Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • Lastavica

  Ovo su već malo teže teme.

  avatar

  02.04.2017. (08:59)    -   -   -   -  

 • stara teta

  glej, ovisi do kojeg stupnja komoditeta stremiš. na žalost, ulaganja u luksuzni boravak turista košta, nema dobre infrastrukture, puno treba uložiti, vlakić i brodić i ono malo hotelića je premalo i preskupo, nema sistematske organizacije. glej, ja često s ekipom dojdem u fužine i okolicu, naprosto zaokupimo planinarski ili izviđački dom na par dana, sami donesemo i kuhamo klopu, organiziramo si prevoz do određenih destinacija uz dijeljenje troška za benzu, imamo par iskusnih planinara koji nas vode na hodanja, i ne obaziremo se na potrebe luksuza. za sitnu lovu. neki ood nas vole komotno spavati u hotelskoj sobi, a to se ionako uvijek više plaćalo. zasad su nekakve ideje o velikoj zaradi iz vrhunskog turizma obična megalomanija i fiksideja. elitni turizam? gleč, nisu to dolomiti, marmolada, a od elitnog turizma na jadranu imamo samo puste snove, neka princeza ili tajkunski sinek bu uplovil u jadran, prošetal po dubrovniku i splitu, izbacil svoje smeće i ispraznil septičku jamu, popil kavu i išel partijati tam gdje ima više celeba. dobar podsjetnik, moram stavit na blog prikaz svojeg čestog druženja u tim krajevima. :) bliži se opet proljetna runda, a ja još nisam metnula izviješće od prethodne, ha, ha.

  avatar

  02.04.2017. (09:35)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Držimo se mi gastronomije, uvijek uređena ;)

  avatar

  02.04.2017. (10:26)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  Ustraj na finalizaciji : nema odustajanja

  avatar

  02.04.2017. (11:06)    -   -   -   -  

 • Sjedokosi

  Ljepše su Fužine od Švicarske. Bitno je da Jin uživa. Zato mi imamo Rvacku. Jedeš bolje nego u Švicarskoj :)

  avatar

  02.04.2017. (11:54)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  Mi smo zarasli Švicarci

  avatar

  02.04.2017. (15:26)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Meni su Fužine bile daleko ljepše prije svih tih turističkih kerefeka, prije nego su ga se dohvatili turoperatori, ma šta mu to značilo ( u hrvatskom izraz za tur je guzica, a kako bi se mogla prevesti ta složenica kojom se mnogi diče). Tu sam počeo gljivariti i kao vuk samotnjak često lutao tim šumama.
  Hvala na komplimentu. Meni je ipak nenadmašan Morski akvarij u Rijeci. Zgodan mi je i tvoj komentar tada ostavljen

  avatar

  02.04.2017. (18:14)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  da, Švicarska navlakuša... treba živjeti i raditi u Švicarskoj, onda uistinu osjetiš što je to... a Fužina se sjećam iz vremena izviđača... bilo nam divno... :)

  avatar

  03.04.2017. (06:08)    -   -   -   -  

 • Euro

  u boj u boj za komad zemlje svoj..

  avatar

  03.04.2017. (07:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...