KICKBOXING

nedjelja, 18.05.2008.

Zvonimir Gribl najbolji u Kanadi

Zvonimir Gribl, član Kickboxing športske udruge “Malinska” apsolutni je pobjednik velikog tradicionalnog kickboxing turnira «Quebec open» u semi contactu koji je po 28. put održan u istoimenom kanadskom gradu. Gribl je prije pobjede u apsolutnoj kategoriji osvojio i prvo mjesto u svojoj težinskoj skupini do 83 kg. To je već treći put da je naš reprezentativac najbolji u Kanadi.

Na turniru je nastupilo 1.550 boraca, a borbe su se u dva dana odvijale istovremeno na 40 borilišta. U Griblovoj težinskoj skupini je bilo 14 boraca, a u finalu je pobijedio prvaka SAD-a.

Inače, Zvonimir Gribl je tri puta za redom osvajao titulu svjetskog prvaka u semi contactu 2001., 2003. i 2005., a prije ovog uspjeha u Kanadi, osvojio je i poznati europski turnir „German open“. Sve su to dobre najave pred njegov nastup na Svjetskom kupu početkom lipnja u Italiji i na US Openu početkom srpnja.

Zvonimir je star 35 godina, oženjen je i živi u Njemačkoj, u Plochingenu. Tamo vodi svoj kickboxing klub „Kampfsportvereins Sidekick“, ali već 12 godina nastupa za hrvatsku reprezentaciju i klub iz Malinske kojeg vodi prof. Predrag Znaor. Među Griblovim učenicima u Njemačkoj ističe se Harald Schmidt koji je isto nastupio u Quebecu i također osvojio zlatnu medalju u skupini do 79 kg.

Nakon ovog uspjeha Zvonimir je izjavio: “Radim po čitav dan kao servisni manager u auto-predstavništvu za VW i Audi. Nedavno sam uselio u novu kuću i po drugi put sam postao otac, ali usprkos svemu nisam zapostavio treninge. Godine nisu važne - još se uvijek osjećam mlad. Volim putovati po turnirima i volim kad su mi napeti živci prije borbe. Zato, dok god sam zdrav i dok pobjeđujem bavit ću se kickboxingom. Slobodan sam svima poručiti da budu sigurni u to što rade. Vjerujte u sebe, dobro se pripremite i onda možete osvojiti sve što želite!“

Što reći - Bravo Zvonko. Mr. "Side kick"


- 01:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 17.05.2008.

Obračun 8 foto sesion

Stvarno mogu reći da mi je veliko zadovoljstvo i čast poznavati jednu grupu mladih ljudi, entuzijasta, zaljubljenika u fotografiju, umjetnika, profesionalnih fotoamatera - ma ni sam ne znam kako bih nazvao te drage i simpatične: Nikolu (Papaja), Matiju, Iliju (Ile), Igora (Igy), Martina (Blackdog), Gerharda (Gerd), Luku (Moro), Stipu, Vladimira (Mudri), Gorana (Ali G).

Sve u svemu - od kickboxing priredbe do priredbe sve me više oduševljavaju sa svojim pristupom temama iz kickboxinga. Ove fotke koje sam dobio, kako bih popratio izvještaj, su odlične, ma što odlične, vrhunske. Ja nisam od onih koji primjećuje je li bilo ili nije bilo svjetla, je li balans bijeloga ili žutoga usklađen s ravnotežom. Ja samo mogu reći - bravo majstori, hvala za ugodno druženje i nadam se da će sljedeći puta biti prilike s vašim još većim učešćem.

Obzirom da sam ja snimio "mali miljon, ma šta miljon, sto iljada" kickboxing fotografija s mojim načinom i mojim pogledom (suhoparno kickboksački izvještavalački), oduševljavaju me ove od ekipe koje su stvarni odmak od "obične, male jadne" uobičajene kickboxing fotografije, slobodno ću reći - "klasična umjetnost". Vrlo često je fotografija samo ilustracija članka ili vijesti, dok su ove fotke priča sama za sebe, i zato ih i dajem u odvojenom postu.

Nadam se da će se tako i dalje nastaviti naša suradnja - interes fotografa je (barem tako mislim) da se nađe na jednom ovakvom eventu, da dođe u priliku slikati nešto sasvim novo, a i prilika je za promociju fotografa - s druge strane, interes nas kickboksača je da nas se pokaže u drugačijem svjetlu, a zasigurno kvalitetnije i stručnije, barem što se fotki tiče.

Evo, sada svim mojim čitateljima predstavljam vrhunske fotografije Nikole Smernića snimljene na "Obračunu u ringu 8". Inače, puno Nikolinih fotografija možete pogledati OVDJE. Nadam se da ću uskoro predstaviti i fotke od ostalih članova ove naše "fotokick" družine. Matija Prajo mi je poslao cijelu seriju fotki s Obračuna 7 - eto, to je sljedeće u pripremi.

A sada, Nikola Smernić, pa pogledajte:


Nikola Smernić s leđa. Je li to prikrivena propaganda?


Ilija Veselica - Ile


1. borba: BOKS (PROFESIONALNI) 6x3, SUPERSREDNJA KATEGORIJA
Duje Poštenjak (Pit Bull, Split) vs Joseph Sovijus (Slovačka)


2. borba: KICKBOXING (FULL CONTACT) 3x2, POLUSREDNJA KATEGORIJA
Ivan Stupalo (Pit Bull, Split) vs Nikola Matić (BiH)


3. borba: KICKBOXING (LOW KICK) 3x2, SREDNJA KATEGORIJA / ŽENE
Nevena Juranović (Pit Bull Split) vs Edita Lešnik (BiH)
4. borba: KICKBOXING (FULL CONTACT) 3x2, TEŠKA KATEGORIJA
Agron Preteni (Pit Bull, Split) vs Josip Semren (BiH)


Nastavak slijedi vrlo brzo.

