Komentari

prokleta-od-daljina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • shadow-of-soul

    e, @Zlatane, pa kud baš na Vas? :)

    avatar

    25.04.2016. (18:54)    -   -   -   -  

  • lion queen

    To ti je onda najjednostavnije ispsovati na hrvatskom, a ona nek misli što govoriš. Ubaciš tu onda i riječi koje može razumjeti :)
    Tako sam ja bila na Plitvicama kad je neki glupavi Talijan bacao kamenje na sedrene barijere ispod Velikog slapa. Vikala sam na njega na hrvatskom da prestane bacati kamenje i da se radi o Unescovoj baštini. Iako ništa nije razumio, shvatio je riječ Unesco u kontekstu i prestao to činiti. Znam ja i talijanski, ali iz principa nisam htjela na njegovom jeziku :)

    avatar

    25.04.2016. (19:12)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    BRAVO!!! sjetio si me na godine nazad kada sam bila trudna a nije mi se poznalo:)) mene so vrgli sa stolice avtobusa kao ta mlada če ustati....od tada uvjek stojim i to na kraju avtobusa...da imam pregled:))) ali bogu hvala imam avto i ne trebam više na avtobus...ali mi je lekcija ostala za uvjek u srcu!

    avatar

    25.04.2016. (20:58)    -   -   -   -  

  • Elyca

    ....drugi put ti moraš (sebi u bradu) govorit da su svi idioti
    jer...najvažnije je prvi počet napadat i optuživat,jer se odbrana i pravdanje ne računaju....važan je samo napad :-) (nažalost)

    avatar

    25.04.2016. (21:02)    -   -   -   -  

  • Anita

    Kaj i u Australiji ima toga. ja sam mislila da smo mi Hrvati jedinstveni. Lion queen - do suza sam se nasmijala - jedan od top tri komentara koje sam ikada pročitala. A mi hvala Bogu, imamo bogate psovke, još kad ih začiniš nekim narječjem, uza sve nijanse verbalnih mogućnosti našeg jezika - mrak. Ja bih duši dala oduška barem u takvoj situaciji u kakvoj je Zlatan bio. A tek pridjeva.....Zlatane slušaj Lion queen i pusti mašti na volju.

    avatar

    28.04.2016. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...