Evo nešto i za mene! i ja ovako volim bakalar, ali nemam ništa protiv i ako je suhi oslić, samo ne pod cijenu bakalara. I još pravo maslinovo i babić. (Meni manje ljuto, makar Špi... opet brundao). Usput, da li Pažanin ima restoran blizu tebe?
10.03.2017. (11:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gogo dobro zboris za oslica ;-) Hahaha Spicek i riba da al svinjska puno vise nego morska... Nisam sigurna da je njegov al zadnje dvije sezone je radio u Don Dino u starom dijelu Trogira....a vjerujem da znas kako je kad je sezona ;-)
10.03.2017. (17:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Kako vi volite/kuhate bakalar?
10.03.2017. (10:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
hehe bogami ti to dobro nadoknadjujes..Tako i treba...
I ja volim ribu..
10.03.2017. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Ja ne stavljam ljutu papričicu, nego 7 suhih šljiva i dodam prošeka.
I, da ti napomenem : NEMA mišanja kuhačom nego protresti nekoliko puta
10.03.2017. (11:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Evo nešto i za mene! i ja ovako volim bakalar, ali nemam ništa protiv i ako je suhi oslić, samo ne pod cijenu bakalara. I još pravo maslinovo i babić. (Meni manje ljuto, makar Špi... opet brundao).
Usput, da li Pažanin ima restoran blizu tebe?
10.03.2017. (11:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Perina
I na crveno, i na bilo! U svim varijantama je prava poslastica. U slast! :)
10.03.2017. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Euro, samo jednomse zivi. ;-)
10.03.2017. (17:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Annaboni dobri su ti dodatci....
I da promjesam sami na pocetku, kasnije tresem, hvala
10.03.2017. (17:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Gogo dobro zboris za oslica ;-)
Hahaha Spicek i riba da al svinjska puno vise nego morska...
Nisam sigurna da je njegov al zadnje dvije sezone je radio u Don Dino u starom dijelu Trogira....a vjerujem da znas kako je kad je sezona ;-)
10.03.2017. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Perina tako je, hvala puno ;)
10.03.2017. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvorci, crkve i stari gradovi
Super zvuči. Hvala puno.
12.03.2017. (18:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...