Eto, što je to "vrlo brzo" možete vidjeti i iz datuma i vremena nastavka. Ali, sve je to relativno u odnosu na ove prekrasne fotografije. Ipak, točnosti radi - nastavak je 8. srpnja 2008. Pa, onda, nastavljam:


5. borba: KICKBOXING (FULL CONTACT) 5x2, TEŠKA KATEGORIJA
Luka Kalmeta (Pit Bull, Zadar) vs Isen Gjugjaj (Kosovo / Švicarska)
6. borba: KICKBOXING (K1) 3x3 + 1 extra - SUPERTEŠKA KATEGORIJA
Damir Tovarović (Pit Bull, Split) vs Mirko Vlahović (Crna Gora)


7. borba: SLOBODNA BORBA - ULTIMATE FIGHT (PRIDE) 2x5 - TEŠKA KATEGORIJA
Maro Perak (Gladiator, Dubrovnik) vs Amir Lekaj (Kosovo / Švicarska)


8. borba: KICKBOXING (K1) 3x3+1 extra - SREDNJA KATEGORIJA
Frane Radnić (Pit Bull, Split) vs Butrint Rama (Kosovo / Švicarska)


9. borba: KICKBOXING (K1) 3x3+1 extra - SUPERTEŠKA KATEGORIJA
Domagoj Ostojić (Terminator, Split) vs Azem Maksutaj (Kosovo / Švicarska)
10. borba: BOKS (OLIMPIJSKI) 4x2 - SUPERTEŠKA KATEGORIJA
Marko Tomasović (Pit Bull, Split) vs Ivan Madžar (BiH)
DODJELA NAGRADA ZA POSTIGNUĆA U 2007. I 2008. GODINI SENIORIMA I JUNIORIMA SPLITSKOG PIT BULLA


Na slici su - najbolja natjecateljica Hrvatskog kickboxing saveza u ringovnim disciplinama u 2007. godini - Željana Piteša, predsjednik HKBS-a prof. Predrag Znaor i desno je Marko Tomasović - proglašen za najboljeg natjecatelja Hrvatskog kickboxing saveza u ringovnim disciplinama u 2007. godini.


11. borba: KICKBOXING (K1) 5x3 - TEŠKA KATEGORIJA
Borba za titulu WAKO Pro prvaka Europe u K1 Style po profesionalnim pravilima, -94,1 kg
Gordan Jukić (Pit Bull, Split) vs Zinedine Hameur (Alžir / Francuska)Eto, treba li još?
;-)))

- 23:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.05.2008.

I opet Obračun

Eto, dva mjeseca nakon prethodnog, u Splitu je održan "Obračun u ringu 8" - u sklopu kojega je održan susret reprezentacija Hrvatske i Švicarske, a kao borba večeri održana je borba za WAKO Pro prvaka Europe u K1 po profesionalnim pravilima između Gordana Jukića iz Splita i Zinedine Hameura iz Francuska.

Kako sam se s izvještavanjem prilično uljenio (ispričavam se vjernim posjetiteljima), a odličan izvještaj je dao forumaš Loreia na portalu PROFIGHTSTORE , jednostavno ga prenosim uz neke moje manje komentare.U nedjelju, 11. svibnja 2008. na splitskim "Gripama" održana je osma po redu, tradicionalna priredba "Obračun u ringu" u organizaciji Kickboxing kluba "Pit Bull" iz Splita pod vodstvom prof. Marka Žaje.

Večernja priredba je na programu imala 8 borbi u kickboxingu, jednu slobodnu borbu i dva boks meča (jedan po profesionalnim, a drugi po amaterskim pravilima). Vidjeli smo uvjerljive nastupe splitskih Pit bullovaca Radnića, Jukića, Tomasovića kao i dubrovačkog "vikinga" Peraka.

Naročito je bio impresivan Perakov nastup, Maro je prohujao ringom poput uragana i završio borbu za svega 14 sekundi. Lekaj nije imao nikakve šanse suprotstaviti se snažnom Dubrovčaninu kojeg uskoro očekuje i nastup u Zagrebu.

Sve u svemu, bilo je zanimljivih borbi, Jukić se uspješno vratio u ring, Perak je bio impresivan i nekoliko tisuća gledatelja (oko 4000) je bilo zadovoljno viđenim. Nagrade su pobjednici dobijali iz ruku uglednih imena hrvatskog kickboxinga: Cikatić, Andrijašević, Varnica.

Organizacija je, kao i uvijek, bila besprijekorna možemo samo reći da jedva čekamo sljedeći „Obračun u ringu“.

11. WAKO PRO K-1 TITULA PRVAKA EUROPE, K1 Style, -94,1 kg - 5rx3min
Gordan Jukić (Pit Bull, Split, Hrvatska) - Zinedine Hameur (Alžir / Francuska)

Rezultat: Pobjeda Jukića nokautom u petoj rundi.

Dugo iščekivani povratnički meč Gordana Jukića. Meč je bio za titulu Europskog WAKO PRO prvaka u K1 Style, -94,1 kg.

Jukić bolje otvara meč, ne dozvoljava Francuzu da uhvati svoj ritam i već u prvoj rundi Jukić počinje sa sweep-ovima što će se kasnije pokazati kao dobitna kombinacija.

Nastavak meča protiče u sličnom stilu, Gordan je nametnuo svoj ritam, dobija runde ali ne uspijeva boksačkim tehnikama uzdrmati Francuza. Zato u svakoj rundi ima sweep i sigurno vodi meč. Jedinu slabost Gordan je pokazao u trećoj rundi kada je ostao bez zraka pa se činilo da posustaje. Međutim to se pokazalo samo kao trenutna slabost. Gordan nastavlja dalje i nakon još jednog čišćenja, sudac broji Francuzu koji se više ne može ustati i Gordan pobjeđuje.

Do trenutka prekida - rezultat prve četiri runde bio je:
Sudac iz Hrvatske: 39:37 (prva, druga i četvrta runda dobivene, treća izgubljena), sudac iz Francuske 40:38 (prva i četvrta dobio Jukić, druga i treća izjednačene), neutralni sudac iz BiH 40:38 (prvu i drugu dobio Jukić, treća i četvrta izjednačene).

U borbi se osjetilo da je Gordan imao dužu pauzu, ali i da je na najboljem putu vratiti se natrag među vrhunske borce.

Gordan:
„A šta reći? Vidjeli ste i sami, bio sam bolji, praktično nisam primio niti jedan udarac. Osjećam da mogu i bolje, ovo je bio kontrolni meč. Sada samo trebam nastaviti s treniranjem i mečevima. Znam da mogu biti i spremniji. U trećoj rundi sam ostao bez zraka. Ne znam ni sam zašto, možda zbog dima u dvorani. U svakom slučaju, znam da mogu bolje, i samo trebam nastaviti trenirati.“


Foto by: Matija Prajo


Na slici s lijeva: glavni sudac meča Dario Kalabić (Rijeka), proslavljeni šampion Branko Cikatić, olimpijac Marko Tomasović, Ahmed Zalegh predsjednik WAKO Francuska, sada u ulozi suca, WAKO Pro Eu prvak Gordan Jukić te predsjednik HKBS-a prof. Predrag Znaor


Gordan Jukić s pojasom WAKO Pro prvaka


10. BOKS SUPERTEŠKA - 4 r. x 2 min.
Marko Tomasović (Pit Bull Split) - Ivan Madžar (BiH)

Rezultat: Pobjeda Tomasovića tehničkim nokautom u trećoj rundi

Splitska publika je pozdravila Tomasovića velikim pljeskom.

