Komentari

sveosvijetuprijenasiokonas.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Bocaccio

    Želim sretan i blagoslovljen Božić!

    avatar

    25.12.2016. (10:45)    -   -   -   -  

  • geomir

    I mi nevirnici moremo čestitat, i naša čestitka vridi ?

    Sritan ti Božić i Nova godina!!

    avatar

    25.12.2016. (13:51)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Blagoslovljen i radostan Božić, ti želim!

    avatar

    25.12.2016. (15:25)    -   -   -   -  

  • milord55

    Čestit Božić i svaku sreću u Novoj godini ti želim!

    avatar

    25.12.2016. (16:18)    -   -   -   -  

  • Evora

    On nas ljubi, On nam se daruje, On sve čini za nas, On nas ne treba, ali mi trebamo Njega, bez njega smo ništa, sa Njim možemo sve.

    To je prava istina koju mogu prihvatiti samo oni čiji životni put je nedjeljiv od vjere, a vjera je izraz srca - unutrašnjeg bića, to je poriv duše i naše unutrašnje prirode. Samo tako se istinski i iskreno vjeruje.
    Vjera je poverenje, lični, egzistencijalni, odnos između nas i Boga, pa je imamo ili ne. Vjera je isto što i ljubav. Ne možemo vjerovati u nekoga ako ga ne volimo, a opet ako ga ne volimo, ne možemo imati povjerenje u njega. Tako se stvara iskreni odnos prema drugom biću, a nedostatak takvog drugog bića čini i naš život praznim, vodi nas prije ili poslie u očajanje. Vjera je otvaranje i davanje sebe drugome, život sa drugim i za drugog, ona nas čini čovjekom.

    Dragi Voy,
    Divan je post koji si nam podario za najradosniji hrišćanski praznik. Želim ti svu ljubav i sreću ovoga svijeta, mir u duši i radost u srcu, da te ljubav vodi koracima kojim On upravlja i samo da te prijatelji okružuju, jer ti to i zaslužuješ i kud god da kreneš i sve što učiniš neka bude blagoslovljeno.
    Sretan ti Božić! :-)

    avatar

    25.12.2016. (18:47)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    @ geomire

    naravno da vridi ;) Puno fala za čestitku, i odmah te stavljam na prvo mjesto, a svi nešto vjerujemo pa makar u bolje sutra ;)

    @ bocacciozg

    hvala također

    @ tignarius

    hvala također

    @ milord55

    hvala za čestitku i za čitanje, a u Novoj godini nastavljam sa postovima, takožer sve najbolje

    @ Evora

    za kraj šlag, predivan si komentar ostavila, Hvala, tako si lijepo opisala vjeru da je to nešto Predivno, neka tebe i sve tvoje obasja radost Isusa koji donosi Ljubav.

    LP i BB

    avatar

    26.12.2016. (00:11)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Dijelim tvoje misli s tim da i blještavilo ne mora biti loše ako je odraz nutrine, jer "iz puna srca usta govore". Jedino mi smeta kad se izbjegavaju riječi Božić, mali Isus, a umjesto njih se čuje Djed Božićnjak, praznici i sl. Ali buduući da ljudi ne mogu na silu vjerovati, možda je ovo što se čuje iskrenije, pa ostavimo Bogu da procjenjuje srca , misli i namjere, a mi, koji vjerujemo nastojmo biti sol zemlje slijedeći nadahnuća Duha, svjesni da Bog piše pravo i po krivim crtama!

    avatar

    26.12.2016. (11:42)    -   -   -   -  

  • Tragovima Istine

    Čestit i blagoslovljen Božić! Neka bude uspješno i plodonosno putovanje Voyagera kroz novu 2017. godinu!

    avatar

    26.12.2016. (11:43)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    @ Mirko

    sretan ti Božić, slavimo rođenje Spasitelja svijeta Onoga koji je došao sve nas otkupiti, On nam sve oprašta, pa kad je takvo vrijeme opraštanja, molim te da i ti oprostiš ljudima za koje osjećaš da su ti učinili nepravdu. Bio sam prisiljen izbrisati tvoj komentar u kojem na najprimitivniji način vrijeđaš druge blogere, čak i one koji uopće ne komentiraju na mome blogu. Onda i kad se otvorio blog koji je stajao iza linka kojeg si stavio otvara se degutantna fotka kojom nastojiš izvrijeđati druge blogere a ustvari pokazuje da nisi osjetio Duh Božića, Duh Isusa Krista koji nas poziva na poniznost i strpljivost, na Ljubav prema svima, a posebno prema onima koji nas ne vole. Nek ti je sretan i blagoslovljen Božić!

