Komentari

carpediem007.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • carpe.diem 007

    :-)

    avatar

    09.03.2017. (15:12)    -   -   -   -  

  • durica

    nisam čitala ni jednu njegovu knjigu. moram priznati kako nisam baš ljubitelj literature za samopomoć, bez obzira na autora, jednostavno nije tematika u koju se mogu uživjeti. više sam tip za popit kavu s frendicom, izjadat se uživo, pa onda i potražit savijet na takav način od osobe koja mi je bliska, ali, ako bolje razmislim, ponekad je možda pametnije uzeti u obzir i savijet nekoga sa strane tko je objektivan. kako ga nisam imala prilike ni slušati uživo, već samo na telki u onoj emisiji koju je vodil, teško mi je imati bilo kakvo mišljenje, osim nekog dojma na prvu, potpuno subjektivnog, djeluje mi jako pristojan. no, drago mi je da si uživala s dragim osobama ( nisam skužila jesu frendice il familija ), te da ti je dan ispunjen, pa i ti sama. istina je kako možemo utjecati samo na naše reakcije, u to se isplati utrošiti vrijeme i energija, a cijeniti vlastiti uspijeh u ovom društvu, prema mom doživljaju, mnogi smatraju kao hvalisanje i samopromocija, da ne velim preseravanje, a svako od nas ima potrebu podijeliti osjećaj uspijeha bez osude okoline, smatram da je biti sretan i ponosan na vlastita postignuća i zdravo i ljudski.
    meni je žao kaj si nemrem priuštit otić na koncert pjevačice kao što je Macy Gray, jer su takvi događaji jako preskupi za naše prilike. za Sade sam si dala oduška jer nisam još imala Frana, i nije mi žao, iako sam pljusnula 400 kn, mislim da bi mi i Bruno rekao kak sam si to sama zaslužila :))

    avatar

    09.03.2017. (19:52)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Moramo slaviti svoje uspjehe,i tuđe podržavati,nikako se naslađivati ičijem neuspjehu....Moglo bi nas snaći isto...

    avatar

    09.03.2017. (20:50)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Volim poslušati, ali mislim da su to misli koje svi mi znamo - samo ih se trebamo prisjetiti i držati. Hvala na komentaru kod mene, doista sam jučer stopostotno iskoristila dan. Pozdrav, L+B+G

    avatar

    09.03.2017. (23:11)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Bruno je zanimljiva i osvježavajuća pojava na sceni. Baš mi je drago što je uspio ( i dalje uspjeva) s onim što piše i priča. Čitao sam samo njegovu knjigu Škola života, prije više godina. Naprosto je fascinantno kako je jedna tako mlada osoba već tada bila u tim temama, na tako kvalitetan, zreo i inspirativan način.

    avatar

    10.03.2017. (06:50)    -   -   -   -  

  • Euro

    Bruno te 100% usrecio..

    avatar

    10.03.2017. (07:31)    -   -   -   -  

  • carpe.diem 007

    @ Durica - od srca ti želim da odeš na Macy Gray. Mantram da dobiješ karte na nekoj nagradnoj igri. :-) @ Prozor u svijet - odlično rečeno:-) @ luki2 - istina, zato je dobro da imamo nekog tko će nas podsjetiti na iste :) @izvorni život - to sam i ja pomislila za Školu života, već se vidjelo da je ispred svog vremena :) @ Euro - 100% si u pravu :-)

    avatar

    10.03.2017. (07:58)    -   -   -   -  

  • Why not!??

    :) bravo!

    avatar

    10.03.2017. (08:12)    -   -   -   -  

  • Alisa u zemlji odraslih

    Ono što sam primjetila, u takvim knjigama, je da često piše nešto što zapravo već znamo... Ali divno je da postoje stranice koje nas na to mogu podsjetiti - jer nekad nas je zaista potrebno podsjetiti. Drago mi je da ste uživale! Uvijek me usreći čuti kako ljudi i danas uživaju u književnosti i književnicima.

    avatar

    11.03.2017. (18:08)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Zavoljeti sebe, prvo pravilo. Sebi čestitati kad uspiješ.
    Veseliti se uspjesima drugih, ali još više- svome.

    avatar

    13.03.2017. (07:04)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Istina je što kaže @Alisa, toliko toga u knjigama samopomoći je zapravo samo po sebi razumljivo, jasno ko dan. Ali, one kvalitetnije mogu biti od (samo)pomoći, pogotovo ako dođu pravoj osobi u pravo vrijeme.
    Istina je i ovo što @Lastavica kaže, zavoljeti sebe - neprocjenjivo i primarno. U zadnje vrijeme se dosta zanimam s pametnim izrekama..., sviđa mi se što je Oscar Wilde rekao na tu temu: Kada zavolite sebe, to je početak ljubavne veze koja traje cijeli život.

    avatar

    14.03.2017. (17:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...