Borba počinje Markovim napadima i prisiljavanjem protivnika na uzmak. Od početka je jasno tko je „gazda u ringu“ i već pred kraj prve runde sudac prvi put broji Madžaru.

U drugoj rundi nastavlja se na sličan način, Tomasović je konkretniji, pritišće protivnika, snažne kombinacije ostavljaju traga na Madžaru koji se jednostavno ne uspijeva suprotstaviti Tomasoviću.

U trećoj i posljednjoj rundi Marko posve dominira, i ubrzo sudac opet broji Madžaru. Nakon još jedne snaže serije Madžar pada na koljena, sudac mu broji, a iz Mađarevog kuta trener baca ručnik. Borba je gotova.

Marko zaslužuje veliki pljesak, a većina komentara se svodi na zaključak o običnom sparingu za Marka.


9. K-1 SUPERTEŠKA, 3 r. x 3 min.
Domagoj „Buco“ Ostojić (Terminator Split) - Azem Maksutaj (Kosovo / Švicarska)

Rezultat: Pobjeda Maksutaja nakon diskvalifikacije Ostojića

Borba je trajala jako kratko. Počelo je Bucinim pritiskom na protivnika i publika je navijanjem pokazala da očekuje pobjedu Buce nokautom u prvoj rundi. Nakon jednog kratkog krošea na sredini ringa Azem pada na pod, a Buco instinktivno udara protivnika nogom. Čisti MMA soccer kick koji je Maksutaja pogodio posred lica. Meč je prekinut, Maksutaju je dano dosta vremena da se oporavi, ali iz Maksutajevog kuta inzistiraju da Azem nije sposoban nastaviti borbu i sudcima ne preostaje napraviti ništa drugo nego diskvalificirati Ostojića. Publika je snažno negodovala jer se činilo da Matsukaj nije ozbiljnije ozlijeđen.

Buco:
„Meni je naviše žao sto se ovo dogodilo, ja paralelno treniram i MMA zato mi se dogodio ovaj nesportski udarac.

Usput bih se htio ispričati i mom bivšem treneru Siniši Andrijaševiću zbog nekih mojih izjava koje su krivo prenesene, a gdje je novinar krivo interpretirao moje riječi. Bez obzira na novinarsku pogrešku, ja bih se htio ispričati što je uopće došlo do nesporazuma sa Andrijaševićem.“

Azem:
„Buco je ipak i MMA borac, udarac je bio instinktivan. Nadam se da ce mi Buco pružiti priliku za revanš.“


8. MMA / SLOBODNA BORBA, teška kategorija, 2 r. x 5 min.
Maro Perak (Gladiator Dubrovnik) - Amir Lekaj (Kosovo / Švicarska)

Rezultat: Pobjeda Peraka nokautom u prvoj rundi.

Borba je trajala manje vremena nego je potrebno za napisati izvještaj o borbi.

Nakon neuspjelog pokušaja mid-kicka, Lekaj pada na pod, a Perak mu ne daje ni sekunde predaha, pogađa sa dva soccer kicka i dva snažna udarca u bradu. Lekaj se ne brani i sudac prekida borbu.

Službeno vrijeme: 14 sekundi


7. K-1 SUPERTEŠKA, 3 r. x 3 min.
Damir Tovarović (Pit Bull Split) - Mirko Vlahović (Crna Gora)

Rezultat: Nakon ekstra runde, suci dosuđuju neriješeno

Jednolična borba, sporijeg tempa u kojoj smo vidjeli naviše boksačke tehnike.

U prvoj rundi borci su podjednaki, a većina udaraca završava na bloku protivnika. U drugoj rundi, Vlahović kreće bolje, pogađa nekoliko middle kickova i jedan snažan direkt. Tovarović uzvraća boksačkim tehnikama, ali ne radi serije i uglavnom ne uspijeva probiti protivnikov gard.

U trećoj rundi borci su umorni, uglavnom boksaju, publika nijemo promatra meč koji bez većih uzbuđenja dolazi do kraja. Odluka sudaca je posve logična: dodatna runda.

U dodatnoj rundi Tovarović je konkretniji, pritišće protivnika, pogađa nekoliko krošea, ali je vidan i umor.

Suci procjenjuju da Tovarović nije napravio dovoljno za pobjedu i dosuđuju neriješen rezultat.


6. FULL CONTACT TEŠKA, 5 r. x 2 min.
Luka Kalmeta (Pit Bull Zadar) - Isen Gjugjaj (Kosovo / Švicarska)

Rezultat: Kalmeta pobjeđuje tehničkim nokautom u 2. rundi

Posve očekivano, Kalmeta agresivno napada već od prve sekunde, široki krošei lete na sve strane. Protivnik ima sličan stil pa publika s oduševljenjem prihvaća „good old brawl“. Kalmeti prolazi jedan snažan desni kroše. Pred kraj runde primjetno je usporavanje tempa. Druga runda kreće još jednim agresivnim napadom Kalmete, i nakon minute borbe Kalmeta pogađa lijevim krošeom i to je prvo brojanja za Isena, nakon još jednog knock downa i drugog brojanja Isen je vidno umoran i nakon jednog klinča pada i po treći put. Dojam je da je Isen pao ponajviše zbog umora, ali sudac broji po treći put i meč je gotov.

Kalmeta pobjeđuje tehničkim nokautom u drugoj rundi.


Foto by: Ile


5. K-1 SREDNJA, 3 r. x 3 min
Frane Radnić (Pit Bull Split) - Butrint Rama (Kosovo / Švicarska)

Rezultat: Odlukom sudaca 3:0, pobjeda Radnić

Po sudu većine borba večeri.

Rama je imao prednost u visini i dosegu, ali to se u borbi nije dalo primijetiti, Radnić je znalački vodio borbu od početka do kraja i polako nametao svoj ritam.

