Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dinaja

    eto prijateljstvo iznad svega... a drugo... uh... .9

    avatar

    12.06.2017. (07:49)    -   -   -   -  

  • Euro

    medaljone biram

    avatar

    12.06.2017. (07:50)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Nadam se da ćete svi ubrzo biti dobro. To je najvažnije.

    avatar

    12.06.2017. (07:53)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Divljaci misliš........s jedne i druge strane a demarkaciona linija nevidljiva.........
    Teleći medaljoni u umaku s vrhnjem......No 1

    avatar

    12.06.2017. (08:05)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ne smišljaju činovnici zabrane, nego oni koji su malo "iznad" tih običnih referenata koji samo po defaultu moraju provoditi ono što kažu oni gore. a oni gore se izmotavaju da su upravo i izabrani zato što misle kak misle i što određuju propise i ponašanje onih na nižoj egzistencijalnoj razini. ne znači da i jedni i drugi i treći nemaju iste želučane potrebe, nego ih neki od njih mogu obilatije zadovoljavati. možda zato što si dozvoljavaju ograditi svoj lovno-boravišni teritorij. no, to im je dozvolila glasačka mašinerija. čisto legalno, birokratski po pravilima. statistički transparentno. brojčano egzaktno i eklatantno. pa se pitam ponekad s kakvim to ljudima živimo.

    avatar

    12.06.2017. (10:23)    -   -   -   -  

  • sewen

    I ja se veselim kraju godine - a kod Tebe ili tijele bez gaća, ili gaće bez.... haha, zgodno... ubaci sad opet tijelesa :-)))

    avatar

    12.06.2017. (19:01)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Prije dosta godina, ljetovao sam u Makarskoj. Vlasnik apartmana koji sam iznajmio me zamolio da moj tada skroz novi auto parkiram u njegovoj garaži, i ne vozam se okolo. Veli, šteta da ga netko razbije, jer znate, ZG tablice baš i nisu popularne u ovim krajevima. Nevezano za to, i pojeli smo, i popili zajedno, pa i zapjevali, baš srdačni neki ljudi, ali s bar dva zrna nepovjerenja u vlastito okruženje. Priznajem, iznenadilo me to, i to je bio moj zadnji posjet Dalmaciji, na moju veliku žalost. Kada sam mu pričao, moj kum, Splićo, samo se nasmijao, i rekao da on, kada ide "dolje", samo objesi zastavicu Hajduka i krunicu na retrovizor i da je sve u redu. Kako god, srdačan pozdrav i svako dobro ;)

    avatar

    12.06.2017. (21:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...