Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

srijeda, 31.05.2006.

MOJ RADNI KUTAK :)

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 23:04 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 30.05.2006.

HŠK ZRINJSKI NAJBOLJI SPORTSKI KOLEKTIV U ZEMLJI

Završetkom prvenstva u rukometu završena je sezona 2005/2006 što se tiče momčadskih sportova u BiH. Kada se sve zbroji i oduzme sa zadovoljstvom mogu konstatirati da je HŠK Zrinski najuspješniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini. Ekipe Zrinjskog u nogometu, košarci i rukometu postigle su zavidne rezultate i sa pravom se mogu dičiti time da su najuspješniji sportski kolektiv iako se možda i moglo više postići.

Kao prvo idemo na najvažniju sporednu stvar na svijetu nogomet. Naš Zrinjski je prošlu sezonu završio kao prvak i bilo je za očekivati da će i ove godine krojiti vrh tablice.

Sam početak sezone predviđao je crne slutnje. Prvo su klub napustili nositelji šampionske generacije, redom Rajović, Milošević, Costa, Zeba, Karlogan ...

Novi igrači se nisu mogli odmah uklopiti i slijedi najbolnija točka ove ekipe a to je ispadanje iz predkola Lige prvaka od luxemburških amatera.

I samo prvenstvo počinje loše ali kako prvenstvo odmiče momčad se uigrava i tako i grabi prema vrhu. Đurić, Smajić i Žižović novi su lideri ekipe i uspijevaju skupa sa ostalim vratiti Zrinjski u borbu za vrh.

U Kupu smo drastično pokradeni u Modriči i tako smo izbačeni iz daljneg takmičenja. Proljetnji dio nije bio na nivou završnice jesenjeg i prije svega zbog loše igra na gostovanjima nismo uspjeli obraniti naslov. Na kraju ipak visoko 3 mjesto i izboren plasman u Intertoto kup. Kada se na kraju sve to rezimira ipak je uspješna sezona.

Košarkaši Zrinjskog su takođe imali i više no uspješnu sezonu. Trener Nedjeljko Zelenika odlično vodi momčad i iz sezone u sezonu igra se sve bolje. Ovaj put da se ode stepenica više nisu dozvolili suci koji su drastično oštetili naše košarkaše u nekoliko navrata.

Prvo u polufinalu Kupa u Aleksandrovcu nije dopušteno da Zrinjski pobijedi Široki, a zatim dvije drske krađe u Širokom i Grudama su udaljile Zrinjski možda čak i od Goodyear lige ove godine. Ipak plasman u polufinale Kupa i polufinale doigravanja su veliki uspjeh za momčad koja nema vlastitu dvoranu ni minimalne uvjete za treniranje. Mora se odat veliko priznanje treneru Zeleniki, svim igračima kao i sponzoru Mik company na uspješnoj sezoni.

Košarkašice Zrinjskog bez skoro ikakvih sponzora sa boljkom kakvu imaju i košarkaši. Nedostatak dvorane i termina za treninge ipak su uspješno završile sezonu. Iako su mnogi predviđali da će košarkašice Zrinjskog ispati iz društva najboljih, naprotiv košarkašice su pomrsile račune mnogima.

Svi favoriti odreda su padali u dvorani na Bijelom brijegu a kruna uspješne sezone je plasman na finalni turnir Kupa BiH u Sarajevu. Sve u svemu dobra sezona košarkašica i poticaj da ove sezone bude još bolje.

Rukometaši Zrinjskog su na početku sezone zacrtali plasman u ligu za prvaka, to jeste među prvih 6 u regularnom dijelu prvenstva. Kada se to uspjelo naglasak je stavljen na uigravanje momčadi i uvođenje mlađih snaga.

Na kraju se mogu pohvaliti pobjedama nad vodećima u prvenstvu Bosnom i Izviđačem, a i potpunosti je uspio plan trenera o uvođenju mladih snaga. Na kraju svakako i rukometaši zaslužuju pohvale.