Počelo je vrlo čvrsto, uz obostrane snažne razmjene. Sredinom runde Radnić pogađa desnim high kickom, pred kraj runde napada lijepom boksačkom serijom. Rama se pokazao kao čvrst borac i borba je vrlo dinamična.

U drugoj rundi se nastavlja slično, samo sada je Frane konkretniji, pogađa nekoliko puta koljenom, kao i desnim high kickom. Drugu rundu Frane dobija još uvjerljivije nego prvu.

U trećoj rundi Radnić i dalje konstantno pritišće, high kickovi i koljena, čak i jedan „flying knee“, boksačke tehnike, Rama pokazuje znakove umora i povlači se. Runda prolazi u Franinom presingu i odluka sudaca je jednina moguća, 3:0 za Radnića.
Foto by: Matija Prajo


Foto by: Matija Prajo


Foto by: Rosonero


Foto by: Rosonero


4. FULL CONTACT TEŠKA KATEGORIJA, 3 r. x 2 min.
Agron Preteni (Pit Bull Split) - Josip Semren (BiH)

Rezultat: Nokautom u prvoj rundi pobjeđuje Preteni

Preteni kreće agresivno i već u prvoj minuti nakon serije krošea Semren pada na pod nakon čega sudac prekida borbu. Nakon manje od minute Preteni pobjeđuje nokautom.


3. BOKS SUPERSREDNJA KATEGORIJA, 6 r. x 3 min
Duje Poštenjak (Pit Bull Split) - Slavomir Dendis (Slovačka)

Rezultat: Odlukom sudaca 2,5:0,5 - pobjeda Poštenjak

Još jedna odluka sudaca koja je izazvala negodovanje publike.

U teškoj i izjednačenoj borbi Poštenjak pobjeđuje 2,5:0,5.


Moj komentar ove borbe - nikako nije "u izjednačenoj borbi". Borba je već nakon samog početka pokazala da je čvršći, precizniji i snažniji Slovak. Svima je bila iznenađujuća odluka sudaca, a čini se najviše publici koja je snažno i dugo zviždala.

2. LOW KICK SREDNJA KATEGORIJA - ŽENE, 3 r. x 2 min.
Nevena Juranović (PB ST) - Edita Lešnik (Kobra Imotski)

Rezultat: Odlukom sudaca 2:1 pobjeda Lešnik

Borba koja je izazvala naviše komentara i povika iz publike.

Juranović kreće naprijed, ali pri tom zaboravlja držati gard, pa za svaki plasirani udarac dobija barem jedan natrag. Borba se uglavnom odvijala ručnim tehnikama, a Lešnik je plasirala i niz middle kickova. Cure uglavnom nisu slušale savjete iz kuta, a očita je bila namjera Juranović da pobijedi nokautom, pritom je zaboravila na obranu i Lešnik zasluženo pobjeđuje odlukom sudaca 2:1.


1. FULL CONTACT POLUSREDNJA KATEGORIJA, 3 r. x 2 min.
Ivan Stupalo (Pit Bull Split) - Nikola Matić (BiH)

Rezultat: Prvotna odluka sudaca 3:0 u korist Stupala je promijenjena nakon žalbe BiH strane u neriješeno 1,5:1,5.

Nakon podjednake prve runde, Stupalo kreće agresivnije pa početku druge runde, pritišće protivnika boksačkim tehnikama i dobija bodovno drugu rundu.

U trećoj rundi Matić je agresivniji, pogađa jedan snažan desni kroše i pritišće Stupala kickovima. Stupalo se uglavnom kreće unatrag, a sredinom runde Matić pogađa desnim high kickom, Stupalo pada i sudac mu broji 8 sekundi. Iako uzdrman, Stupalo privodi rundu kraju.

Odluka sudaca je izazvala salvu zvižduka, sva tri sudca su bodovala borbu 2:1 za Stupala (prednost Stupalu u prve dvije runde, a MAtiću prednost u trećoj rundi), čime Stupalo pobjeđuje 3:0.

Nakon žalbe, odluka je ipak promijenjena, jer nije bodovan jedan dodijeljen negativni bod, konačna odluka sva tri suca je 1,5:1,5, neriješen rezultat.

Loreia


Samo mogu reći, hvala Loreia.

Slike, još slika, u sljedećem postu.- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 10.05.2008.

Zildžić knockoutirao Strugara
U Tuzli je u petak 9.svibnja 2008.godine u prepunom (više od 8000 gledatelja) sportskom centru „Mejdan“ održana međunarodna kickboxing gala „Noć šampiona“ gdje je glavni meč večeri bio za titulu WAKO profesionalnog prvaka svijeta do 85.100 kg u low kicku. Za titulu su se po drugi put borili Ivan Strugar (Crna Gora) i Salko Zildžić (BiH) koji je u studenom 2007.god u Budvi izgubio titulu odlukom sudaca s 2:1.

Za ovaj drugi meč zakazan u Tuzli Zildžić se potrudio da suci ne odlučuju tko će ponijeti pojas svjetskog prvaka i u četvrtoj rundi klasičnim knockoutom (udarcem u bradu) povratio je pojas svjetskog šampiona.

Suci ovog meča su bili Zijad Halilović (BiH), Predrag Znaor (HR), Radenko Roganović (CG) i sudac u ringu Romeo Deša (HR).

U Tuzli u prepunoj dvorani s preko 8.000 gledatelja u odličnoj atmosferi u pred borbama sastale su se reprezentacija BiH i Hrvatske kako slijedi:

Uvodni mečevi:
1. -63.5 kg (3x2 min)
Šemso Šabanović (Vogošča) - IBRO MILKUNIĆ (Tuzla) - 1:2

2. -75 kg (3x2 min)
Samir Šečkanovič (Tuzla) - ZIHNO ALOMEROVIĆ (Sarajevo) - 1:2

3. -81 kg (3x2 min)
Predrag Stojanovič (Banja Luka) - MESUD SELIMOVIĆ (Tuzla) - 0:3


Susret: BiH vs Hrvatska (ukupni rezultat 3:2)4. -71 kg (3x2 min)
Veton Ademi (Šibenik) - SEMIR MUJKANOVIĆ (Tuzla) - 1:2

5. -81 kg (3x2 min)
Ljubo Korda (Split) - IGOR EMKIĆ (Tuzla) - 0:3 - KO

6. -67 (3x3 min)
Boris Vujević (Split) - ELDIN RAONIĆ (Sarajevo) - 0:3

7. -81 kg (3x3 min)
MARIJO VELENTIĆ (Slunj) - Nermin Halilović (Sarajevo) - 2:1

8. 91 kg (3x3 min)
ZORAN MAJKIĆ (Klana) - Muamer Tufekćić (Zenica) - 3:0

MEČ VEČERI:
WAKO Pro, low kick, -85.100 kg (5x3 min)
Ivan Strugar (Crna Gora) vs SALKO ZILDŽIĆ (BiH) - 0:3 - KO


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.05.2008.

