Komentari

vajrapani.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • dugoprugash

  Sa zanimanjem pratim tvoje putešestije i istraživanja po Ivanščici. Ponešto i naučim pri tom jer mi je taj kraj prilično nepoznat. Fotke su prihvatljive kvalitete i dobro ilustriraju kuda si prošao. Uočavam i neke sličnosti sa svojim vožnjama i hodnjama. Pratim dalje.. :)

  avatar

  02.02.2018. (23:04)    -   -   -   -  

 • geomir

  Volin pratit ovake putešestvije po planinama, gore -dole,
  a sam volim šetati po izohipsi na +1 m!! :-)))

  avatar

  02.02.2018. (23:25)    -   -   -   -  

 • borut

  Odlicna reportaza (kao i ona prethodna), a fotke mahovine su me odusevile!

  avatar

  03.02.2018. (00:10)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Ma ja ti se cudim: u celom putesestviju nisi opazio najbitniju stvar: kad gledas na crkvicu Sv. Jakuba, na tvojoj snimci, desno od nje i iza se vidi - piramida. Ne Visocacka, vec ocito neka druga! :)

  avatar

  03.02.2018. (00:24)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  Piramida se fakat vidi,
  Slike su sasvim normalne i dobre,
  al najbolje mi je to kak sam hodaš tak po Zemlji, dosta je to neustrašivo, svaka čast. :))
  Kak si ono rekao, nakon sigurnog velikog posta koji spremaš u nastavku :-P imati ćeš turu 'into the wild', Bog zna kamo planiraš otići, ali i ovo mi se činilo wild i trnovito :))

  avatar

  03.02.2018. (01:02)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Rado ću vidjeti nastavak.

  avatar

  03.02.2018. (07:05)    -   -   -   -  

 • harambaša

  slikopis odličan, pratim, gledam i učim o predjelima gdje nisam bio, a volio bih.

  avatar

  03.02.2018. (11:57)    -   -   -   -  

 • jelen

  @dugoprugaš: istina i ja primjećujem dosta sličnosti s tvojim istraživačkim pohodima. Nije to ništa neobično, jer kao što se kaže: veliki umovi slično razmišljaju
  ;-))

  @geomir&borut: možda onda, s obzirom na dobre reakcije vas uvaženoga čitateljstva, napišem i nastavak u nekakvoj doglednoj budućnosti! Hvala!

  @VladKrv:oglad piramida koju ste ti i Copernica tako oko-sokolovski primjetili naziva se Sekolje i integralni dio je planine Strahinščice koju spominjem u tekstu. Ne samo da sam svjestan njenog postojanja nego sam i posjetio njen vrh jednom davno (to je ono smucanje po Strahinščici koje isto spominjem), a Sv. Jakob je bio polazišna točka te ekspedicije (2005. ako se ne varam). Da, Sekolje je zaista vrlo dobro definirana piramida ali trostrana. U kakvim je relacijama sa Visokim i sa Rtnjem i ostalim piramidama i energetsko-informacijskim svjetionicima svijeta to bi trebalo dodatno istražiti. Ali tko će se prihvatiti takve zadaće, nemamo mi svoga Semira Osmanagića :-PP

  @Lilianke: projekt koji spremem još je znakovitijeg naziva- ne "Into the Wild" kako si ti rekla nego "Lost in the Wild"! Ali nema velike neustrašivosti u tome, sve su to istraživanja širega dvorišta. Naravno i u dvorišu može se čovjek izgubiti, ako je dvorište dosta široko :-O

  @Lastavica&harambaša: ajde onda kad ste svi navaliti bude i nastavak, ali tijekom sljedećeg tjedna ne prije!

  avatar

  03.02.2018. (13:37)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  aaaa; znaci jesi je opazio ali nas ne informises! ccc, sta pomisliti? :)))

  avatar

  03.02.2018. (16:37)    -   -   -   -  

 • jelen

  A gle, ovo je društvena mreža i svatko čita, zato ovako javno mogu ti samo reći da piramide su u Egiptu, kao što smo i u školi učili, a ono u Južnoj Americi su piramidama tek slučajno vrlo slične građevine. Piramide u Europi i Aziji su puki mit :-P

  E sad, druga stvar bi bila da se nađemo negdje privatno uz kavu i konjak, onda bi ti povjerio svoja saznanja o Kozmosu- o mehanici transdimenzijskih fenomena i generalno o porijeklu te konačnoj svrsi ove holografske iluzije i naravno ulozi globalne mreže piramida u svemu tome.. no razumijet ćeš da ne može o tome ovako javno, tko zna tko čita pa onda krenu priče da sam čudak, da ovo, da ono... a ja samo želim održavati svoj novokomponirani imidž racionalista realista!

  :-D

  avatar

  03.02.2018. (17:39)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Mudra odluka! Ali, zaista,jednom to moramo prodiskutovati uz...kavi i konjak, moze, moze i nesto meze, zar ne? Sir, "srpski sushi" (suho meso) , kajmak, zeljanice, gibanice, makovnjace i sve ostalo...ima na Zlatiboru kafana koja servira 'zlatiborski voz', to je prava stvar! :)))

  avatar

  03.02.2018. (22:44)    -   -   -   -  

 • jelen

  Srpski sushi može (za japanski nisam baš siguran). Ostalo sve mi je također po volji što navodiš- nek je kave, kolača, likera... ne potrebujem ja velikih luksuza (ako nema Beluga kavijara, snađemo se i bez njega ;-))

  avatar

  04.02.2018. (11:36)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...