I šlag na kraju, svakako najuspješniji kolektiv u obitelji Zrinjski su rukometašice. Opet su postigle veliki uspjeh i postale nove-stare prvakinje zemlje. Opet se vodila borba do zadnjeg kola sa rukometrašicama Ljubuškog i tek pobjedom u zadnjem kolu nad gradskim suparnicama Katarinom titula je potvrđena.

Nadam se da će ove sezone i grad i sportski savez imati više razumijevanja za rukometašice i da će im se omogućiti izlazak na europsku scenu jer one to svakako zaslužuju. Sve čestitke rukometašicama i treneru Zvonimiru Papku na osvojenoj tituli.

zrinjski.info

- 21:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 27.05.2006.

RUKOMET: ZRINJSKI OBRANIO NASLOV PRVAKA

Jučer je igrano 22 ujedno i posljednje kolo rukometne lige BiH i sastali su se uvjetno rečeno domaća Katarina i Zrinjski. Ovom prilikom dobili smo i novog-starog prvaka a to su rukometašice našeg Zrinjskog. Plemkinje su završile prvenstvo uvjerljivom pobjedom nad Katarinom i tako potvrdile osvajanje ove druge uzastopne titule.
Neugodan dnevni termin privukao je samo nekoliko stotina gledatelja i šteta je što nije više gledtelja došlo pozdraviti prvakinje rukometašice Zrinjskog.
Susret je počeo obostrano dobro i sa blagom prednošću Plemkinja koje su predvođene Martinom Jukom polako preuzimale igru i rezultat.

Prvo su povele sa 4-7, a u 15 minuti bilo je 5-8 za Zrinjevke. U tom periodu i jedna i druga golmanica su izvrsno branile i nije bilo puno golova. U 23 minuti semafor pokazuje 9-10.

Zatim Zrinjevke sa 2 pogotka Juke i Turudić odlaze na 9-13. Tada nastupa blagi pad u igri prvakinja i Katarina se približava na 12-13. U zadnjim sekundama Bajagić pogađa za 12-14 i tako završava poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme počinje izjednačeno i u 34 minuti rezultat je izjednačen 15-15. Od tada pa do kraja na terenu su samo rukometašice Zrinjskog i iz minute u minutu povećavaju prednost.

U 39 minuti je 16-21 i Plemkinje nisu davale puno šansi Katarini. Izvrsna Lulić sve je branila a rukometašice Zrinjskog su punile mrežu suparnica. Ubrzo je bilo 10 razlike u korist prvakinja 17-27. Nakon toga Katarina smanjuje na 20-27.

Trener Papak daje šansu i onim igračicma koje nisu imale prilku igrati često, i one tu prilku koriste. U jednom momentu Zrinjski ostje bez dvije isključene igračice ali Katarina to nije uspjela iskoristiti.

Dvije minute do kraja rezultat glasi 23-30, a zadnji zvuk sirene donosi rezultat 26-31 i ujedno veliku radost igračica i navijača novih (starih) prvkinja rukometašica Zrinjskog.

Najbolje u sastavu Plemkinja svakako golmanica Lulić i sjajna Juka sa 9 pogodaka. Još su se istakle Turudić i Ljubas sa po 5 golova. Čestitke zaslužuju sve rukometašice Zrinjskog kao i trener Papak.

Nadamo se da će ove godine naše rukometašice nastupiti i u Euro-Kupu, svakako to i one i grad zaslužuju.

zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:pincom.info)

- 15:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 17.05.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI MC BEZ FINALA

Ne sjećam se odavno veće groznice i potrage za kartama za neku sportsku predstavu u gradu kao ovu večeršnju polufinalnu utakmicu košarkaške lige BiH između Zrinjskog i Bosne. Cijeli dan mi je telefon zvonio svi su tražili taj dragocjeni komad papirića. Pola sata pred početak susreta dvorana se počela puniti da bi u 19h bila popunjena do posljednjeg mjesta.
Preko 1500 gledatelja natiskalo se u ipak školsku dvoranu da vidi sraz ponajboljih u državi Bosne i Plemića koji su u stalnom usponu. Dobar dio dvorane popunili su Ultrasi koji su došli pomoći Zrinjskom da pokuša pobjediti. Odavno dvorana nije bila punija, niti je odavno ovako odzvanjala pjesma Ultrasa.

