Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Bookeraj

  a grozno, žao mi je da se muči s time... nadam se da će proći, pa i samo od sebe, kad malo poraste...

  ... i još ti javljam da ćemo onu robicu Franovu evo u tri godine još jednom ponovno izvući, jer još jedna curica stiže u rujnu...

  avatar

  05.06.2017. (11:21)    -   -   -   -  

 • stara teta

  a da je deteco pametno i razumno, jest. i da si ti supermama, pametna i razumna, brižna i baš kak treba, jest! to kaj se tiče alergija, osipa etc, mogla bih ti i ja drobit po sitno i po krupno. no, kak veli tvoj sinek: i to bu prošlo. nego me oduševilo to kaj ste ga učili normalnom govoru i normalnim stvarima i ponašnju, a ne ono tepanje, bubanje, av-av i kajtigajaznam, i onda klinac ne zna kaj boli i kaj je pas. ma, znaš, kad neka mama vidi da tuđe dijete boli ili tka nekaj, instinktivno nam projde kroz glavu sve moguće i nemoguće, eda bi malo pomogli u teškoj istuaciji, to je valjda neki majčinskobrižni refleks i tu nema pomoći. i mnogi drugi su senzibilizirani na tuđu patnju i smetnju (makar česot i nije takav bauk u pitanju) pa reagiraju, makar savjetima i pokušajima tješenja. niej mim za zamjeriti, osim u slučaju kad vidiš da je u pitanju notorno soljenej pameti i pokazivanje ne/umnih bicepsa u čoporu.
  a ovo kaj dalje dilaš sve kaj ti ne treba, i kaj se to sa zahvalnošću prima, još je jedna od super stvari, daleko od hohštapleraja, nepraktičnosti i rastrošnosti. bravo!

  avatar

  05.06.2017. (11:51)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Žao mi ga, ali kako kažeš ...ak je i crven, barem nije nekaj drugo. Nadam se da su liječnici otkrili uzrok crvenila i preporučili pravilnu terapiju i ishranu, a sa kortikosteroidima treba oprezno.

  avatar

  05.06.2017. (11:57)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  ti si meni super, ti ćeš umrijeti a nećeš se prestat čudit ljudskoj gluposti :))

  avatar

  05.06.2017. (12:26)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  Ma, sjajna si Durice, nema te zemlja......Bravo

  Imala sam problema s mojim sinom vrtićke dobi jer nije htio majicu sa žutom prugom duž rukava...Al, baš nikako, dok se jednom, pred san nije izlanuo : "Teta Ljilja mi kaže da izgledam ko papaga".....Snebila sam se malo i više je nije oblačio nikada, a ja teti Ljilji to nikad nisam spomenula.....

  avatar

  05.06.2017. (13:30)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Ma, Fran je mali genijalac! A alergija će doista proći. Znam, treba izdržati do toga trenutka....Ljubimo vas, L+B+G

  avatar

  05.06.2017. (18:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...