    LP i BB

    avatar

    26.12.2016. (13:52)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    @ sjećanje i osvrti

    hvala na čestitki i lijepom komentaru, slažem se s tobom sve si tako lijepo napisala ;)

    @ Targovima Istine

    Zahvaljujem i uzvraćam, čitamo se i dalje

    LP i BB

    avatar

    26.12.2016. (13:55)    -   -   -   -  

  • Dođi duše presveti

    Voyager,bila je to reakcija ne prljave akcije drugih pa si mogao i njima prigovoriti,upitati da li je grijeh što čine.Za izbrisani komentar,svejedno mi.
    S blagoslovom!

    avatar

    28.12.2016. (10:45)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Eto i ovo iznad su mi izbrisali.Ne znam kako braniš onog tko nije u pravu?Kad gospoda i po dvanaest puta zaredom brišu post o DOŠAŠĆU onda se više nema što objašnjavati.Dovoljan ti je ovaj blog-post pod kojim ti se javljam da bi shvatio ako si pravi,znadeš za karakter...

    avatar

    29.12.2016. (18:11)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Božić sam ti čestitao, a sad ću i Nogu Godinu!
    Užuvaj!!!!!!!!!

    avatar

    29.12.2016. (22:50)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Dragi blogeri, dragi prijatelji i svi posjetitelji ovoga bloga želim Vam čestitati Novu 2017 godinu, puno zdravlja i veselja, a još više sreće i mira u srcu. Mira koji nam je svima potreban. Vjernici znaju da taj mir daje Krist, ali mir želu svi, i stoga ga želim svima. Sa mirom u srcu i širimo mir oko sebe, u obitelji i društvu oko nas. Nakon veselja ulaska u novu godinu novu fazu života, ostavimo iza sebe sve ono loše a ono lijepo pamtimo i ponavljajmo, živimo ljubav, ljubimo ljude oko sebe. Nažalost godina je počela strašnim napadom u Istanbulu. To nam pokazuje u kakvom svijetu živimo, zato je još više potrebno da budemo mirotvorci da živimo Ljubav, jer sile zla na sve načine pokušavaju unijeti nestabilnost, geopolitička situacija u svijetu je zamršena, ove godine imamo priliku da završimo rat, rat koji su započeli svjetski planeri napadom na Irak 2003 i onda u drugoj fazi tkz arapskim proljećem kada su skidali nepoćudne vladare dok nisu došli do Sirije. Ove godine će mo ili preći u treću fazu rata još goreg ili bi mogli zavšiti sa ratom, vizijom mira, ali čpotreban je mir koji je pravedan, koji širi Ljubav i poštuje svakoga i sve različtosti. To je moguće ako se zatome vlastita sebičnost i egoizam, pohlepa. Naravno da to nikad neće biti u potpunosti do ponovnog Kristova dolaska, ali mi možemo i moramo težiti ka tome, ka toj slici to je naš zadatak, to je mirotvorstvo na koje smo pozvani. To uz majku Mariju Bogorodicu i našu kraljicu, kraljicu mira možemo stremiti i svakom godinom činiti da bude više mira i Ljubavi među ljudima. Za početak više razumijevanja i među nama blogerima, pa se ja ispričavam ako sam u prošloj godini nekoga nečim povrijedio svojim pisanjem, pa se nadam da se u Novoj čitamo i dalje i uvažavamo i ponekad malo raspravljamo, a još više ugodno i zezamo ;)

    LP i BB

    avatar

    01.01.2017. (20:02)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Nikad dovoljno dobrih odluka i novih početaka! Bitna je volja a uspjeh prepustimo Njemu!
    SRETNA TI NOVA!

    avatar

    02.01.2017. (21:48)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Mir Božji, Hristos se rodi

    svim posjetiteljima koji danas slave Božić čestitam rođenje Kralja Kraljeva Isusa Krista našega Gospoda, neka nam svima donese mir i radost u srcu.

    LP i BB

    avatar

    07.01.2017. (18:25)    -   -   -   -  

  • Emmet

    Ako je Bog s nama, tko onda može protiv nas? Sve je do nas ...

    avatar

    11.01.2017. (11:19)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    DRAGI PRIJATELJU; ŽELIM TI OD SRCA SRETAN BLAGDAN SVETOG VLAHA!

    avatar

    03.02.2017. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...