Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kunigunda

    S Titom su još Slovenci : ideološke rasprave bez animoziteta koji je kod nas, jer oni nemaju četnike i ustaše kao argumente nego valjda povijesničare i sociologe koji znaju tumačiti slijed

    avatar

    21.02.2017. (10:41)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ne nalazim mane ručku, nimalo. A brzina? Juriti mi nije bio
    prioritet, jedino biti brza u svemu što radim, to da.

    avatar

    21.02.2017. (11:23)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    u onom vremenu smo naučili misliti... a misao je jedina koja premašuje
    Einsteinovu konstantu... i to je TO... :)

    avatar

    21.02.2017. (11:33)    -   -   -   -  

  • Euro

    e da ta partija golog tijela..

    avatar

    21.02.2017. (11:46)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Nisam se ni ja proslavio s motorima, imao sam sa 17 godina Lambretu125, naravno bez dozvole, bez papira, negdje je bila ukradena. Imala je još šalthebl sa strane i tri brzine. Zamijenio sam ju za dvije ploče Litl Tonija i plinski upaljač za cigarete.
    Ne znam što je Jednonogi toliko popularan u Sloveniji, naišao sam na nekolikom restorana u kojima se čuva njegov lik i djelo. Došlo mi je ih pitam da li mogu naručiti titovo jajce na oko i pomfrit. Ipak sam radije pojeo hajdinu kašu z gobama.
    Od onog socijalizma mi ništa nije bilo prihvatljivo (jebiga takav odgoj) osim one parole : Alaj volim ovaj režim, plaća ide a ja ležim. Naime, izbjegavao sam znojenje na svaki način. Nisam ni poslije bio bolji, neka rade kmetovi, ipak sam ja potomak grofovskog fačuka. Pozzz..

    avatar

    21.02.2017. (12:04)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    "sad sam usporen i furam neke budističke fore", hahahahahahaha, legendo! I ja od mlade pionirke do Budhe stigla...joj što si me nasmijao.

    avatar

    21.02.2017. (13:31)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Ma kakav Tito, nisam se ni rodila kad je on bio žario ovim prostorima, meni upao u oko slatki Jin koji se odmara od svega i onih ispraznih priča tko je gdje bio koje godine. ;)

    avatar

    21.02.2017. (14:04)    -   -   -   -  

  • Regina

    Više mi se sviđaju motori, nego politika, a i Jin.. :)

    avatar

    21.02.2017. (14:33)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Nevjerojatno, kako sam te samo čitao zadnje vrijeme, ali ne i komentirao, malo sam pratio kako se krećeš po cool listi naslovnice. Zaista si u pravu kada tvrdiš da češće nego drugi nestaneš prije vremena. Trenutno si nestao s prikazane cool liste na naslovnici kao treći s kompletne liste. Dešavalo se prijevremeno ispadanje i prijašnjih dana, ali ovo danas je rekord rekorda. Žao mi je što te bug jede s liste, ali pretpostavljam da je to nešto vezano za učestalost postova, vrijeme objave, top cool status, možda neku riječ iz naslova ili teksta i tko zna koji još parametar koji automatika, tj. neki pozadinski algoritam pretvara u prikaz na naslovnici, ili ranije ispadanje. Inače, nije to strana pojava ni kod drugih, ali njih ne pratim toliko, pa ne znam da li je tako drastično kao kod tebe, ali onako po osjećaju, mislim da te bug uistinu osobito ne voli. Kod mene ponekada izvisim ranije, ponekada se zadržim nešto duže, ali obično je to kada sam već ionako pri dnu liste. Ovo da nestane netko s treće pozicije to vidim prvi puta. Kako god, drago mi je što vidim da si ti dobro, i to je ono bitno. Pozdrav starino ;)

    avatar

    21.02.2017. (16:02)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Kažeš da se furaš na neke budističke fore. A kak stojiš u odnosu na Svjesnost Krišne. Upravo čitam knjigu Prabhupada, o čovjeku koji je iz Indije u Ameriku donio tu religiju.

    avatar

    21.02.2017. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...