Izgleda lijepo ova mala zelena, još ako je tijesto od crnog pšeničnog i miješanog brašna zbilja bi mogla biti za metuzaleme, naši stari su znali što valja. Pomidori su u Europi u upotrebi nešto malo više od 200 godina.
16.03.2017. (20:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@gogoo - vidjela sam na vratima da imaju posebne mješavine kruha.... ali nisam ulazila u detalje...ne znam ni kako se jelo zove (račun mi je ostao na stolu)
@luki 2 ... i je....da znaš
@primakka .... prepunog stomaka nije mi se dalo tražit točne datume....al Eneida je iz I st. n.e, a gorgonzola iz 9.st.
17.03.2017. (12:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Jesi izbrojila koliko pizza ima u Malo misto na Zenti?
PEDESET I SEDAM ( 57 ) je bilo prid godinu dana........a sad, sigurno više
16.03.2017. (18:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
kako ti se dalo brojit? ....hahahahahaha.....
16.03.2017. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
... i ja bih ovo rado probala :)
16.03.2017. (19:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Izgleda lijepo ova mala zelena, još ako je tijesto od crnog pšeničnog i miješanog brašna zbilja bi mogla biti za metuzaleme, naši stari su znali što valja. Pomidori su u Europi u upotrebi nešto malo više od 200 godina.
16.03.2017. (20:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Savršenstvo! Mljac! Pozdrav, L+B+G
16.03.2017. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
primakka
ovo je pizza za mene! obožavam sve sastojke. i hvala za malu pizza-povijest. :)
17.03.2017. (10:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
@Gurmanka - restoran Đir :-)
@gogoo - vidjela sam na vratima da imaju posebne mješavine kruha.... ali nisam ulazila u detalje...ne znam ni kako se jelo zove (račun mi je ostao na stolu)
@luki 2 ... i je....da znaš
@primakka .... prepunog stomaka nije mi se dalo tražit točne datume....al Eneida je iz I st. n.e, a gorgonzola iz 9.st.
17.03.2017. (12:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brod u boci
Jednostavna, šarmantna i neodoljiva
17.03.2017. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
@brod u boci.... i zelena :-)
17.03.2017. (13:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gali
mala zelena-mini soparnik!:-)))
prva asocijacija na ovu zadnjuu slijuuu.:-)))
18.03.2017. (16:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
takve su mi najdraže
24.03.2017. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...