Brojne aktivnosti kickboksača

Brojne aktivnosti se nastavljaju i u sljedećim vikendima svibnja. Valja izdvojiti da naši predstavnici u petak 9.5. nastupaju na velikoj kickboxing gala večernjoj priredbi u Tuzli "Noć šampiona" na kojoj će Salko Zildžić braniti svoju WAKO Pro titulu svjetskog prvaka u low kicku, a izazivač je Ivan Strugar iz Crne Gore. Očekuje preko 7000 gledatelja.

Već idućeg dana u Puli se održava Međunarodni kickboxing kup "Adria Cup 2008" u semi i light contactu, te Otvorereno prvenstvo Hrvatske u aero kickboxingu - za sve dobne skupine.

U nedjelju, 11.5. se u Splitu održava tradicionalni "Obračun u ringu 8" - na kojem će biti susret predstavnika Hrvatske i prvi puta u povijesti predstavnika nezavisnog Kosova, a kao borba večeri biti će borba za titulu WAKO Pro Europskog prvaka u K1 u teškoj kategoriji između našeg Gordana Jukića i Francuza Zinedine Hameura. I za ovu priredbu u Splitu vlada veliko zanimanje, a uz brojne goste iz kickboxinga iz Hrvatske i iz svijeta, splitskog javnog i sportskog života, očekuje se više od 5000 gledatelja u dvorani Gripe.

Vikend nakon ovog donosi nam državno prvenstvo u glazbenim formama za sve dobne skupine koje će se održatu u subotu 17.5. u Splitu. Već idućeg dana, u nedjelju 18.5. će se u Sračincu, pored Varaždina održati Hrvatsko prvenstvo u full contactu za juniore, a navečer gala kickboxing priredba na kojoj će se za titulu WAKO Pro Europskog prvaka u full contactu boriti Siniša Kovačić i Talijan Lorenzo Faiola.

I na kraju, svibanj će zaključiti Svjetki kickboxing kup i mađarskom Szegedu, koji će se održati od 22.-25. svibnja 2008.

Sve u svemu, brojne aktivnosti, veliki broj sportaša, a svakako se očekuju i lijepi sportski rezultati. O borbama po profesionalnim pravilima u Splitu ("Obračun u ringu 8"), kao i u Sračincu biti će više riječi u sljedećim danima.

- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.05.2008.

Istrani (i dalje) kickboksaju


Prošle je nedjelje, 4. svibnja 2008. održano Županijsko kickboxing prvenstvo Istarske županije u disciplinama semi i light contact za sve uzraste.

Evo izvještaja:

U nedjelju, 04.05.2008. godine u sportskoj dvorani u Balama, u organizaciji Kickboxing saveza Istarske Županije, održano je kickboxing prvenstvo Istarske županije u disciplinama semi contact i light contact za sve uzraste. Domaćin ovog prvenstva je bio Kickboxing klub „ Budokai “ iz Rovinja kojeg vodi Pero Mišković.

Nastupili su natjecatelji iz osam kickboxing klubova, članovi Kickboxing saveza Istarske županije i to KBK Planet sport iz Pule, KBK Futura iz Pule, KBK Lav iz Pule, KBK Lav iz Medulina, KBK Budokai iz Labina, KBK Prime iz Poreča, KBK King iz Poreča i KBK Budokai iz Rovinja. Prijavljeni su bili i natjecatelji iz KBK Trojan Istra iz Pule no nisu došli na natjecanje.

Na prvenstvu su sudili suci HKBS-a: Iz Rijeke Petra Mikulić, Davor Milaković, Kristijan Benac, Vedran Tuta, Luka Tuta. Iz Pule: Rudolf Oliva, Anja Ljubojević, Kristijan Cetina, Patricija Orihovac, Arnes Beganović te Pero Mišković iz Rovinja i Josip Faraguna iz Labina.

REZULTATI:

SEMI CONTACT

( dječaci ):
- 22 kg
1. David Popović
, Futura Pula
2. Mateo Baschiera, Budokai Labin

- 25 kg
1. Arnel Jahić
, Futura Pula
2. Filip Ravlić, Budokai Rovinj
3. Mihael Banko, Futura Pula

- 28 kg
1. Roko Brenković
, Budokai Labin
2. Dominik Fontana, Lav Pula
3. Željko Božić, Futura Pula
3. David Dilber, Futura Pula

- 32 kg
1. Nikolas Zahtila
, Budokai Labin
2. David Udovičić, King Poreč
3. Lucijan Lupić, Budokai Rovinj

+ 32 kg
1. Paolo Blažina
, Budokai Labin
2. Aleksandar Zvjerac, Futura Pula
3. Antonio Macan, Budokai Rovinj

( djevojčice ):
- 22 kg
1. Magdalena Mihelčić
, Futura Pula
2. Anja Jahić, Futura Pula
3. Irena Kamenčić, Futura Pula

- 25 kg
1. Melani Jovanov
, Futura Pula
2. Tina Miletić, Futura Pula

- 28 kg
1. Marina Banković
, Futura Pula
2. Gabrijela Bilić, Futura Pula

- 32 kg
1. Stephany Štifanić
, Prime Poreč
2. Nina Žufić, Budokai Rovinj

+ 32 kg
1. Emili Šegon
, Budokai Labin
2. Simona Ivić, Budokai Labin
3. Ida Topić , Futura Pula

( mlađi kadeti ):
- 25 kg
1. Arnel Jahić
, Futura Pula

- 28 kg
1. Dominik Fontana
, Lav Pula

- 32 kg
1. Deni Baljaj
, Futura Pula
2. Noel Kasumović, Futura Pula
3. Dorijan Puškarević, Planet sport Pula
3. Alen Mrvelj, Budokai Rovinj

- 37 kg
1. Ivan Novosel
, Futura Pula
2. Eneriko Peršić, Budokai Labin
3. Luka Rumora, Planet sport Pula
3. Goran Filinić, Planet sport Pula

- 42 kg
1. Mislav Fabijančić
, Planet sport Pula
2. Dylan Djedović, Futura Pula
3. Mateo Bekavac, Futura Pula

- 47 kg
1. Dorjan Mauša
, Planet sport Pula
2. Mario Milovan, Planet sport Pula
3. Deni Vrtačić, Lav Pula
3. Matija Rubel, Budokai Rovinj

+ 47 kg
1. Marko Opšivač
, Budokai Rovinj
2. Marko Tustonja, Futura Pula
3. Marko Banković, Futura Pula

( mlađe kadetkinje ):
- 25 kg
1. Magdalena Mihelčić
, Futura Pula
2. Anja Jahić, Futura Pula
3. Tina Kutić, Futura Pula

- 28 kg
1. Andrea Pavlović
, Futura Pula
2. Kelly Radman, Futura Pula

- 32 kg
1. Stephany Štifanić
, Prime Poreč
2. Lora Buršić, Futura Pula
3. Ilarija Milevoj, Budokai Labin
3. Lucija Laković, Prime Poreč

- 37 kg
1. Stephany Vitasović
, Futura Pula
2. Maja Vujica, Futura Pula
3. Jung Elena, Futura Pula
3. Dorotea Cakić, Futura Pula

- 42 kg
1. Dorothy Žepina
, Futura Pula
2. Iva Pejić, Futura Pula
3. Lucija Berc, Futura Pula
3. Martina Struja, Prime Poreč

+ 47 kg
1. Iva Forkapa
, Prime Poreč
2. Darija Gačić, Futura Pula

( stariji kadeti ):
- 42 kg
1. Mislav Fabijančić
, Planet sport Pula
2. Marino Faraguna, Budokai Labin
3. Ervin Kamberović, Futura Pula
3. Goran Filinić, Planet sport Pula

- 47 kg
1. Marko Vulić Ivančić
, Futura Pula
2. Ivan Pentek, Futura Pula
3. Vinko Butina, Planet sport Pula
3. Mario Milovan, Planet sport Pula

- 52 kg
1. Marko Tustonja
, Futura Pula
2. Deni Kanurić, Futura Pula

- 57 kg
1. Saša Ljubojević
, Planet sport Pula
2. Edvin Gromila, Futura Pula

- 63 kg
1. Edvin Gromila
, Futura Pula
2. Marco Baban, Planet sport Pula
3. Erhan Ahmeti. Prime Poreč

- 69 kg
1. Saša Ljubojević
, Planet sport Pula

+ 69 kg
1. Alen Kolar
, Lav Pula

( starije kadetkinje ):
- 42 kg
1. Matea Sagadin
, Planet sport Pula
2. Manda Papac, Lav Medulin
3. Jennifer Martinčić, Lav Pula

- 46 kg
1. Ivana Špinjak
, Budokai Labin
2. Diana Tanushaj, Lav Medulin
3. Roza Benčić, Planet sport Pula

- 55 kg
1. Lea Komel
, Planet sport Pula
2. Ardiana Kajtazi, Lav Medulin

- 60 kg
1. Martina Đekić
, Prime Poreč

+ 65 kg
1. Maja Britvić
, Lav Pula
2. Jelena Stijepić, Lav Pula
3. Tumbas Ramon, Lav Pula
3. Darija Gačić, Futura Pula

( juniori ):
- 63 kg
1. Ervin Karaman
, Planet sport Pula
2. Marco Baban, Planet sport Pula
3. Andraš Đuraki, Lav Pula

- 69 kg
1. Saša Ljubojević
, Planet sport Pula
2. Darjan Černe, Planet sport Pula
3. Dean Barbić, Budokai Labin

- 74 kg
1. Dean Tustonja
, Futura Pula

- 79 kg
1. Luka Mustafić
, Lav Pula

( juniorke ):
- 55 kg
1. Ervina Karaman
, Planet sport Pula
2. Nensi Štifanić, Prime Poreč

- 60 kg
1. Ljubica Eldić
, Planet sport Pula
2. Elena Zinaić, Planet sport Pula
3. Martina Đekić, Prime Poreč

- 65 kg
1. Atina Pančelat
, Prime Poreč

+ 70 kg
1. Maja Britvić
, Lav Pula
2. Jelena Stijepić, Lav Pula
3. Ramon Tumbas, Lav Pula

( seniori ):
- 63 kg
1. Ervin Karaman
, Planet sport Pula
2. Dean Kažić, Planet sport Pula

- 69 kg
1. Luka Ivančić
, Planet sport Pula
2. Igor Prović, Planet sport Pula
3. Dejan Hodžić, Lav Pula
3. Dino Koroman, Budokai Labin

- 74 kg
1. Dejan Tustonja
, Futura Pula
2. Diego Koroman, Budokai Labin
3. Nenad Kiralj, Lav Pula

- 79 kg
1. Luka Mustafić
, Lav Pula

- 89 kg
1. Boris Mišković
, Budokai Rovinj

+ 94 kg
1. Marino Pliško
, Lav Pula
2. Ivan Maloča, Lav Pula
3. Mate Krišto, Lav Pula

( seniorke ):
- 55 kg
1. Ervina Karaman
, Planet sport Pula
2. Brankica Divljak, Planet sport Pula
3. Nensi Štifanić, Prime Poreč

- 60 kg
1. Mateja Pančelat
, Prime Poreč
2. Ljubica Eldić, Planet sport Pula
3. Elena Zinaić, Planet sport Pula

- 65 kg
1. Petra Počanić
, Prime Poreč
2. Atina Pančelat, Prime Poreč

+ 70 kg
1. Sabina Cerovac
, Planet sport Pula


LIGHT CONTACT
( stariji kadeti ):
- 42 kg
1. Mislav Fabijančić
, Planet sport Pula
2. Leon Udovičić, King Poreč
3. Amel Dizdarević, King Poreč
3. Mario Užila, King Poreč

- 47 kg
1. Dorjan Mauša
, Planet sport Pula
2. Mario Milovan, Planet sport Pula
3. Vinko Butina, Planet sport Pula
3. Antonio Gergorić, Planet sport Pula

- 63 kg
1. Marco Baban
, Planet sport Pula
2. Erhan Ahmeti, Prime Poreč
3. Iwan Šuta, Budokai Rovinj

