baš si me sad sjetila nekih lijepih dana i moje drage prijateljice koja je otputovala dalje od mene. Majstorica je za pite pa je često radila, a kako je iz Bosne rodom, često to i jedu, za razliku od nas. Ne moram ni govoriti da ih je često dijelila s nama. Bravo, vrijedna ženo!
21.12.2016. (09:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
miriše do mene...ali reci mi što je kapula...nikada nisam čula:) dal možem to napraviti i samo staviti na listnato testo, zarolati i dati peči....napravim, jer volim gljive a šampione najviše!
21.12.2016. (18:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
ovo je za mene... odlično... sigurno ću isprobati... :)
21.12.2016. (06:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Jednostavno, a ukusno, Dinaja.
21.12.2016. (06:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Brzo i jednostavno, odmah nakon blagdana ide šampinjonka :)
21.12.2016. (07:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gurmanka, nećeš požaliti, nevjerojatno je ukusno.
21.12.2016. (07:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
Naravno, bez poriluka! Moji biljojedi zatražili su to za Badnjak!
Hvala!
21.12.2016. (08:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Eto, dobit će, Sjedokosi! Svatko kako voli!
21.12.2016. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Nikad radila, vrijedi probati
21.12.2016. (08:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Petra
Sa i bez "nj", najbolja je. ;)
Al` se nekad dobro jelo, a danas još bolje. :-)
21.12.2016. (08:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Annaboni, lako je, a rezultat ukusan
21.12.2016. (08:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Petra, ma ova pita je šampionka :)
21.12.2016. (08:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Uopće ne smunjam u bezobrazluk!
21.12.2016. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sewen, ma zamisli ti to, kako su se usudili!
21.12.2016. (08:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
preukusan rezultat! Znam da sam morao raditi tri puta u dva dana. A sin i ja smo zato imali više purice na raspolaganju prije dvije godine za Božić
21.12.2016. (09:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
baš si me sad sjetila nekih lijepih dana i moje drage prijateljice koja je otputovala dalje od mene. Majstorica je za pite pa je često radila, a kako je iz Bosne rodom, često to i jedu, za razliku od nas. Ne moram ni govoriti da ih je često dijelila s nama. Bravo, vrijedna ženo!
21.12.2016. (09:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sjedokosi, šampinjonka je kraljica posnih pita.
21.12.2016. (11:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
O-da životu!, ako je još sama radila kore, to je bilo kulinarsko
uživanje!
21.12.2016. (11:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
Samo da se javim i prijavim da uredno prepisujem recepte...:)
21.12.2016. (11:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Elly01, ovo su male tajne moje kuhinje. Bit će još dva
u ovoj seriji :)
21.12.2016. (12:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja Moda
Nisam voljela gljive kad sam bila mlađa, ali sad ih baš volim ....
21.12.2016. (16:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
semper_contra
Sve dok neću moći normalno jesti, i dok ćeš objavljivati svoje kulinarske majstorije, neću posjećivati tvoj blog. To je za mene mučenja :-)!
21.12.2016. (17:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
miriše do mene...ali reci mi što je kapula...nikada nisam čula:)
dal možem to napraviti i samo staviti na listnato testo, zarolati i dati peči....napravim, jer volim gljive a šampione najviše!
21.12.2016. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Razmišljanja jedne žene
Naravno da su nestale sa stola. Prefine su
21.12.2016. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Moja Moda, treba znati s gljivama, neke mogu biti gadno opasne...
21.12.2016. (20:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Semper contra, samo još dva dana, pišem ti opravdano,.
pa ćemo opet humor, priče, putovanja, ples...
21.12.2016. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Modrinaneba, kapula je crni luk. Možeš i na lisnato tijesto,
zašto da ne.
21.12.2016. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...