KICKBOXING

srijeda, 05.04.2006.

Dragan nije uspio

Dragan Franković, državni seniorski prvak u light contactu (-79 kg) i aktualni juniorski svjetski prvak u light contactu, član kickboxing kluba "Viktoria - Hrvatski sokol" iz Osijeka, prošli vikend nije uspio.

Naime, Hrvatskom kickboxing savezu ponuđeno je da imenuje svog dobrog i trenutno spremnog borca u kategoriji do 79 kg da se bori protiv aktualnog svjetskog amaterskog, ali i po profesionalnim pravilima, prvaka Zoltana Dancsoa iz Mađarske, da pokuša napasti titulu svjetskog prvaka u light contactu WAKO Pro federacije. Vodstvo saveza je odredilo Dragana i on je sa svojim trenerom Vjekoslavom Beckom prošli vikend bio u Mađarskoj.

Borba je održana u sklopu večernje priredbe, 25. travnja u mađarskom Szombatellyju. Borba je bila u light contactu u težinskoj kategoriji -79 kg, u 7 rundi po 2 minute.

Na kraju je Zoltan Dancso pobijedio odlukom sudaca 3:0 i time obranio i zadržao titulu WAKO Pro svjetskog prvaka u light contactu. Draganu sve čestitke na odlično odrađenoj borbi protiv, još uvijek nepobjedivog Kicija.




























- 00:42 - Komentari (2) - Isprintaj - #