Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

MODRIČA - ZRINJSKI 3:0

Zrinjski je jučer u zadnjem, 30. kolu premijer lige zabilježio najteži poraz u sezoni, izgubivši u Modriči od istoimenog protivnika rezultatom 3:0.
Možda se i nekome čini veliki poraz, ali s obzirom sa kojim je sastavom trener Blaž Slišković izašao na teren, nije ni čudo što je ovako završilo.
Naime, prošlog vikenda u predposljednjem kolu, Plemići su, pobjedom nad zeničkim Čelikom, osigurali treća mjesto i četri boda prednosti ispred Modriče, tako da je u ovo posljednjoj utakmici, koja je bila više "revijalnog" karaktera, nastupio kombinirani sastav "klupe" i igrača koji nisu nikako imali prigodu igrati.
Analizirati detaljnije ovu utakmicu bilo bi suvišno.

Najvažnije je da je osigurano treće mjesto na kraju sezone i izboren nastup u intertoto kupu. Vjerujem da se ovaj sastav vrlo lako mogao i do drugog mjesta i izboriti kup uefa, ili čak do prvog i obrane titule, ali igre "van" terena učinile su svoje.

Ipak nakon lošeg starta na početku prvenstva ovo treće mjesto je itekako dobro i možemo biti zadovoljni, je kakav god intertoto kup bio (ove godine novi sistem takmičenja, tri kola i ulaziš u kup uefa, do sada je bilo pet kola), nastup je Europi.
Igrači će imati vrlo malo vremena za odmor (desetak dana) prije početka priprema, jer se prva utakmica intertoto kupa igra već 17.lipnja.

Idemo dalje...


Post je objavljen 14.05.2006. u 23:06 sati.