Ovo je prekrasna fotka! Kruške, kao i još neko staro voće (šljive, jabuke) imaju tu genijalnu kovrčavost grana, kvrgave prste...... Reci mi , molim te, jesu li to one kruške koje su tvrde i konzumiraju se skuhane? (Kad su skuhane, slatke su kao med, predivne!!) Sjećam se toga iz djetinjstva, ali takvih krušaka ne mogu nigdje više naći......
13.11.2017. (10:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zalasci su uvijek izazov za fotkanje. Bogatstvo boja uvijek nas oduševljava. Biti ću malo kritičan prema ovoj fotki. Zalaz sam po sebi je lijep. Razgranata stabla bez lista imaju svoju ljepotu. Kada bi na fotki bio samo zalaz bila bi krasna. Kada bi bila stabla nasuprot čiste pozadine neba, bila bi prekrasna fotka. Zajedno stabla i zalaz čine fotku pretrpanom, jedno smeta drugom. Moguća je usporedba: pričaju ti dvoje ljudi, oboje zanimljivo, ali istovremeno. Slušala bi svakoga posebno sa zanimanjem, a kada pričaju istovremeno jedan drugome smetaju.
13.11.2017. (12:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Coprnjica Lilianke - Hvala.Da,tvrde su i moraju omekanit ili ih treba skuhat. Lavinija - Eto vidiš.Nikad nije kasno. More ljubavi- Ima nešto u tome. Hvala. Nisa- hvala.
13.11.2017. (15:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lipa foto! :) Ima nešto u objšnjenju @ Morskog a moglo bi i ovako.. kumpir i meso svako za sebe lipo! a skupa .... gulaš!... još lipše! A biće bilo zaebano brat te kruške! :)))
13.11.2017. (18:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Jako lijepa fotka.
13.11.2017. (09:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Tepka je dobra za rakiju, a i divlje svinje ih vole, samo tribaš pušku nabavit ili samostrel, i eto gulaša :))
13.11.2017. (10:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Lastavica -Hvala.
Fresh- Tepka je super za rakiju,dalje nema smisla komentirat.Nije oke.
13.11.2017. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
da se netko i djedovi krusaka sjeca..lijepo,lijepo
13.11.2017. (10:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Euro- Stare su,al nedamo rušit.
13.11.2017. (10:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
Ovo je prekrasna fotka!
Kruške, kao i još neko staro voće (šljive, jabuke) imaju tu genijalnu kovrčavost grana, kvrgave prste......
Reci mi , molim te, jesu li to one kruške koje su tvrde i konzumiraju se skuhane? (Kad su skuhane, slatke su kao med, predivne!!) Sjećam se toga iz djetinjstva, ali takvih krušaka ne mogu nigdje više naći......
13.11.2017. (10:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
boniana
prvi put čujem za naziv---------tepka.....No dobro, i u mojim godinicama se uči
13.11.2017. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Zalasci su uvijek izazov za fotkanje. Bogatstvo boja uvijek nas oduševljava.
Biti ću malo kritičan prema ovoj fotki. Zalaz sam po sebi je lijep. Razgranata stabla bez lista imaju svoju ljepotu.
Kada bi na fotki bio samo zalaz bila bi krasna. Kada bi bila stabla nasuprot čiste pozadine neba, bila bi prekrasna fotka. Zajedno stabla i zalaz čine fotku pretrpanom, jedno smeta drugom. Moguća je usporedba: pričaju ti dvoje ljudi, oboje zanimljivo, ali istovremeno. Slušala bi svakoga posebno sa zanimanjem, a kada pričaju istovremeno jedan drugome smetaju.
13.11.2017. (12:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Baš je lijepa fotografija, siluete prema zalazu, super
:)
13.11.2017. (14:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Coprnjica Lilianke - Hvala.Da,tvrde su i moraju omekanit ili ih treba skuhat.
Lavinija - Eto vidiš.Nikad nije kasno.
More ljubavi- Ima nešto u tome. Hvala.
Nisa- hvala.
13.11.2017. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo sa dedinim kruškama (dobio sam lani na Plešivici rakiju od tepke, nije baš kao od viljamovke, ali je bila dobra).
13.11.2017. (18:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
gogoo -Viljamovka je najbolje,nema priče.
13.11.2017. (18:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Prekrasno!!!
13.11.2017. (18:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Lipa foto! :)
Ima nešto u objšnjenju @ Morskog
a moglo bi i ovako.. kumpir i meso svako za sebe lipo!
a skupa .... gulaš!... još lipše!
A biće bilo zaebano brat te kruške! :)))
13.11.2017. (18:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...