KICKBOXING

utorak, 31.01.2006.

Mineo Molnar - zlatni na "Zlatnom pojasu"

Evo i prvog izvještaja s jednog natjecanja. Takvih izvještaja biti će ubuduće puno više, biti će dosta fotografija i sve me to veseli. Imam želju i namjeru svima pokazati zbog čega se ja, ali i svi mi u kickboxingu radujemo i veselimo.

Dakle, evo prvog takvog izvještaja s natjecanja.

Moreno di Piave, Italija - 28. siječnja 2006.
Međunarodni kickboxing turnir "Golden Belt"


U konkurenciji od oko 500 natjecatelja iz Škotske, Engleske, Italije, Austrije, Slovenije, Belgije, Hrvatske, Grčke, Irske, Norveške i Švicarske, nastupilo je šest natjecatelja Kickboxing kluba "Kutina" iz Kutine, kao jedini predstavnici iz Hrvatske.

Nastupili su mlađi kadeti Mineo Molnar i Simon Cvitković, te Anamarija Sambolek, Ivan Romić, Josip Podvorac i Zdravko Hasan među starijim kadetima, svi u disciplini semi contact.

Rezultatski je najuspješniji bio Mineo Molnar, ponoviši prošlogodišnji uspjeh na ovom turniru - osvojio je 1. mjesto u kategoriji -135cm. Imao je tri borbe, a pobijedio je Talijana Danielea Vittiela 9:2, Belgijca Lasio De Blocka iz Beverena 6:4 nakon produžetka, i u finalu Gienaria Fusca iz Italije 7:6.

Treća mjesta osvojili su Anamarija Sambolek, Ivan Romić i Zdravko Hasan. Ivan Romić u kategoriji -69kg, pobijedio je Lua Dekristoforua iz Italije 6:4, potom lako Michelea Coumoa iz Italije 9:1, da bi u polufinalu bio poražen od kasnijeg pobjednika Van Raemndocka iz Belgije 0:5. Zdravko Hasan u kategoriji +69kg pobijedio je Paola Niceforoa iz Italije predajom protivnika, a u polufinalu je izgubio 3:5 od Antonia Celieneta također iz Italije. Anamarija Sambolek poražena je u kategoriji -47 kg u polufinalu od Elene Cason iz Italije 9:11.

U eliminacijama su poraženi Simon Cvitković u kategoriji -145cm, od talijana Samuela Salmistraroa 2:3, i Josip Podvorac nakon pobjede nad talijanom Fabiom Scardazanom od 8:5, poražen je od Jonny Marcata 4:6 također iz Italije.

Natjecatelje je vodio glavni trener Josip Cerovec.

Što na sve to komentirati - bravo dečki i cure iz Kutine, krenuli smo s medaljama, a sigurans am da ćemo tako i nastaviti, pa natjecateljska sezona je tek počela.

- 22:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #