jedan razlog da to napravim.

  avatar

  02.06.2018. (20:25)    -   -   -   -  

 • j.

  Stvarno, respect! Gle, planinarenje je u svojoj suštini bježanje od nečega, znam to dobro po svojoj prošlosti. Bježanje je jako dobro, plodno, poticajno, ali naporno. Treba zapravo ispenjati Struju u svojem boravku i razviti taj osjećaj ispunjenosti, zadovoljstva i spokoja dok gledaš u strop :) a to će doći s godinama, vidim ja po Tvojim postovima, idejama i poduhvatima da nisi običan materijal. Samo naprijed!
  I da, stare hlače od trenirke su zakon za koprive, strmine i neutabani put :) a teže valjda ko dvije vrećice štapića; ja ni po plus 40 nikamo ne idem bez njih u pinklecu.

  avatar

  02.06.2018. (22:35)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Nije nikad lako sa strujom, mene je jednom opekla. Iva i Ivek su zaslužili uživati, a i ti ćeš se oporaviti od ozljeda, kako vidim samo si se jače zaprljao uz neki hematom. Inače, ova Struja nije ništa prema Grobničkim, a ni prema onim Vinodolskim "Alpama" iznad Dubračine, tamo se ne smije pasti.

  avatar

  02.06.2018. (23:19)    -   -   -   -  

 • franjo

  Pederi Jugoslavenski možete ga samo u Dorina.

  avatar

  15.06.2018. (17:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...