*ebote kolko nas imaa...

ponedjeljak, 30.05.2016.

Malo po malo punimo album, skupljamo slike...i do petka nas ima više-manje svih u postu! thumbupthumbupthumbup

Dupla kruna za A2, kup ide u Vrpolje

utorak, 17.05.2016.

Izvor: Pikado savez Šibensko-kninske županije

Nakon osvojenog prvog mjesta u 1. županijskoj ligi u elektronskom pikadu, ekipa A2 nastavlja sa uspjesima,a vitrina im je bogatija za još jednu „kantu“ - onu za pobjednika kupa PSŠKZ.
Na završnici kupa našle su se četiri ekipe; Snajper, A2, Oliva X i Vd Club. Završnica je odigrana u CB Oliva X u Primoštenu. U prvom polufinalnom meču sastale su se ekipe Snajper i A2, dok je drugi polufinalni par bio Oliva X i VD Club. Iz prvog meča u finale prolazi ekipa A2 pobjedom 2:1 nad Snajperima, u drugom meču također rezultatom 2:1 VD Club pobjeđuju domaćine, ekipu Oliva X.
U meču za treće mjesto ekipa Snajpera pobjeđuje Olivu X rezultatom 2:0. U finalu ipak malo drame, A2 je poveo 1:0, ali VD Club pobjeđuje drugi „list“ te poravnava na 1:1. U trećem „listu“ se budi dotada uspavani Tomislav Šuperba te on i Koštan pobjeđuju parove i donose naslov pobjednika kupa u Vrpolje, u klub A1.

Za A2 nastupili su: Tomislav Šuperba, Tomislav Koštan, Daniel Čular, Ante Vukičević, Ivan Papak, Darko Milanković, Mario Petković, Mario Ercegović.


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.