Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Brojne aktivnosti kickboksača

Brojne aktivnosti se nastavljaju i u sljedećim vikendima svibnja. Valja izdvojiti da naši predstavnici u petak 9.5. nastupaju na velikoj kickboxing gala večernjoj priredbi u Tuzli "Noć šampiona" na kojoj će Salko Zildžić braniti svoju WAKO Pro titulu svjetskog prvaka u low kicku, a izazivač je Ivan Strugar iz Crne Gore. Očekuje preko 7000 gledatelja.

Već idućeg dana u Puli se održava Međunarodni kickboxing kup "Adria Cup 2008" u semi i light contactu, te Otvorereno prvenstvo Hrvatske u aero kickboxingu - za sve dobne skupine.

U nedjelju, 11.5. se u Splitu održava tradicionalni "Obračun u ringu 8" - na kojem će biti susret predstavnika Hrvatske i prvi puta u povijesti predstavnika nezavisnog Kosova, a kao borba večeri biti će borba za titulu WAKO Pro Europskog prvaka u K1 u teškoj kategoriji između našeg Gordana Jukića i Francuza Zinedine Hameura. I za ovu priredbu u Splitu vlada veliko zanimanje, a uz brojne goste iz kickboxinga iz Hrvatske i iz svijeta, splitskog javnog i sportskog života, očekuje se više od 5000 gledatelja u dvorani Gripe.

Vikend nakon ovog donosi nam državno prvenstvo u glazbenim formama za sve dobne skupine koje će se održatu u subotu 17.5. u Splitu. Već idućeg dana, u nedjelju 18.5. će se u Sračincu, pored Varaždina održati Hrvatsko prvenstvo u full contactu za juniore, a navečer gala kickboxing priredba na kojoj će se za titulu WAKO Pro Europskog prvaka u full contactu boriti Siniša Kovačić i Talijan Lorenzo Faiola.

I na kraju, svibanj će zaključiti Svjetki kickboxing kup i mađarskom Szegedu, koji će se održati od 22.-25. svibnja 2008.

Sve u svemu, brojne aktivnosti, veliki broj sportaša, a svakako se očekuju i lijepi sportski rezultati. O borbama po profesionalnim pravilima u Splitu ("Obračun u ringu 8"), kao i u Sračincu biti će više riječi u sljedećim danima.


Post je objavljen 06.05.2008. u 23:59 sati.