Komentari

alenzoric.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • AnaBoni

    ............čak i da jest tako, da su "izuzetno intiligentne" kako kaže istraživanje i ti prenosiš, iritantno je takvo ponašanje u svakodnevnoj komunikaciji.......Naime, pored takvih ja ih zovem "oksimoronskih osoba" neugoda je sugovornika jer se osjeća----------gol! Ne gol u pravom smislu dakako, nego nesposoban da reagira na isti ili sličan način ( jer su takvi intiligentni ) ! pa je kontakt s njima minorizacija drugog čovjeka. A to, ni ovdje na blogu kroz komentare, a ni u reali nije dobra osobina

    avatar

    01.11.2017. (07:44)    -   -   -   -  

  • borgman

    ja sam često i ciničan, i sarkastičan, i provjereno (izmjereno IQ metrom), imam dosta visok IQ, ali me to ne čini ni boljim, ni ljepšim , ni kvalitetnijim odabirom za suživot sa drugima. Ako tražiš ljude s kojima ćeš se najugodnije osjećati cijelo vrijeme (a ne za vrijeme zaljubljenosti), onda je to isti intelektualni nivo, a pošto je većina, prosjek...onda je izbor, prosjek. Dodatni problem je u vrsti inteligencije, koja, možda u verbalnom i matematičkom bude "ludilo brale", ali u emocionalnom ima ocjenu "šupak"...pored takvih se nikada nećete osjećati dobro, jer je to inteligentni seronja/manipulator. Inteligencija je najveća Pogreška Prirode za koju znam, a sudeći po svemu, Majka Priroda uvelike radi na ispravljanju iste.

    avatar

    01.11.2017. (08:46)    -   -   -   -  

  • tignarius

    evo jednog mog rijetkog izleta na blog onih koji vjeruju u prirodu..
    i u rezultate kakti istraživanja, nekih biznis škola...
    to je ono isto istraživanje; koliko su ljudi sretni?
    nažalost, zapadnom čovjeku je "prosvjetiteljstvo i racionalizam" zatamnio srdca, tak da se povode sinapsama i električnim impulsima, kemijom..... i facebookom

    avatar

    01.11.2017. (09:09)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    eto. sa će druga struja u znanosti proglasiti istraživanje manjkavim jer ovi nisu naveli na kolikom broju ispitanika su proveli istraživanje, u kojem veremnskom periodu i na kojim dobnim skupinama, koje su kulturološke razlike te kakvu nauorazbu imaju ispitanici, jesu li ovi bili kvalificirani za izvođenje takvih zaključaka itd. al jedno je sigurno, car je gol!

    avatar

    01.11.2017. (09:40)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Vele da je nemoguće izmjeriti inteligenciju sa sigurnošću. -.-

    avatar

    01.11.2017. (10:00)    -   -   -   -  

  • Pola

    predivna pjesma sa strane.

    avatar

    01.11.2017. (10:09)    -   -   -   -  

  • Pola

    a sarkazam je samo obrambeni mehanizam, , ne zanima me inteligencija te vrste. :) iskrenost je siromašno neinteligentna, ili si veseo ili tužan, kod nas običnih smrtnika..:)

    avatar

    01.11.2017. (10:11)    -   -   -   -  

  • y

    Sarkazam može ići u dva smjera. Jedan je da" pikne" onoga kome je upućen, a drugi da nasmije. Važno je prepoznati emociju pošiljatelja jer upravo ona određuje naš doživljaj ( šala ili uvreda).

    Ne u svakoj prilici, ali generalno daaaa.

    avatar

    01.11.2017. (12:00)    -   -   -   -  

  • NF

    da, život je lijep u neradne dane kao danas. inače mislim da nije nikakvo umijeće biti sarkastičan u ovakvom društvu, ionako će rijetko tko i ironiju prepoznati.

    avatar

    01.11.2017. (12:24)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Kao što na kraju kažeš, život je lijep. Pa ćemu se onda zamarati kako razgovaram/o. Bitno je da se razumijemo.

    avatar

    01.11.2017. (12:37)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Sve to stoji...Da, inteligentni su, no ima i onih drugih koji sve izvlače na sarkazam jer imaju potrebu da vrijeđaju, omalovažavaju i šire mržnju. Kao, ocrni drugoga da se ja osjećam samopouzdano, a takvih "neinteligentnih" bome ima puno previše u našem društvu. :)

    avatar

    01.11.2017. (16:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...