Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Lilianke

  Predobro!!! :)
  Bravo za hodanje, volim šumu pa vam zavidim, u stvari zavidim svakom tko ima priliku i društvo da ide. :D
  Zakaj vas je Jelen napustio na pol puta?? jel to nepristojno, ostaviti ljude u šumi :)) ?
  Nadam se da je bio srdačan, a ne suzdržan i samozatajan :)))) ;-)))

  avatar

  24.07.2017. (11:15)    -   -   -   -  

 • stara teta

  bravo cure i dečki! i ja zavidim, ma zapravo, drago mi je vidjet da još ima poletnih mladih dragih ljudi koji ne gube vrijeme na šminkeraju i površnostima nego se bave zdravim zanimacijama i još k tomu primamljuju nove članove. a za jelenkića nisam znala da je angažiran i oko planinorenja, pa on je multitasking multipraktik lik :).
  mogu samo suzicu pustit i zašmrcat, a i zasramit se. ne sjećam se više kad sam zadnji put bila na takvom izletu. šmrc. možda i par desetljeća. šmrc.

  avatar

  24.07.2017. (12:49)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepa šetnja Ivanščicom po kojom sam se nekad dobro nahodao, a zbilja se najbolje upozna planina kad se zaluta. Sastojci kiplića?

  avatar

  24.07.2017. (15:30)    -   -   -   -  

 • jelen

  Šteta da se stranica vakuum-a gasi! Tamo sam pratio vaše planinske pustolovine, a pročitao sam i odličnih stvari nevezano za planinarenje.

  "Korito" o kojem sam fantazirao na Oštrcu je zapravo Podrti jarek, više manje presahli potočić, to je jedan od najjačih uspona na Ivanščici, možda i najjači (Tamni dol je možda ipak jači) A da sam bio ja jači u glavi jučer trebao sam se zaletjeti gore tim smjerom i pričekati vas (ili vi mene ;-) na pola puta gore na grebenu i onda se vratiti grebenom obratno tj. vašim stopama prema Majeru... da znaš da su mi i takve misli se motale po glavi u jednom trenu. Ali na kraju nisam našao odlučnosti osobito nakon što je gospon Žec pričao o srušenim stablima u koritu :-PP Ali možda druge nedjelje me bude odvuklo baš na taj uspon.

  Dobro da ste ipak našli stazu prema grebenu (taj greben naziva se jedostavno Planine, to je centralni i u kontinuitetu najviši i najduži greben Ivaščice)

  Grdo je to s metakarpalnom kosti zabačenom unatrag, meni je sve muka bilo slušati kad si pričao kak ti je skratilo prst, definitivno neću nikad igrati odbojku sa nogometnom loptom, zapravo za svaki slučaj mislim da neću uopće igrati odbojku! ;-))

  P.S. savršena ti je bila rođendanska zabava!

  @Copernica: je, je, jadni mali napušteni Vikinzi, ajd se brini malo :-P :-D
  @teca: nisam baš "angažiran" daleko od toga, tek u zadnjih 2-3 tjedna sam opet počel donekle redovito posjećivati planinu, tak da... :-P

  avatar

  24.07.2017. (19:31)    -   -   -   -  

 • Unusual suspect

  @Coprnjica Lilianke: da, društvo je nekad tu da se svi međusobno motiviramo - jako bitan faktor :)
  Nije išao do vrha jer je, pretpostavljam, bio demotiviran pomisli da mora gledati sve te ljude na vrhu Ivanščice - pl. dom Pasarić je okupljalište svakakvih bića, a među njima su nažalost i ona koja dolaze autima i kvadovima do gore, a to je, u najmanju ruku, neprihvatljivo!
  Dao nam je sve upute prije nego smo otišli :)

  @stara teta: regrutiramo članove, imamo piratsko planinarsko društvo :D
  Jelenko je mudrac planine, mogu samo poželjeti imati toliko znanje jednog dana :)
  Nikad nije kasno za otići!

  @gogoo: recept klipića ćeš uskoro dobiti u komentare na svom blogu ;)

  @jelen: Podrti jarek, tako je! Ima toga upisanog na kartu? Sutra, nadam se, nabavljam onu novu updateanu od GSS-a. Idem u središte hrvatskog planinarstva u Kozarčevu 22 :D

  Čekaj... Tamni... dol? Okej, pišem ti mail :D

  avatar

  24.07.2017. (22:45)    -   -   -   -  

 • AnaBoni

  Zavidim svakome koga gojzerice ne žuljaju..............vjeruj mi

  avatar

  31.07.2017. (20:06)    -   -   -   -  

 • .Carapa Floyd.

  baš guštaš!

  avatar

  24.08.2017. (13:13)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...