- 69 kg
1. Saša Ljubojević
, Planet sport Pula
2. Ivano Kmet, Budokai Rovinj
3. Kristijan Grgurić, Budokai Rovinj
3. Ante Čabraja, King Poreč

( starije kadetkinje ):
- 42 kg
1. Dorothy Žepina
, Futura Pula
2. Matea Sagadin, Planet sport Pula
3. Manda Papac, Lav Medulin
3. Vanesa Buza, King Poreč

- 55 kg
1. Lea Komel
, Planet sport Pula
2. Diana Tanushaj, Lav Medulin

- 60 kg
1. Martina Đekić
, Prime Poreč

+ 65 kg
1. Maja Britvić
, Lav Pula
2. Jelena Stijepić, Lav Pula
3. Ramon Tumbas, Lav Pula
3. Sara Udovičić, King Poreč

( juniori ):
- 63 kg
1. Ervin Karaman
, Planet sport Pula
2. Marco Baban, Planet sport Pula

- 69 kg
1. Saša Ljubojević
, Planet sport Pula
2. Darjan Černe, Planet sport Pula

- 74 kg
1. Dejan Tustonja
, Futura Pula
2. Stefan Popović, Budokai Rovinj
3. Manuel Smoljan, Budokai Rovinj

- 84 kg
1. Bojan Mišković
, Budokai Rovinj
2. Mario Glibo, Budokai Rovinj

+ 89 kg
1. Mateo Bonassin
, Budokai Rovinj
2. Danijel Tushai, Budokai Rovinj

( juniorke ):
- 55 kg
1. Ervina Karaman
, Planet sport Pula
2. Nensi Štifanić, Prime Poreč
3. Lea Komel, Planet sport Pula

- 60 kg
1. Ljubica Eldić
, Planet sport Pula
2. Martina Đekić, Prime Poreč
3. Elena Zinaić, Planet sport Pula

+ 70 kg
1. Maja Britvić
, Lav Pula
2. Ramon Tumbas, Lav Pula
3. Jelena Stijepić, L av Pula

( seniori ):
- 63 kg
1. Ervin Karaman
, Planet sport Pula
2. Dean Kažić, Planet sport Pula

- 69 kg
1. Luka Ivančić
, Planet sport Pula
2. Goran Prović, Planet sport Pula

- 74 kg
1. Dejan Tustonja
, Futura Pula
2. Diego Koroman, Budokai Labin
3. Zoran Vlaisavljević, Lav Pula

- 89 kg
1. Boris Mišković
, Budokai Rovinj
2. Frank Mezulić, Lav Pula

- 94 kg
1. Dean Orkić
, Budokai Rovinj
2. Paolo Benussi, Budokai Rovinj

( seniorke ):
- 55 kg
1. Ervina Karaman
, Planet sport Pula
2. Brankica Divljak, Planet sport Pula
3. Nensi Štifanić, Prime Poreč

- 60 kg
1. Mateja Pančelat
, Prime Poreč
2. Ljubica Eldić, Planet sport Pula
3. Elena Zinaić, Planet sport Pula

- 65 kg
1. Petra Pozanić
, Prime Poreč
2. Atina Pančelat, Prime Poreč

+ 70 kg
1. Sabina Cerovac
, Planet sport Pula

Redoslijed klubova ovog Županijskog prvenstva prema broju osvojenih odličja su:

SEMI CONTACT:
1. Futura Pula
2. Planet sport Pula
3. Lav Pula
4. Budokai Labin
5. Prime Poreč
6. Budokai Rovinj
7. Lav Medulin
8. King Poreč

LIGHT CONTACT:
1. Planet sport Pula
2. Budokai Rovinj
3. Prime Poreč
4. Lav Pula.
5. Futura Pula
6. King Poreč
7. Lav Medulin
8. Budokai Labin


Bravo Istrani, svaka čast - i na organizaciji, i na brojnosti.

- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.05.2008.

Svetom Dujmu u čast

Uoči najvećeg splitskog praznika "Svetog Dujma", već tradicionalno se u Splitu održava nekoliko natjecanja Hrvatskog kickboxing saveza. Tako je bilo i ovog vikenda, odnosno, u subotu, 3. svibnja, na Poljudu u dvoranama "Bazeni" održana su 3 natjecanja Hrvatskog kickboxing saveza - Hrvatsko prvenstvo u light contactu za seniore, Hrvatsko prvenstvo u light contactu za starije kadete i Hrvatski kup u fill contactu za juniore.

Sve u svemu, natjecanja su okupila ukupno 197 natjecatelja iz mnogih klubova iz cijele Hrvatske, a odlični organizator ovog natjecanja bio je KBK "Mornar" iz Splita, kojeg vodi Stipan Jurišić.

Evo ostvarenih rezultata:

Hrvatsko prvenstvo u light contactu za seniore
Sudjelovalo: 97 natjecatelja iz 27 klubova – 67 seniora i 30 seniorki

Najbolji senior: Danijel Horvat - KBK "Trojan Istra "- Pula
Najbolja seniorka: Andreja Ivas - KBK "HBD"- Vodice
Najbolji klub: KBK "Mornar" Split - trener Stipan Jurišić

Seniori:
- 57 kg
1. Ervin Karaman
- Planet sport
2. Denis Bačić - Trojan Istra
3. Dominik Belanović - Zmaj Bd
3. Tomislav Stilinović - Tigar Ka

- 63 kg
1. William Vičević
- Omišalj
2. Ivan Mladenović - Mladost Vž
3. Matija Gundić - Sokol Sl
3. Denis Danilović - Mladost Vž

- 69 kg
1. Andrej Gudac - Sušak

2. Sanjin Pol Vrgoč - Mornar
3. Kristian Benac - Viktorija
3. Teo Mikelić - Trojan Istra

- 74 kg
1. Danijel Horvat
- Trojan Istra
2. Dejan Ćepić - Zmaj Bd
3. Emerik Večerić - Mladost Vž
3. Stipe Radoja - Marjan

- 79 kg
1. Željan Ješić
- Mornar
2. Božo Perišić - Pit Bull
3. Tomislav Markić - Trogir
3. Vice Glučina - Jadran

- 84 kg
1. Bojan Mišković
- Budokai
2. Davor Fibinger - Sušak
3. Elvis Bijasović - Trojan Istra
3. Tomislav Orlović - Mornar

- 89 kg
1. Boris Mišković
- Budokai
2. Luka Đukić - Škorpion
3. Miralem Zukić - Trojan Istra
3. Marko Banić - Trogir