Utakmica počinje sa svečanošću, naime prvo je darovan veteran Jozo Prskalo koji se ovim oprostio od aktivnog igranja, a zatim i mladi as Bojan Bogdranović koji nakon ovog meča ide u kraljevski klub Real iz Madrida.

Zrinjski počinje sa ovom petorkom:

Terzić, Pinjuh, Šarenac, Mršić i Bogdanović.

Nošeni Ultrasima Plemići itekako dobro otvaraju utakmicu i sve konce drže u svojim rukama. U 5 minuti Zrinjski vodi 11-8 ponajprije zahvaljujući poenima Pinjuha. Sve je to ličilo na sraz ravnopravnih protivnika koji su poprilično izjednačeni. Prva četvrtina završava sa 22-20.

Druga četvrtina počinje kao i prva u dobroj igri Zrinjskog. U 24 minuti još uvijek je Zrinjski u vodstvu 31-28, zatim gosti trojkom izjednačavaju, a iz dva dobra napada Zrinjski ima 36-31.

Nakon toga na scenu stupa Dragan Kralj poznati krvnik mostarskih košarkaša koji je ko zna koliko puta pokrao Plemiće. Nekoliko njegovih odluka na štetu domaćina vraća Bosnu u igru a sve to izaziva revolt pune dvorane. Nakon toga dosuđuje i tehničke pogreške treneru Zeleniki i Terziću.4 slobodna i lopta za tako iskusnu ekipu kao Bosna značilo je pola pobjede. Poluvrijeme završava sa 38-49. Zaista naši košarkaši nisu mogli i protiv Bosne i sudaca.

Suci su pokušali izaći na poluvremenu u svlačionicu, ali im to nije dozvolila gnijevna publika izrevoltirana njihovim krojenjem nepravde.

Ostatak meča bio je samo rutinski za goste, Plemićima pokradenim od sudaca nije pomogla ni glasna i raspoložena publika predvođena Ultrasima. Samo je bilo pitnje sa koliko će poena Bosna dobiti meč. Na kraju je bilo 70-93 premda je to najmanje važno.

Bosna je neuporedivo bolja momčad od Zrinjskog i sigurno je da momčadi takvog renomea ne treba pomoć sudaca. To svi znaju i Markovoć kao izbornik reprezentacije i naravno i krvnik Zrinjskog Kralj. Ova pobjeda Bosne u njegovoj režiji ide na obraz i Bosni.

Nažalost još se jednom pokazalo da je KS BIH u stvari KS Bosne i Širokog a ostali su tu samo marionete. Prvo ih se oslobađa igranja u domaćoj ligi, a kada se uključe u doigravanje tu sva voda ide na njihov mlin. Ova liga nema smisla sa takvom organizacijom i ljudima kao Kralj u sudačkoj organizaciji.

Večeras su ovih 1500 ljudi koji su došli pogledati vrhunsku košarku Kralj i njegovi pomoćnici napravili vrhunskim budalama. Uprava Zrinjskog mora nešto poduzeti protiv ovog djelitelja nepravde jer ovo nije prvi put da je pokrao Zrinjski.

Na kraju velike čestitke treneru Zeleniki i igračima na srčanosti i borbenosti.
Velike pohvle Ultrasima na gromoglasnoj podršci tako se voli svoj klub.

Sretno Jozi Prskalu u košarkaškoj mirovini, a Bojanu Bogdanoviću u Realu.

zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 10:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.05.2006.

MODRIČA - ZRINJSKI 3:0

Zrinjski je jučer u zadnjem, 30. kolu premijer lige zabilježio najteži poraz u sezoni, izgubivši u Modriči od istoimenog protivnika rezultatom 3:0.
Možda se i nekome čini veliki poraz, ali s obzirom sa kojim je sastavom trener Blaž Slišković izašao na teren, nije ni čudo što je ovako završilo.
Naime, prošlog vikenda u predposljednjem kolu, Plemići su, pobjedom nad zeničkim Čelikom, osigurali treća mjesto i četri boda prednosti ispred Modriče, tako da je u ovo posljednjoj utakmici, koja je bila više "revijalnog" karaktera, nastupio kombinirani sastav "klupe" i igrača koji nisu nikako imali prigodu igrati.
Analizirati detaljnije ovu utakmicu bilo bi suvišno.

Najvažnije je da je osigurano treće mjesto na kraju sezone i izboren nastup u intertoto kupu. Vjerujem da se ovaj sastav vrlo lako mogao i do drugog mjesta i izboriti kup uefa, ili čak do prvog i obrane titule, ali igre "van" terena učinile su svoje.

Ipak nakon lošeg starta na početku prvenstva ovo treće mjesto je itekako dobro i možemo biti zadovoljni, je kakav god intertoto kup bio (ove godine novi sistem takmičenja, tri kola i ulaziš u kup uefa, do sada je bilo pet kola), nastup je Europi.
Igrači će imati vrlo malo vremena za odmor (desetak dana) prije početka priprema, jer se prva utakmica intertoto kupa igra već 17.lipnja.

Idemo dalje...

- 23:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KOŠARKA: BOSNA ASA BHT - ZRINJSKI MC 109:92

Košarkaši Zrinjskog MC odigrali su sinoć prvu utakmicu play off-a fds lige 8 u Sarajevu protiv Bosne ASA BHT u kojoj su poraženi rezultatom 109:92. Utakmica se igrala u maloj dvorani SC Skenderija pred oko 800 gledatelja. Utakmicu su Plemići počeli sa petorkom: Terzić, Šarenac, Bogdanović, Vučemil, Mršić. Početak utakmice donio je ravnopravnu igru u kojoj je Bosna tijekom cijele četvrtine imala blagu prednost od nekoliko koševa razlike da bi na kraju prve četvrtine rezultat glasio 31:25 u korist domaćina.

Domaći su tijekom druge četvrtine malo po malo stvarali sve veću prednost prije svega dobrom realizacijom, ali tome je pridonjelo i mnogo grešaka košarkaša Zrinjskog i veliki broj izgubljenih lopti što su domaći iskoristili i u jednom trenutku stvorili prednost od 17 koševa razlike da bi se na poluvrijeme otišlo rezultatom 58:43.

Treća četvrtina opet je donjela ravnopravniju igru, ali su domaći ipak uspjeli povećati svoju prednost, koja završava rezultatom 89:68.

U zadnjoj četvrtini, pred kraj utakmice košarkaši Zrinjskog uspjeli su napraviti seriju 12:0 tako da su dva minuta prije kraja uspjeli smanjiti na 11 koševa razlike, ali je do kraja ostalo premalo vremena da bi se nešto više napravilo i utakmica završava rezultatot 109:92.

Na kraju se ispostavilo da je druga četvrtina, u kojoj su Plemići napravili dosta grešaka, posebno u napadu, bila presudna na utakmici u kojoj su domaći stvorili prednost koju do kraja nisu ispuštali.

Najbolji na parketu kod Plemića bili su Terzić i Mršić koji su postigli po 21 poen.

Druga utakmica igra se za tri dana u Mostaru, u utorak 16.svibnja sa početkom u 19.00 sati.

Idemo dalje...

- 23:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 06.05.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI - GRUDE 85:62

Utakmica koja rezultatski ništa nije značila jer je u skupni 2 sve bilo poznato i prije ovog posljednjeg kola ipak je privukla oko 600 gledatelja.Sraz Plemića i tradicionalno neugodnih košarkaša Gruda bio je zanimljiv povrh svega i zbog činjenice što su košarkaši Zrinjskog od večerašnjih protivnika izgubili sve tri utakmice u sezoni.Zadnji poraz u ovom doigravanju u Grudama vjerovatno će Zrinjski koštati Goodyear lige.

Sve to i ne bi bilo važno da su Grude tu jednu jedinu pobjedu nad Zrinjskim nisu ostvarili uz pomoć sudaca a za račun svojih županijskih susjeda.

Večeras strateg Zrinjskog Nedeljko Zelenika nije mogao računati na pouzdanog Dedića a ni Pinjuh nije bio potpuno spreman.

Početna petorka izgledala je ovako:

Terzić, Šarenac, Bogdanović, Mašić i Prskalo.

