Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Lastavica

    Tvoj blog je kronika svakodnevice i zato ima posebnu vrijednost.

    avatar

    16.03.2018. (09:39)    -   -   -   -  

  • Euro

    oni bataci na suncu na terasi..

    avatar

    16.03.2018. (09:45)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Post koji me potaknuo na razmišljanje. Hvala :)

    avatar

    16.03.2018. (10:57)    -   -   -   -  

  • Regina

    Sjećam se tih dana kad je i meni bilo stalo da objasnim u tančnine šta sam napisanim htjela reći, o, kako me sad nije briga tko ili što o tome misli, za mene je blog uvijek bio izazov naspram sebe same, naravno samosvjesni sebe nemaju takav problem, oni mogu da "brinu" o drugome :)

    avatar

    16.03.2018. (11:29)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Nemaš za čim žaliti, u postove unosiš sebe, svoja zapažanja koja
    snimiš, drugim riječima ostaješ ono što jesi a to je najvažnije:)

    avatar

    16.03.2018. (12:14)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ošišao Jina, i sad siroče maleno, se smrzava...

    avatar

    16.03.2018. (13:16)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Može se pisati o idejama, događajima i ljudima. Meni najviše zaokupljaju ideje, ali ispada da ih rijetko tko želi odvojiti od ljudi i događaja. Pretpostavljam da to vrijedi i za mene, neovisno što to ne mogu primijetiti u stvarno prisutnom obimu. Kako god, meni se sviđa što manje umatanja i glumatanja, ali kako to vidjeti i priznati kod sebe, tj. svi se mi vremenom ufuramo u svoje uloge, a najprisutnija karakteristika je interna prihvatljivost, a ona hoćeš - nećeš traži i vanjsku potvrdu, bilo od određenih grupa ili pojedinaca. Dio ćemo već nekako eliminirati, najčešće aksiomskom diskreditacijom i primjenom kontinuiranog ignoriranja, jer kao nije nam bitno njihovo mišljenje. Jasno je da ne možemo zadovoljiti, da ne kažem prevariti, sve, pa i onda kada se furamo na iskrenost, realnost, ... istinu, pa biramo publiku tjerajući nepoželjne i nudeći šanse poželjnima. I da, nije sama iskrenost toliko problem, dapače, ali taština koja ima potrebu dokazivati da smo bolji nego nas okolina doživljava zna biti fakat naporna ;)

    avatar

    16.03.2018. (13:17)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    da se refiriram malo na @grunfov komentar : ti si meni poželjan i potreban s dnevnim izvješćima u kojima nema naglašene superiornosti ali ima individualnosti.....Tu te volim.

    avatar

    16.03.2018. (13:32)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    Zdenko mi je poslije susreta s tobom potvrdio osjećaj o tebi... četrnaest godina trajanja na blogu i tvoji postovi zrcale tebe iz tebe o tebi... budi... :)

    avatar

    16.03.2018. (15:28)    -   -   -   -  

  • Leptirica

    I ja sam jedna od ovih, svatko ima drugačiju motivaciju i to je ono što blogosferu čini zanimljivijom: od apsolutno nerealnih postova, preko isticanja pozitive pa do svakodnevice ili čak povremenih pretjeranih ispoljavanja frustracije. Nisam ni ja 365 dana na putu, štoviše kad s druge strane razmislim možda ne bi bilo loše navesti realne podatke budžeta i koliko štedim za pojedine destinacije pa time prikazati trnoviti put:) kao i sve ostale probleme u privatnom životu...no,ipak ovo je moj mali sretni kutak i zbog toga se,barem za sada, pretežno držim samo utopijskog dijela života:) btw sad ce bolje vrijeme pa neće Jin dugo morati uz pec;)

    avatar

    17.03.2018. (08:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...