KICKBOXING

četvrtak, 13.04.2006.

T-portal fotografija dana

Eto, da se i to dogodi.

Sva ona suradnja između Hrvatskog kickboxing saveza i HRphotocontest portala o kojoj sam davno pisao u postu Kickboxing umjetničko - sportska fotografija, baš i nije urodila plodom. Bila jeste uspješna, ali kratka. No, nadam se da će se nastaviti, jer dobrih slika - nikada dosta.

Ne malo sam se iznenadio kada sam na T-portalu u rubrici "Fotografija dana", prošli petak naišao na kickboxing fotografiju koju je u Zadru uslikao Goran Mehanović - foto amater, a sada i kolumnist HRphotocontest web portala.

Evo te slike:



Da bih vam pričao o kvaliteti ili umjetnosti slike - to ne znam. Znam da mi se slika jako sviđa, da su je mnogi stručnjaci po raznim foto portalima vrhunski ocijenili, pa ju je eto i T-portal izabarao za fotku dana. Gorane svaka ti čast.

Ono što o slici znam, jeste da je nastala 29. srpnja 2005. u Zadru, na kickboxing / ultimate fight priredbi "Nokaut 2 - Oluja", da je na slici napad Domagoja Ostojića na Antonyja Hardonka i da je na kraju, bez obzira na ovaj direkt - Domagoj Ostojić - izgubio.

E, da, slika se zove Direct.

- 00:07 - Komentari (1) - Isprintaj - #