- 94 kg
1. Pero Gazilj
- Mornar
2. Vladimir Čelar - Pauci
3. Edin Brkičević - Trojan Istra
3. Frane Erak - HBD

+94 kg
1. Tomislav Čikotić
- Mornar
2. Velimir Milorad - Mornar
3. Ivan Katavić - Mislav
3. Marko Krobot - Mladost Vž

Seniorke:
- 50 kg
1. Ervina Karaman
- Planet sport
2. Jelena Horvat - Krapina
3. Petra Švaljek - Krapina

- 55 kg
1. Matea Malec
- Moslavac
2. Valentina Miletić - Mornar
3. Brankica Divljak - Planet sport
3. Ivona Jakša - Zmaj Bd

- 60 kg
1. Andreja Ivas
- HBD
2. Sabrina Pintar - Viktorija
3. Matea Pančelak - Prime
3. Mia Blagaić - Lotus

- 65 kg
1. Katarina Iličić
- Moslavac
2. Kristina Mijat - HBD
3. Frana Samardžić - Mornar
3. Andrea Jurman - Trojan Istra

- 70 kg
1. Nives Radić
- Dalmatino
2. Ksenija Koprek - Mladost Vž
3. Irena Žunec - Mladost Vž

+ 70 kg
1. Ana Znaor
- Malinska
2. Sabina Cerovac - Planet sport
3. Ana Bajić - Mornar
3. Jovana Vučić - Mladost Vž


Hrvatsko prvenstvo u light contactu za starije kadete
Sudjelovalo: 73 natjecatelja iz 24 kluba - 42 starija kadeta i 31 starija kadetkinja

Najbolji stariji kadet: Marko Stojanović - KBK "Sušak" - Rijeka
Najbolja starija kadetkinja: Tihana Jirasek - KBK "Pakrac" - Pakrac
Najbolji klub: KBK "Hrvatski branitelj dragovoljac" Vodice - Trener: Denis Ivas

Stariji kadeti:
- 42 kg
1. Marko Stojanović
- Sušak
2. Tomislav Miljan - Ivanić Grad
3. Tomislav Balić - Pit Bull
3. Marko Stojanović - Sušak

- 47 kg
1. Dorijan Blažević
- Ivanić Grad
2. Robert Basara - Tigar Ka
3. Karl Vojaković - BTI
3. Bruno Petković - HBD

- 52 kg
1. Tibor Ileš
- Sušak
2. Alvin Ališić - Viktorija
3. Ivan Strinić - MOKK

- 57 kg
1. Roko Pintarić
- Mladost Vž
2. Dominik Belanović - Zmaj Bd
3. Marino Štefanac - Tigar Ka
3. Filip Krezo - Ivanić Grad

- 63 kg
1. Dominik Šulc
- Trojan Istra
2. Vjeko Aljinović - Mislav
3. Tonči Trselj - MOKK
3. Bruno Drvoderić - Mladost Vž

- 69 kg
1. Saša Ljubojević
- Planet
2. Stjepan Bilić - Mislav
3. Toni Vujević - Mislav
3. Hrvoje Martinuš - Mladost Vž

+ 69 kg
1. Marin Mindoljević
- Marjan
2. Ivan Sule - Mislav
3. Toma Gotovac - Jadran
3. Josip Nikolić - MOKK

Starije kadetkinje:
- 42 kg
1. Renee Škulić
- Sušak
2. Ida Relotić - Otok
3. Anita Grabovac - MOKK
3. Karla Bartolin - Ninja

- 46 kg
1. Katarina Jelenčić
- BTI
2. Tea Šumić - HBD
3. Kristina Sokolić - Mladost Vž
3. Karmen Licitar - Dalmacija

- 50 kg
1. Rina Čićin Karlov
- HBD
2. Nikolina Obratov - HBD
3. Franceska Žic - Sušak
3. Mia Garojević - Mladost Vž

- 55 kg
1. Tihana Jirasek
- Pakrac
2. Ivana Bilić - Trojan
3. Astrid Pibernik - Sušak
3. Karmen Bertić - Ivanić Grad

- 60 kg
1. Ines Beljan
- HBD
2. Darija Domjanović - Sušak

- 65kg
1. Marija Bodač
- Pit Bull
2. Marija Ožaković - Mislav
3. Blanka Rakidžija - Marjan
3. Ivona Dolenc - Mladost Vž

+ 65 kg
1. Karmen Birin
- HBD
2. Maja Britvić - Lav Pu
3. Jelena Stijepić - Lav Pu
3. Ramon Tumbas - Lav Pu


Hrvatski kup u full contactu za juniore
Sudjelovalo: 27 natjecatelja iz 12 klubova - 17 juniora i 10 juniorki

Najbolji junior: Luka Jurić - KBK "Sveti Duh" - Osijek
Najbolja juniorka: Tena Sladoljev - KBK "MOKK" - Kaštela
Najbolji klub: KBK "Pit Bull" Split - trener Marko Žaja

Juniori:
- 60 kg
1. Ivan Tomić
- Pit Bull
2. Nino Vuleta - Sv.Jure

- 63.5 kg
1. Zlatko Bajić
- P.Krešimir IV
2. Marko Sikirica - Pit Bull

- 71 kg
1. Veton Ademi
- P.Krešimir IV
2. Matija Lovrek - Moslavac
3. Zvonimir Odak - Pit Bull

- 75 kg
1. Ivan Hajdu
- Moslavac
2. Jasmin Šabanović - P.K.IV
3. Ante Pejković - Pit Bull

+ 86 kg
1. Luka Jurić
- Sv.Duh
2. Luka Šalinović - Sv.Jure
3. Tino Piplica - Pit Bull

+91 kg
1. Zvonimir Martić - Sv.Jure

2. Ante Matijević - Pit Bull

Juniorke:
- 48 kg
1. Ana Ožaković
- Mislav
2. Manuela Žulj - UHBDDR
3. Karmen Licitar - Dalmacija

- 52 kg
1. Anamarija Maras
- UHBDDR
2. Anđelina Skender - UHBDDR

- 60 kg
1. Željana Piteša
- Pit Bull
2. Marijana Dželalija - Knin
3. Ivana Banić - Pit Bull

- 65kg
1. Tena Sladoljev
- MOKK
2. Marija Ožaković - Mislav

- 70 kg
1. Nina Cigić
- Dalmatino


Eto, još jedan brojan i uspješan vikend.

- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #