Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Zvonimir Gribl najbolji u Kanadi

Zvonimir Gribl, član Kickboxing športske udruge “Malinska” apsolutni je pobjednik velikog tradicionalnog kickboxing turnira «Quebec open» u semi contactu koji je po 28. put održan u istoimenom kanadskom gradu. Gribl je prije pobjede u apsolutnoj kategoriji osvojio i prvo mjesto u svojoj težinskoj skupini do 83 kg. To je već treći put da je naš reprezentativac najbolji u Kanadi.

Na turniru je nastupilo 1.550 boraca, a borbe su se u dva dana odvijale istovremeno na 40 borilišta. U Griblovoj težinskoj skupini je bilo 14 boraca, a u finalu je pobijedio prvaka SAD-a.

Inače, Zvonimir Gribl je tri puta za redom osvajao titulu svjetskog prvaka u semi contactu 2001., 2003. i 2005., a prije ovog uspjeha u Kanadi, osvojio je i poznati europski turnir „German open“. Sve su to dobre najave pred njegov nastup na Svjetskom kupu početkom lipnja u Italiji i na US Openu početkom srpnja.

Zvonimir je star 35 godina, oženjen je i živi u Njemačkoj, u Plochingenu. Tamo vodi svoj kickboxing klub „Kampfsportvereins Sidekick“, ali već 12 godina nastupa za hrvatsku reprezentaciju i klub iz Malinske kojeg vodi prof. Predrag Znaor. Među Griblovim učenicima u Njemačkoj ističe se Harald Schmidt koji je isto nastupio u Quebecu i također osvojio zlatnu medalju u skupini do 79 kg.

Nakon ovog uspjeha Zvonimir je izjavio: “Radim po čitav dan kao servisni manager u auto-predstavništvu za VW i Audi. Nedavno sam uselio u novu kuću i po drugi put sam postao otac, ali usprkos svemu nisam zapostavio treninge. Godine nisu važne - još se uvijek osjećam mlad. Volim putovati po turnirima i volim kad su mi napeti živci prije borbe. Zato, dok god sam zdrav i dok pobjeđujem bavit ću se kickboxingom. Slobodan sam svima poručiti da budu sigurni u to što rade. Vjerujte u sebe, dobro se pripremite i onda možete osvojiti sve što želite!“

Što reći - Bravo Zvonko. Mr. "Side kick"








Post je objavljen 18.05.2008. u 01:26 sati.