Deseta umjetnost-enigmatika, hvala na premetaljkama. Sladoled se i tamo jede cijele godine, a i u mojem omiljenom sastajalištu društva, "Gelateria", gdje se ne pravi pauza sa svježim sladoledom 365 dana u godini! Također, ako u mom hladnjaku nema sladoleda, smatram da je prazan :(
05.11.2016. (20:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozdrav ljepotici i Zlatiboru na kojem sam bio jednom davno, ali sada zahvaljujući tebi i ovoj lijepoj tvojoj reportaži dobijam želju da ponovim čim prilike i poslovne obveze dozvole
05.11.2016. (20:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lasto, predivna mi je ona slika odraza gradića u jezeru, tako mirno i opuštajuće! Ane, kupila sam jednu takvu posudu u Varaždinu na Špancirfestu i naprosto je obožavam. Pekla sam u njoj patku, hobotnicu, janjetinu, puretinu i ne znam što je bilo bolje. Ima nešto u tim prirodnim materijalima, preporučam je svima :)
05.11.2016. (20:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lepo je sve ilustrovano...a vlasnike Adagia i Feniksa poznajem prilicnoo dobro, pogotovo ove druge. Neke od ideja za njihove (vrhunske) sladolede, dao sam im bas ja: sladoled od dunje, kruske, sljive... ipak, moj najomiljeniji je ipak breskva! Naravno, nista od toga ne bi bilo, da ih ne prave od vrhunskih probranih materijala, vrhunskim italijanskim tehnikama, i to jos sa velikom dozom kreativnosti...
05.11.2016. (23:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad, eto, sad i ja nešto novo znam o mojim omiljenim mjestima. Nigdje ne prave tako dobru kavu kao u Adagio, a nigdje nema te kombinacije sladoleda i voća kao u Feniksu. Drago mi je da imaš zasluge za to.
06.11.2016. (04:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Osim samih ljepota Zlatibora uspjela si prenijeti i samu atmosferu, odiše mirom i tišinom, mjesto kao stvoreno za punjenje energije, sa sladoledom naravno :)
06.11.2016. (07:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
tako bih rado zemljane posude --------luda sam za njima jer neka jela kuhaju se isključivo u takvima............ali, daleko mi Zlatibor
05.11.2016. (19:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sigurno možeš naći i bliže, annaboni. Ovdje su najbolje
u Zaječaru, pa u Zlakusi.
05.11.2016. (19:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Frida
ja bih ono sa zadnje slike i to odmah :)
05.11.2016. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Takva
Uh, ljepoteee...! Odraz mira u jezeru, mali kuco
05.11.2016. (19:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dobro si izabrala, Frida. Čist je lijek, ukusan i pun C vitamina :)
05.11.2016. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Takva, uživala sam u toj slici, jedva sam se od nje odvojila...
05.11.2016. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
sladoled!
05.11.2016. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Eh, kako je to dobar sladoled, kaparoculica.
Ako nekad odeš, obavezno ga probaj. Ja mu godinama ne
uspijevam odoljeti.
05.11.2016. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Deseta umjetnost-enigmatika
Evo nekoliko premetaljki od naziva ZLATIBOR:
TO BRAZIL, BAR ZLOTI, IZBOR: TAL!
Zar se sladoled tamo još jede?
05.11.2016. (20:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Deseta umjetnost-enigmatika, hvala na premetaljkama.
Sladoled se i tamo jede cijele godine, a i u mojem omiljenom
sastajalištu društva, "Gelateria", gdje se ne pravi pauza sa
svježim sladoledom 365 dana u godini! Također, ako u mom
hladnjaku nema sladoleda, smatram da je prazan :(
05.11.2016. (20:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
međiko
Pozdrav ljepotici i Zlatiboru na kojem sam bio jednom davno,
ali sada zahvaljujući tebi i ovoj lijepoj tvojoj reportaži
dobijam želju da ponovim čim prilike i poslovne obveze dozvole
05.11.2016. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lasto, predivna mi je ona slika odraza gradića u jezeru, tako mirno i opuštajuće!
Ane, kupila sam jednu takvu posudu u Varaždinu na Špancirfestu i naprosto je obožavam. Pekla sam u njoj patku, hobotnicu, janjetinu, puretinu i ne znam što je bilo bolje. Ima nešto u tim prirodnim materijalima, preporučam je svima :)
05.11.2016. (20:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Tek ćeš poželjeti u narednim pričama, arosainmyheart!
Jedna od njih tri mi je posebno draga, jer mislim da
oslikava raskoš ljepote Zlatibora.
05.11.2016. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gurmanka, ta slika održava mir...
Drago mi je što si Ani rekla izvor nabavke posuda.
05.11.2016. (20:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Koja divota....odma bi tu otišla na odmor....a i Ti izgledaš prekrasno!!!
05.11.2016. (22:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Lepo je sve ilustrovano...a vlasnike Adagia i Feniksa poznajem prilicnoo dobro, pogotovo ove druge. Neke od ideja za njihove (vrhunske) sladolede, dao sam im bas ja: sladoled od dunje, kruske, sljive... ipak, moj najomiljeniji je ipak breskva! Naravno, nista od toga ne bi bilo, da ih ne prave od vrhunskih probranih materijala, vrhunskim italijanskim tehnikama, i to jos sa velikom dozom kreativnosti...
05.11.2016. (23:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjećanje i osvrti
Sve lipo, i kuće, i priroda, i đakonije i reporterka! :-)))
05.11.2016. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Možda i odeš jednom, modrinaneba!
Zlatibor mi jako prija i to se na slikama treba vidjeti.
06.11.2016. (04:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
VladKrvoglad, eto, sad i ja nešto novo znam o mojim omiljenim
mjestima. Nigdje ne prave tako dobru kavu kao u Adagio,
a nigdje nema te kombinacije sladoleda i voća kao u Feniksu.
Drago mi je da imaš zasluge za to.
06.11.2016. (04:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sjećanje i osvrti, znači, sve kako treba! :)
06.11.2016. (04:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
srce Zlatibora oslikano ritmom srca tvog nutarnjeg fotografa... divno... :)
06.11.2016. (05:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, mnogi provedu svo vrijeme u centru Zlatibora, a ja sam
samo "protrčavala" na putu do terena za šetanje.
06.11.2016. (05:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Osim samih ljepota Zlatibora uspjela si prenijeti i samu atmosferu, odiše mirom i tišinom, mjesto kao stvoreno za punjenje energije, sa sladoledom naravno :)
06.11.2016. (07:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
Hvala Ti na ovim divnim fotkama...dugo mi je već želja da se izgubim na Zlatiboru neko vrijeme...vjerujem da će se nekad i ostvariti. Veliki pozdrav!
06.11.2016. (07:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Osjećam li to žal za vremenima kraljevina? Da ili ne, ljepota
prirode je sveprisutna:))
06.11.2016. (11:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...