Uzela sam oko 200 g svježih jagoda, 4 žlice šećera i mrvicu vode te kuhala oko 15 minuta. Jagode se same raskuhaju i kada se ohlade marmelada je gotova, gusta i čvrsta. Super je za premazati neki biskvit, roladu i sl. Kada su jagode stare nekoliko dana i polako gube svježinu onda je pravo vrijeme da od njih napravite neki gusti preljev ili ovu marmeladu tj. džem :)
18.05.2016. (14:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ugodan dan vam želim :)
18.05.2016. (08:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
tko napravi takve poljupce zasluzuje poljupce...
18.05.2016. (09:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala ti Euro :)
18.05.2016. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
cmokići :)
18.05.2016. (10:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Eto ga sad...moram ići potražiti nešto slatko...ccc..
18.05.2016. (12:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ma, od slatkog se uvijek popravi raspoloženje :)
18.05.2016. (13:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Sad bi mi trebao recept za tu mermeladu od jagoda
jer sam tvrdila da jagode ne mogu u džem jer imaju previše vode...
18.05.2016. (14:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Uzela sam oko 200 g svježih jagoda, 4 žlice šećera i mrvicu vode te kuhala oko 15 minuta. Jagode se same raskuhaju i kada se ohlade marmelada je gotova, gusta i čvrsta. Super je za premazati neki biskvit, roladu i sl. Kada su jagode stare nekoliko dana i polako gube svježinu onda je pravo vrijeme da od njih napravite neki gusti preljev ili ovu marmeladu tj. džem :)
18.05.2016. (14:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
tvoji poljupci izazivaju kovitlanje neurona... ne volim slatko...
a ovi bude želju... poljubac ti ostavljam... :)
19.05.2016. (07:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...