Dražene, nema razloga za sumnju. Uistinu je biskvit napravljen od sastojaka koji pišu i vjeruj mi, jedan je od boljih kojeg sam probala. Možda ga jednom probaš i ti, pa mi javi dojmove :)
14.05.2016. (15:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E, ovo će biti torta za skorašnji svekrov ročkas; jer, samo od jagoda dolazi u obzir......i najčešće je uvijek ista, svake godine. Ove godine sam zaduženje za tortu uzela ja na sebe; i upravo ću tvoju napraviti.
Hvala u naprijed i javit ću dojmove jednog zahtjevnog nepca još zahtjevnijeg čovjeka...muahahahah!!!
19.05.2016. (15:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ugodan vikend :)
13.05.2016. (21:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Mljac :)
Ak' i ja sutra ponovno napravim jednu...znat će se krivac :)
13.05.2016. (21:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Priznajem, kriva sam, ali kad je tako slatko... :)
13.05.2016. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
o bože kako mi to finoooo izgleda....mljask!!!
13.05.2016. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
modrina, laku noć ti želim :)
13.05.2016. (21:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
koliko je lagana za napraviti o tom po tom, ali da savršeno izgleda to je točno
13.05.2016. (22:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
šteta što sam alergična na jagode
13.05.2016. (23:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
e, sad :) što reći na ovo? :) gledati.......................... :)
14.05.2016. (09:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Desert s jagodama će uljepšati ovako tmurnu subotu :)
14.05.2016. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Lijepo izgleda :)
14.05.2016. (10:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala, kao i tvoje oblatne :)
14.05.2016. (11:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Izvrsno izgleda, a vjerujem da ni okus ne zaostaje ;)
P.S. U biskvitu uistinu nema ni mrvice brašna, keksa, oraha i sličnog?
14.05.2016. (12:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, nema razloga za sumnju. Uistinu je biskvit napravljen od sastojaka koji pišu i vjeruj mi, jedan je od boljih kojeg sam probala. Možda ga jednom probaš i ti, pa mi javi dojmove :)
14.05.2016. (15:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
Jedino što mogu raditi nad ovim tvojim postovima jest uzdisati, uz snažan, gotovo bolan osjećaj čežnje :-)))
15.05.2016. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nemoj da bude baš bolno, neka bude slatko:)
15.05.2016. (12:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iskreni trol
E, ovo će biti torta za skorašnji svekrov ročkas; jer, samo od jagoda dolazi u obzir......i najčešće je uvijek ista, svake godine. Ove godine sam zaduženje za tortu uzela ja na sebe; i upravo ću tvoju napraviti.
Hvala u naprijed i javit ću dojmove jednog zahtjevnog nepca još zahtjevnijeg čovjeka...muahahahah!!!
19.05.2016. (15:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Ovo je odlično! Imam jagode i ostale sastojke, mogla bi to danas,
nema velikog napora, hvala:))
02.05.2017. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nadam se da si bila zadovoljna garancijo :)
05.05.2017. (22:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...