Gosti uspijevaju povesti sa 0-2 i to je sva prednost koju su večeras imali.Ubrzo Plemići preuzimaju sve u svoje ruke i u 5 minuti rezultat je 13-2.Košarkaši Zrinjskog bili su večeras izuzetno raspoloženi za igru i gosti im nisu mogli parirati ni u jednom elementu igre.Prva četvrtina završava sa 22-8 uz vrlo dobru igru Šarenca.

Druga četvrtina prolazi u dominaciji Zrinjskog, a gosti bez pomoći sudaca nisu protivnik koji bi mogao učiniti nešto više.U 17 minuti 20 je razlike za Zrinjski 37-17.Tada dolazi do malog opuštanja u redovima Plemića i gosti to koriste da na odmor odu sa samo 10 poena manjka 39-29.

Drugo poluvrijeme opet počinje dominacijom Zrinjevaca, štaviše redaju se akcije i zakucavanja koja su dizala dvoranu na noge.Trener Zelenika čestim izmjenama daje šansu svim igračima sa klupe a ovi uzvraćaju dobrom igrom.u 25 minuti rezultat glasi 56-33 i gosti liče na razbijenu vojsku.Treća četvrtina završava rezultatom 66-40.

Zadnji period nam nije otkrio ništa novo, Plemići i dalje nadmoćni sa dobrom obranom i kontrama.Gosti su očito zalutali u ovo doigravanje i mnogo bolje ekipe su otpale u onom prvom dijelu.Na kraju 85-62 je i dobar rezultat za goste jer je trener domaćih dao šansu svima sa klupe.Bolji od ostralih večeras su bili Bogdanović, Terzić, Šarenac i Mašić premda treba čestitati svim košarkašima na dobroj igri.

Sada slijedi polufinale i najvjerovatnije Zrinjski će na noge Bosni.

zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 23:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ZRINJSKI - ČELIK 2:1

Koliko su priče o namještanju, a koliko lijepo vrijeme za izleta pridonijeli da se na stadionu okupi mali broj gledatelja ne znam ali samo oko 1300 navijača došlo je da vidi sraz između Zrinjskog i Čelika. Domaći navijači nisu bili toliko zagrijani za pobjedu koja im nije predstavljala puno, a gostujući navijači nisu došli bar ne u onolikom broju koji su najavljivali.Samo dvadesetak najupornijih se probilo do stadiona i smješteni su na gornju tribinu.Sa druge strane nekoliko stotina Ultrasa koji su bili iznenađujuće tihi i bez ijednog transparenta.

Vratimo se utakmici Zrinjski je počeo meč u sastavu:

Marić, Vidić, Landeka, D.Džidić, Žuržinov, Smajić, Gagro, Žižović, Đurić, Vasilj i Diarra

Pred sami početak utakmice mala svečanost.Pripadnici navijačke skupine Ultras dodijeli su tradicionalno na posljednjoj utakmici sezone trofej Filip Šunjić-Pipa ovaj puta kapitenu Zrinjskog Ivici Džidiću.

Sama utakmica počinje skoro kao prijateljska bez ikakvog naboja bilo sa jedne bilo sa druge strane.Prvi udarac na gol bilježim u 17 minuti i to Damira Džidića iz daljine pored gola.Nakon toga Plemići se bude i pokušavaju promijenuti rezultat u svoju korist.U 22 bilježim dobar prodor Žižovića ali na loptu niko ne reagira.

Slijedeći napad udarac Diarre ali rezultat se ne mijenja.U 30 minuti sjajan udarac Diarre zaustavlja prečka.Ponovo isti igrač pokušava u 42 minuti ali opet se mreža ne trese.Bilježim i jedan mlaki pokušaj Vasilja i kada se očekivao sučev zvižduk u drugoj minuti nadoknade Diarra pogađa za 1-0.

Drugo poluvrijeme počinje bez promjena u sastavu.Gosti kao da su uvidjeli da moraju krenuti agresivnije ukoliko žele iz Mostara neporaženi.Međutim njihovi napadi nisu tako ubojiti.Bilježim dobar pokušaj Landeke u 50 minuti ali golman gostiju je na mjestu.

