Masti imamo raznovrsnu i raznorodnu. Nije baš lako sve navesti, a da te netko ne prozove anti-ovo-ani-ono. Za filmove više nemam zicflajš (po purgerski) tako da gledam samo dokumentarce. Pozdrav tebi.
P.S. ne znam kako si registriran na FB pa te ne mogu tamo pratiti, a neda mi se kopati po tom nepreglednom polju društvene mreže.
13.02.2017. (11:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Alooooooo sindikalista, bude od tebe nešto i više nego misliš o sebi. Fotka je zanimljiva : unutar pretrpane i neuredne kuhinje čiste linije tijele "gole kuharice "
13.02.2017. (12:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vidim da se nakon onih kuhinjskih ne odredljivih prikaza iskupljuješ kombinacijom, mediteranske i kontinentalne slasti i masti. Samim time napreduješ u očima virtualnog posjetitelja jer opet vrijedi opaska ; Tko se dobro hrani, taj je klasno vrjedniji. Ovo dolje ne bi komentirao jer je to nedopušteni propagandni program, nametanje potrošačima proizvoda, kefice za pranje čaša ( nedostaje drška). Izostavio si onaj dodatak ; Stavite u košaricu. Pozzz.
13.02.2017. (18:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Gudrun u kuhinji
13.02.2017. (09:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fantasy_
Izguglacu film, a fotka je lepa. Zbilja, znam ljude koji danas opet peku na masti, doduše domaćoj. takodje :)
13.02.2017. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Masti imamo raznovrsnu i raznorodnu. Nije baš lako sve navesti, a da te netko ne prozove anti-ovo-ani-ono. Za filmove više nemam zicflajš (po purgerski) tako da gledam samo dokumentarce. Pozdrav tebi.
P.S. ne znam kako si registriran na FB pa te ne mogu tamo pratiti, a neda mi se kopati po tom nepreglednom polju društvene mreže.
13.02.2017. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Jedine masnoće koje koristim su domaća svinjska mast
plus maslinovo ulje.
13.02.2017. (11:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
najjaći ostaju UVJEK!!!
13.02.2017. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
neusporediv si... uvijek svoj... Ti... :)
13.02.2017. (12:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Najlakše je "kopirati" Dinaju, al Ona je to uistinu sve rekla!
13.02.2017. (12:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Alooooooo sindikalista, bude od tebe nešto i više nego misliš o sebi.
Fotka je zanimljiva : unutar pretrpane i neuredne kuhinje čiste linije tijele "gole kuharice "
13.02.2017. (12:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Šta znam ja sam više za još list gdje treba, valjda ne volim dlake :)
13.02.2017. (13:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Najjači su najbolji u kuhinji ;)
13.02.2017. (14:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ani ram
dobro je izgledala...
13.02.2017. (17:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Vidim da se nakon onih kuhinjskih ne odredljivih prikaza iskupljuješ kombinacijom, mediteranske i kontinentalne slasti i masti. Samim time napreduješ u očima virtualnog posjetitelja jer opet vrijedi opaska ; Tko se dobro hrani, taj je klasno vrjedniji. Ovo dolje ne bi komentirao jer je to nedopušteni propagandni program, nametanje potrošačima proizvoda, kefice za pranje čaša ( nedostaje drška). Izostavio si onaj dodatak ; Stavite u košaricu.
Pozzz.
13.02.2017. (18:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trakon Gasve
Evo sad sam gladna. Sto ucini...
13.02.2017. (18:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja Moda
Ja ću se zadržati na desertu ;)
14.02.2017. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Maaa.. došel sam još jemput keficu pogledeti ...
14.02.2017. (17:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...