Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Lastavica

  Ovo nije vrijeme kad se cijene pametni, normalni i kreativni.
  Što se više svađaš i pljuješ, žuti tisak i žuti blog za tebe će
  se više interesirati. Ja ne volim tu žutu boju, a ti?

  avatar

  12.01.2017. (18:58)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  Vidi.......ja tebe mrzeći sam voljela na onom umrlom portalu jer si uporno insistirao na mojoj---------nepismenosti!
  A onda smo umrlog ostavili i našli se ( ti kratko ) ja do danas na bloger.hr od kojega sam, nota bene, pred par godina dobila i nagradu kao neki, nazovi "vrh".
  Ti si moj jedini frend s ovog portala : ostali mi nisu potrebni. Istog smo obrazovanja pa čak i dijelom posesivnog sebstva i, što je bitno, na fb se "vidimo" ti bez kose, ja s kovrčama i to - ženskim, svojim, prirodnim pa me silno veseli, da tebi, ni drugima s fejsa ne moram ni s kojim detaljom svoga tijela dokazivati svoju ženstvenost.
  Ovo što se jučer i danas dogadja na blog.hr-u je bestidno, zločesto i licemjerno i meni se ( osim u ovom komentaru ) zbilja ne dade raspravljati o svojim tjelesnim atributima koji su bogibogme pozamašni i još uvijek zamamni!
  Hvala na uvrštenju

  avatar

  12.01.2017. (19:11)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  ovo jučer je bio vrh svega, pusa

  avatar

  12.01.2017. (19:13)    -   -   -   -  

 • Mekon

  A je, je, ovih par dana je Blog u totalnom kolapsu, i ja doznah da je muško žensko, a žensko muško, jebagavrag, sad više nisam ziher kome držim štangu ako mu komentiram, proglasit će me dajguzom. Probao sam malo upasti u nadahnutu spiku, ali nisam dorastao, pa me ne doživljavaju.
  I dalje štajgam, ne pišem blog, jebiga, živčan sam i bez toga. Jedva čekam da opadne snijeg pa da ga nalopatam, jer uvijek poslije toga dođe proljeće, zašto ne bi i ovaj put. Inače, čime se to hraniš, liči mi na kišne gliste u saftu, maaa, nije važno, jeo sam ja mačku, mada su mi naknadno rekli, a i Talijan sam porijeklom s jedne strane.
  Dobro se imaj !

  avatar

  12.01.2017. (19:16)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  da..da..na blogu ima svega i svašta što poželiš i ne poželiš...neki javno pljuju a drugi samo gledaju i se čude...sve je to normalno za virtualu:)))

  avatar

  12.01.2017. (19:30)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Ma, ovo je jučer bila katastrofa. Par pojedinaca koji vrijeđaju i rigaju vatru na sve strane i to prodaju pod iskreno mišljenje, sramota. Treba li uopće raspravljati o inteligenciji takvih? ;)

  avatar

  12.01.2017. (20:00)    -   -   -   -  

 • stara teta

  joj, mek, niš nije u totalnom kolapsu. buš videl kad zapadne snega, tak je bar vakula sprognoziral.
  sve ti to ide u rok i blogostaž, samo kaj nema zdravstvenog, dopunskog i mirovinskog. samo iskustveno.
  a vele mi lovranci i rječani da je tam zima za pozvizdit, da se sve ledi. noš, za dva tjedna sam u puli, no nebum se zadržavala u ri i okolici. to ostavljam za proljeće. meni taj dio najljepši u proljeće.
  a glej, ja redovno čitam tvoje postove i gledam sličke. i ne osjećam potrebu da ti se nabacujem komentarima. jer nije fora komentirat zato kaj ti je neko pisal na tvoj post, pa mu se osjećaš dužan. ili iz pristojnosti. ja pišem kad se osjećam ponukanom, zbog nečeg lijepog, zbog nekog zapažanja. zbog neke stvari s kojom se ne slažem. ili pokušavam argumentirano objasniti zašto mislim drugačije.
  za anuboni pouzdano znam da jest žensko. draga, lijepa i pametna osoba. s izrazitim smislom za estetiku. i s istančanim osjećajem za tuđe osjećaje!
  a sad, pronađite 15 razlika na slikama!najdeš ih sto u roku keks!

  avatar

  12.01.2017. (20:01)    -   -   -   -  

 • Neverin

  i dalje imaš dobro klopu. Predlažem restoran Panorama preko puta Vitićeve Panorame na Pavlovcu. Inače nemam pojma šta se dešava. Nekako mi pari da su svi isposvađani ali nije nešto drugaćije od prije.

  avatar

  12.01.2017. (20:11)    -   -   -   -  

 • Demetra

  S obzirom da ne uspijevam pohvatati konce svih tih zavrzlama eto kažem da meni možeš uvijek komentirati, čak ako i ne spadam u tih 10 pametnih na blogu. Ja tebi komentiram kao i drugima kada me tema posta zainteresira.

  avatar

  12.01.2017. (20:54)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  da te nema trebalo bi te izmislit... ovdje saznah nešto što očito propustih... :)

  avatar

  12.01.2017. (21:54)    -   -   -   -  

 • Euro

  svasta se sazna

  avatar

  13.01.2017. (07:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...