Slijedeći napad nosi izjednačenje, više zaslugom domaće obrane, ali bilo kako bilo veliko slavlje gostiju za izjednačenje.Zrinjski nakon toga pokušava postići pogodak i najbliže je bio u 70 minuti tamnoputi Diarra.Gosti su stisli zadnjih desetak minuta i kada su svi očekivali pogodak gostiju Smajić uzima loptu i pogađa gol gostiju za pobjedu Plemića 2-1.

Najbolji pojedinac susreta je svakako Diarra koji je svojim akcijama podizao publiku na noge.Suđenje bez velikih zamjerki.Ovom pobjedom Zrinjski je osigurao 3 mjesto koje vodi u Intertoto kup, a gosti imaju još jednu šansu u slijedećem kolu da osiguraju opstanak na svom terenu.


zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Ivici Džidiću dodijeljen trofej "Filip Šunjić-Pipa" (foto:rezo)

- 22:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 03.05.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI MC - POSUŠJE 92:89

Košarka se na velika vrata vratila u grad na Neretvi, definitivno to se večeras dokazalo kada je jedan ne toliko atraktivan protivnik privukao oko 800 gledatelja. Plemićima je ova utakmica značila mnogo, prije svega pobjedom bi došli u polufinale lige a to i jeste bio krajnji cilj trenera Zelenike i samih igrača.
Nažalost sada se može još više žaliti zbog nekih glupo izgubljenih bodova kao i zbog nedostatka dvorane, ali ova momčad je i sa ovim rezultatom postigla mnogo. Zaista su uzoran sportski kolektiv koji vodi računa i o navijačima i rezultatima za razliku od nekih drugih u gradu.

Ovu utakmicu Zrinjski je odigrao i hendikepiran za dva važna igrača a to su Pinjuh i Dedić tako da je pritisak pao na one koji su bili sposobni. Naravno kao i mnogo puta do sada oni su nas obradovali i uprkos svim nedaćama ovu utakmicu i pobijedili.

Plemići su počeli sa Terzićom, Bogdanovićem, Prskalom, Šarencom i Mašićem.

Gosti dobro otvaraju utakmicu i preuzimaju vodstvo u prvim minutama i ono u jednom momentu iznosi 2-10. Naši ubrzo konsolidiraju redove i polovicom prve četvrtine preuzimaju vodstvo 13-12. Vrijedi istaći mladog Bogdanovića koji je bio pravi lider ove momčadi.

Prva četvrtina završava vodstvom Plemića 22-18. U drugom periodu naši dodaju u veću brzinu pa tako i raste prednost.Igrala se veoma dobra košarka i gosti nisu mogli parirati Zrinjskom. Poluvrijeme završava46-34.

Kada se očekivala mirna završnica u drugom poluvremenu gosti se trzaju i utakmicu čine zanimljivijom. Sa nekoliko trojki približavaju se opasno Zrinjskom i treći period završava samo sa +4 za domaćine 74-70.

Zadanja dionica je bila i najuzbudljivija, gosti se nisu predavali i opasno su prijetili Zrinjskom. Međutim puleni trenera Zelenike su nošeni pjesmom Ultrasa mirno završili meč u svoju korist. 34 sekumde do kraja semafor je pokazivao 91-87. Gosti nisu uspjeli ništa više no izboriti častan poraz 92-89.

Zaslužena pobjeda košarkaša Zrinjskog i plasman u polufinale doigravanja. Najbolji na utakmici je bio Bojan Bogdanović sa 26 poena a vrijedi istaći i maestralnu partiju veterana Joze Prskala koji se borio kao lav.

Suđenje je bilo objektivno bez većih zamjerki, a pohvale idu i gledateljima koji su opet dobro popunili dvoranu na Bijelom brijegu. Ultrasi su dali svoj doprinos ovoj pobjedi glasnim navijanjem.

Sada slijedi još jedno kolo i doigravanje. Najvjerovatnije će se Zrinjski sastati sa Bosnom pošto su Grude naravno ovaj put pustili Širokom i tako im omogućili prvo mjesto.


zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:rezo)

- 23:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka