Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

nedjelja, 26.03.2006.

ZRINJSKI - RADNIK 4:0

Prvi pravi proljetni dan u Mostaru, donio je i prvo gostovanje Radnika iz Bijeljine na našem stadionu od kada su ušli u premijer ligu, iako ovu utakmicu neće pamtiti po dobrom, naime , otišli su kući sa četri pogotka u mreži i još su dobro prošli ovaj put, moglo je biti po njih i mnogo gore.
Zrinjski je danas bio ekipa koja je igrala, a gosti čista nula, bez pravog udarca na gol domaćih, niti bez ikakve igre.
Da gosti neće dobro proći danas vidjelo se od samo početkakada su domaći krenuli silovito i već u 7 minuti dolaze u vodstvo, prvo je senegalac Diarra pucao, golman odbio loptu, na koju natrčava Žužinov koji pogađa vratnicu, da bi iz trećeg pokušaja glavom Đurić poslao loptu u mrežu.
Nakon toga redaju se napadi Zrinjskog, da bi u 20 minuti Joldić natrčao na ubačenu loptu, šutirao prema golu, jedan od gostujućih igrača malo dotakao, ali je ona ipak završila u golu za vodstvo Zrinjskog 2:0.
U 40. minuti ponovo je Joldić na sceni, prima loptu ma 30-tak metara od gola i majstorski pogađa gol za vodstvo domaćina 3:0
S tim se rezultatom otišlo na odmor, a nakon toga u drugom poluvremenu također bilježimo odličnu igru Zrinjskog iako, vjerojatno zbog visokog vodstva, tempo utakmice malo pada iako i dalje stvaraju prigode, a u 64 minuti mladi Boris Marić koristi jednu mu ubačenu loptu na vrhu kaznenog prostora, jakim udarcem vara golmana gostiju koji po četvrti put vadi loptu iz mreže, 4:0.
Do kraja susreta Plemići su stvorili još nekoliko izglednih prigoda koje nisu iskoristili, ali su pravom igrom veliki dio vremena loptu držali u svojim nogama i utakmicu priveli kraju.
Moram napomenuti da su gosti bili vrlo korektni, a da je sudac, uz vrlo mali broj prekršaja, pokazao samo jedan žuti karton, i to Mariću zbog skidanja dresa nakon postignutog pogotka.
Utakmicu je promatralo i 20-tak navijača gostiju, koji se stigli iz Bijeljine, i koji su također bili vrlo korektni i u ponašanju i u navijanju.
Sve u svemu vrlo dobra igra Zrinjskog kao i navijanje Ultrasa koje je za svaku pohvalu thumbup.
Narednu utakmicu Plemići igraju opet kao domaćini u nedjelju kada gostuje Posušje.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Phoenix)

- 23:14 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI-HERCEGOVAC 105:77

Konačno su večeras ljubitelji košarke i navijači Zrinjskog došli na svoje.Propuste u predhodna dva meča debelo su naplatili ekipi Hercegovca i gosti mogu biti zadovljni što kući idu sa samo 28 koševa minusa.Igrači Zrinjskog su bili motivirani da dobro odigraju jer im je u sjećanju utakmica u Bileći na kojoj su bili debelo pokradeni.Oko 400 gledatelja bilo je došlo je večeras da vidi da li će se Plemići izvući iz rezultatske krize u koju su upali u predhodna dva meča.Svi koji su došli na utakmicu otišli su kući zadovoljni jer su prisustvovali sjajnoj predstavi Plemića.Utakmicu počinje ova petorka:
Terzić, Šarenac, Mašić, Mršić i Dedić.

Gosti se nisu ni zagrijali a rezultat je glasio 9-0 za naše košarkaše.Gosti iz Bileće ličili su na razbijenu vojsku.Posebno dobar na otvaranju utakmice bio je Šarenac koji je konačno pokazao koliko je dobar igrač.Cijelu prvu četvrtinu Plemići su dominirali kako u napadu tako i u obrani.Zaista je užitak bili gledati sve te akcije Plemića.Prva četvrtina završava 26-11 u korist Zrinjevaca.

U drugoj četvrtini ista meta isto odstojanje, Plemići redaju dobre akcije, gosti se neuspješno pokušavaju obraniti.Trener Zelenika daje šansu i ostalim igračima sa klupe.a, gledatelji mogu uživati u dobroj igri.U 14 minuti rezultat je 39-20.Veliki aplauz dobiva Jozo Prskalo koji se bori kao mladić, ali nažalost suci ga isključuju zbog koškanja sa gostujućim igračem.Poluvrijeme završava velikim vodstvom Zrinjskog 54-33.

U nastavku gosti pokušavaju da nešto učine, ali večeras ni mnogo jače momčadi ne bi imali šansi pored ovako razigrane momčadi Zrinjskog.Bilo je tu tu i zakucavanja i akcija koje su dizale publiku na noge.25 minut nosi rezultat 68-45.Do kraja ovog perioda trener Plemića mijenja momčad tako da su skoro svi dobili minutažu.Ovaj period završava rezultatom 82-57.

Zadnja četvrtina bila je puka formalnost, igralo se za gledatelje koji su zaista mogli uživati u večerašnjem izdanju Zrinjskog.Redale su se dobre akcije, pucalo se iz svih pozicija i gosti jednostavno nisu dorasli ovoj igri Plemića.Kraj nam nosi veliku pobjedu Zrinjskog 105-77.

Najbolji u redovima Zrinjskog su bili Terzić sa 23, Dedić sa 20, Šarenac sa 19 i Mašić sa 15 poena.Premda su i svi ostali odigrali sjajno uključujići i mladog Đogića koji je dobio šansu da zaigra pred domaćom publikom.

Zrinjski je ovom pobjedom definitivno osigurao ulazak u doigravanje, a gosti su zreli za niži rang.Domaće utakmice dobijaju silom dok u gostima ne mogu ništa više od velikih poraza.

Zrinjski je bio iteakako hendikepiran neigranjem Bogdanovića koji je na pripremama sa reprezentacijom Hrvatske.Nesumnjivo bi gosti otišli kući sa još punijim košem da je igrao ovaj mladi virtouz.Sve u svemu odlična igra Zrinjskog i pobjeda koja je zadovoljila vjerne navijače.


Image Hosted by ImageShack.us
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Phoenix)

zrinjski.info

- 22:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.03.2006.

ŽEPČE - ZRINJSKI 2:0

Zrinjski ni sa trećeg gostovanja u proljetnom dijelu prvenstva nije uspio donjeti bodove. Danas su plemići izgubili u Žepču od istoimenog domaćina rezultatom 2:0.
Mostarci su danas nastupili čak bez sedam prvotimaca tako da se što puno nije ni moglo očekivati, uzmemo li u obzir da se domaćin već grčevito počeo boriti za ostanak u ligi, tako da su dali sve od sebe da osvoje bodove spasa u duelu sa dobro oslabljenim Zrinjskim, što im je i uspjelo.
Plemići su danas nastupili, što zbog ozljeda, što zbog kartona bez golmana Mitrovića, zatim Ivice Džidića, Damira Džidića, Prodanovića, Joldića, Žižovića, Smajića, Biščevića....tako da smo se u šali između sebe pitali, pa tko je igrao.
Ali što je tu je, dva naredna kola Zrinjski igra kod kuće, tako da se nadati da će se za desetak dana stanje na tablici popraviti u našu korist i da će se do kraja prvenstva uspijeti domoći bar drugog mjesta koje vodi u kup Uefa.thumbup

Idemo dalje...

- 00:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.03.2006.

ZRINJSKI - SARAJEVO 3:1

Svi koji su danas bili na utakmici mogli su vidjeti sav sjaj Zrinjskog koji je odigrao šampionski i svu bijedu BiH nogometa koja se odražavala u suđenju. Bit ću slobodan pa ću napisati da je Zrinjski trebao dobiti bar sa 5 pogodaka viška da je sudac imalo bio nepristrasan. Krenimo redom, od ranih jutanjih sati grad je bio pun momaka u dresovima i sa šalovima Zrinjskog i Ultrasa. Svi putevi vodili su ka klubu navijača odakle je odzvanjala navijačka pjesma u čast slavnog imena Zrinjskog. Što se bližio početak utakmice na ulicama grada je bilo sve više policije. Nekih satak i pol prije utakmice pred stadionom se zagrijavaju grupice Ultrasa a sve je puno organa reda.
Što se bližio početak utakmice sve veća rijeka navijača Zrinjskog se slijevala ka stadionu. Ultrasi su polako išli ka stajanju, ostali ka zapadu. Stadion odavno nije bio puniji, po mojoj slobodnoj procjeni oko 9000 navijača, od toga na stajanju oko 1500. Gosti su sprovedeni na gornju tribinu i bilo ih je nekoliko stotina.

Vrijeme je bilo idealno za igru i Mostar je opet disao nogometni i šampionski. Zrinjski je krenuo u sastavu:
Mitrović, Vidić, I.Džidić, D.Džidić, Landeka, Žuržinov, Smajić, Đurić, Bišćević, Žižović i Joldić.

Zrinjski praćen burnim navijanjem kreće silovito od prve minute. Redaju se dobre šanse i pokušaji, poglavito su opasni pokušaji sa bokova. Nije trajalo puno a stadion je na nogama, Bišćević nabacuje u šesnaesterac Joldić se najbolje snalazi i Zrinjski vodi sa 1-0.
Umnjesto da se protivnik koji je grogiran, jer sem što su gubili 1-0 ostali su i sa 10 igrača pošto su više gledali kako prebiti naše igrače nego da igraju nogomet. Zaista je sve bilo kao naručeno za Zrinjski, ali grubu grešku naše obrane koristi Obuća i izjednačava rezultat.
Slijedeći napad mogao je ponovo donijeti radost za Plemiće ali je Smajić zamalo neprecizan. Zrinjski naravno kontrolira igru i samo je pitanje kada će gostujuća obrana pokleknuti. Odlično igraju Žižović i Žuržinov sa jedne, te Smajić sa druge strane a apsolutni vladar sredine terena bio je Bišćević.
Prodor Žižovića prema golu gostiju zaustavljen je grubim prekršajem u šenaestercu i sudac Panić je morao svirati jedanaesterac. Uzaludni su bili protesti gostiju, Žižović je sam i realizirao kazneni udarac i ponovo urnebes na stadionu. Sa 2-1 i završava prvo poluvrijeme. Moglo se biti zadovoljan prikazanim u prvom dijelu.

U drugo poluvrijeme Zrinjski ulazi sa dvije zamjene, izašli su D.Džidić i Bišćević??? a ušli Karadža i Ramović. U drugom poluvremenu Zrinjski je apsolutno nadigrao Sarajevo koje nije imalo niti jednu ozbiljnu priliku za pogodak. Sa druge strane Plemići su imali nekoliko izvanrednih šansi preko Žižovića i Žuržinova. U mjesto Žižovića ulazi Diarra koji je u prvom svom dodiru sa loptom imao sjajnu šansu ali je pucao pored gola. Nedugo zatim tamnoputi igrač Zrinjskog na opću radost stadiona prima loptu pretrčava dobar dio terena i postiže gol za 3-1.
Još nekoliko dobrih prilika imali su nogometaši Zrinjskog a što Sarajevo nije popilo još nekoliko pogodaka mogu zahvaliti pomoćnom sucu koji je neopravdano prekinuo nekoliko protunapada. I glavni sudac je bio na istom nivou, poznati krvnik Zrinjskog Panić podijelio je toliko žutih kartona da ih je teško nabrojati. Na kraju je iz samo sebi poznatog razloga dao i crveni karton Joldiću.
Zrinjski zasluženo slavi, bolji je i mnogo više od Sarajeva nego što to krajnji rezultat kaže. Samo zahvaljujući sucima idu sa dva gola manjka kuću a bili su zreli za petardu.

Ultrasi fenomenalni, izvaredne zastave na kopljima, pjesme na zavidnom nivou, bakljada kod prvog gola samo su dio današnjeg repertoara izvanrednih Ultrasa koji su bili i više od 12 igrača danas Zrinjskom. Svaka čast momci tako se navija za svoj klub uprkos nejasnoćama i represijama prema vama.

Gostujući navijači na gornjoj tribini, pomalo i dosadni sa onom pjesmom gdje jedan vodi a drugi ponavljaju. Naravno kao i predhodnih godina napuštju utakmicu mnogo ranije, ovaj put i dvadesetak minuta pred kraj.


zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us



- 23:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.03.2006.

SLAVIJA - ZRINJSKI 2:1

Nekako puni samopouzdanja otišli smo jutros put Srpskog Sarajeva uvjereni u pobjedu Zrinjskog i svi sa tiketima kladionica na kojima je dominirala dvica na Zrinjskog. Naravno kao i mnogo puta dosada čaršija je pogriješila i sigurna pobjeda gostiju pretvorila se u zasluženo slavlje domaćina. Sam polazak uz pjesmu ispred kluba navijača i kolona automobila bila je za naježiti se. Ovi momci idu svuda da bi bili uz svoj Zrinjski bez obzira na daljinu ili vremenske uvjete. Danas srećom nije bilo padalina pa je put ka S.Sarajevu prošao bez većih problema. Sam dolazak Ultrasa na stadion nije pobudio nikakve negativne reakcije, naprotiv na svakom koraku se vidila gostoljubivost domaćina.

Ultrasi očekuju početak susreta ispred stadiona, a ljubazno osiguranje i policija puštaju nas besplatno na tribinu predviđenu za goste. Postavljaju se transparenti i Ultrasi su spremni za utakmicu, sve skupa preko 50 Ultrasa, a na stadionu oko1000 gledatelja.

Utakmicu započinje ovaj sastav:
Mitrović, Vidić, Gagro, I Džidić, D.Džidić, Landeka, Đurić, Bišćević, Žižović, Diarra i Joldić.

Sam početak pripada domaćinu koji od prve minute kreće silovito. Što se rezultat nije promijenuo već u prvim minutama trebamo zahvaliti Mitroviću koji je nekoliko puta sjajno intervenirao.
Domaćini ne posustaju i nakon jednog očitog zaleđa i dolaze u vodstvo od 1-0. Uzaludni su bili protesti igrača i klupe Zrinjskog semafor pokazuje 1-0 za domaćina.
Nakon vodstva domaćina Plemići se bude i sve više ugrožavaju domaćina. Moram napomenuti da je Zrinjski od primljenog pogotka pa do kraja poluvremena dominirao susretom.
Vrijedi istaći pokušaj prvo Bišćevića, zatim udarac Đurića pa i neke pokušaje Diarre. Taj pritisak je urodio plodom jer Bišćević na veliku radost Ultrasa izjednačava na 1-1.
Već tada je bilo vrijeme za potpuni preokret ali poluvrijemme spašava domaćina.
U drugo poluvrijeme Slišković izvlači Bišćevića ??? i Diarru a ulaze Ramović i Kordić. Svi smo očekivali potpuno napadačku igru i pobjedu Zrinjskog ali sve je ostalo na očekivanjima. Napadački dvojac Plemića nije se nikako mogao naći u šansi, a domaćini su prijetili iz kontra udara. Nakon jedne nabačene lopte u šesnaesterac Zrinjskog lopta je dugo šetala po šesnaestercu sve dok je domaći igrač nije ubacio u mrežu za 2-1.
Nažalost taj gol i vodstvo domaćina ostali su do samog kraja utakmice. Domaćini su otezali koliko su mogli sa igrom, uz to i teren koji je postao potpuno izrovan im je išao na ruku. Naši napadači nisu stvorili niti jednu izglednu priliku i naravno poraz je neminovan.
Na kraju prvo velika pohvala ide za Ultrase koji su cijelu utakmicu bučno bodrili svoje ljubimce i zaista su napravili izvanrednu atmosferu. Domaći navijači sa mnoštvom zastava na kopljima također vrlo dobri samo im zamjeram što su više vrijeđali redateljicu filma Grbavica nego navijali za Slaviju. Ali sve je to dio navijačkog folklora.
Domaćin i organizator izuzetno gostoprimivi, na svakom koraku smo dočekani sa simpatijama, a moram spomenuti i izuzetno korektnu policiju koja bi morala biti primjer svima kako se profesionalno odrađuje osiguranje utakmice.
Sudije su bili totalno na strani domaćina pogotovo pomoćnik sa naše lijeve strane. Prvi gol je postignut iz totalnog zaleđa, a još nekoliko očitih naših lopti dosudio je domaćinu tako da se naši igrači u drugom poluvremenu nisu mogli naigrati dobrim dijelom i zbog djelitelja pravde.


zrinjski.info

- 23:13 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.03.2006.

ZRINJSKI - BUDUĆNOST 2:0

Zrinjski je danas odigrao utakmicu 18. kola protiv Budućnosti iz Banovića i pobijedio rezultatom 2:0.
Od samog početka utakmice vidjelo se da su se gosti došli braniti, a iako po teškom terenu Zrinjski je čitavu utakmicu kontrolirao igru i pobjednik niti jednog trenutka nije dolazio u pitanje.
Od samog početka utakmice Zrinjski je napadao, dobre prilike u imali Đurić i Vidić ali prvi nije dobro šutirao, a Vidić je odlično pucao ali mu je gostujući golman obranio udarac i loptu posalo u korner.
Zrinjski je poveo u 30. minuti, lopta je nabačena u kazneni prostor, nastala je velika gužva u kojoj Teo Krešić gura loptu prema golu, a gostujući igrač griješi i trese vlastitu mrežu, za vodstvo domaćina 1:0.
Pred kraj prvog poluvremena, nakon nekoliko propuštenih prigoda, Zrinjski povećava vodstvo. Desnim stranom je prošao Smajić, precizno u kaznenom prostoru dodao Kordiću koji škoklski pogađa gol za 2:0.
Drugo poluvrijeme je također donijelo mnogo pokušaja domaćina za povećanjem vodstva, mnogo lijepih prigoda, ali nisu uspijevali, zahvaljujući i gostujućim igračima koji ni jednog trenutka na utakmici nisu pokušavali nešto konkretno napraviti, imali su samo jedan udarac na gol i to u prvom poluvremenu, tako da je od sredine drugog poluvremena igra pala, domaćini su do kraja utakmice sigurno držali loptu u svojim nogama i čekao se kraj.
Zrinjski je ostvario čistu i zasluženu pobjedu, iako su možda i u drugom poluvremenu mogli možda postići još koji pogodak, ali i teren je učinio svoje, tako da možemo biti zadovoljni prikazanim, a već u srijedu igra se naredno kolo u kojem Zrinjski gostuje kod ekipe Slavije.

Image Hosted by ImageShack.us

Idemo dalje...

- 22:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 07.03.2006.

ŠIROKI - ZRINJSKI 1:0

Već od ranih jutarnjih sati grad je bio pun Ultrasa od kojih su mnogi probdjeli noć i tako dočekali vrijeme do utakmice kako je nazvašmo i meč godine. Nakon jutarnjeg pića odlazimo do Kluba navijača u kojem se nalazi već oko pedesetak Ultrasa a mnogi tek dolaze. Iz zvučnika trešte pjesme Zrinjskog i sve miriše na veliki spektakl. Nakon nekih satak krećemo ka okupljalištu - stadionu Zrinjskog.Mnoštvo auta okićenih rekvizitima Zrinjskog je već ispred stadiona. Iz svakog ćoška odjekuje pjesma Ultarsa. Primjećujem i nekoliko policijskih kola. Dolazi autobus koji se brzo popunjava i kolona od stotinjak automobila i autobusom kreće ka odredištu.
Sve je u redu do table Široki Brijeg, tu nas dočekuju kordoni specijalaca. Sve ovo je ličilo na inserte iz filmova o teroristima. Nakon prebiranja automobila puštaju po nekoliko vozila da idu ka stadionu. Autobus ostaje i tek će nakon nekih 80 minuta doći do stadiona premda je isti udaljen nekoliko kilometara.

Na ulazu u Široki Brijeg ostavljamo auta i stavarmo kolonu koja je nepregledna. Ori se iz tisuću grla Zrinjski šampion, i tako sve do stadiona. Tamo gužva na ulazu i smještaju nas u kavez na sjeveru, tako bar piše na kartama. Naravno obavezno prebiranje i oduzimanje svega, čak i kišobrana.

Naši se zagrijavaju i burno su pozdravljeni od Ultrasa. Dio koji je predviđen za nas ispunio se do posljednjeg mjesta i drugi dio tribine je bio popunjen našim navijačima. Nažalost kiša počinje da pada, svi otvaraju kišobrane a Ultrasi to ne smiju zahvaljujući policiji i upravi Širokog Brijega.

Po mojoj procjeni oko 3000 gledatelja od toga oko 1500 navijača Zrinjskog, Ultrasi su prepunili kavez, a domaći Škripari svoj nisu.

Utakmica počinje nervozno bez nekih velikih šansi ni sa jedne ni sa druge strane. Zrinjski je koncentriran na obranu a Široki Brijeg jalovo napada. Nije bilo puno toga za zabilježiti u prvom dijelu. Očito je sudac Zrnić svirao sve uokolo naših 16 metara, a nama niti jedan faul u protivničkoj polovici. Iz jednog takvog Erceg je imao šansu ali puca pored gola. Imali su domaćini još jednu šansu nakon kornera, a Zrinjski je uputio šut preko Đurića. Uglavnom siromašno poluvrijeme završava 0-0.

Na poluvremenu nastaju muke po Ultrasima, nit im se dozvoljava da se sklone sa kiše, nit im se daju kišobrani, a odlazak na WC utopija. Tako promrzli u nemilosti kiše i policije čekamo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme počinje kao i prvo, samo ovaj put je Zrinjski nešto agilniji. Moram istaći da je sudac Zrnić konstantno navlačio slobodne udarce za domaćina i tolerirao im grubu igru. Sa druge strane Zrinjski kao da je bio zadovoljan neodlučenim rezultatom.

Diarra koji je ušao umjesto Joldića umjesto da uputi loptu ka golu glupo je kombinirao sa Ramovićem i naravno sve prekombinirao. Ubrzo nakon toga jedan duel na ivici šesnaesterca sudac okarakterizira kao prekršaj, premda se mogu zakleti da kontakta nije bilo jer se to sve desilo upravo ispred mene. Iz tog poklonjenog slobodnjaka Šilić pogađa za 1-0 i slavlje domaćina.

Nakon toga ulazi Kordić umjesto D. Džidića i sve se daje u napad. Međutim 15 minuta je premalo da se išta napravi nakon anemičnih 75. Ipak i u takvoj situaciji smo trebali izjednačiti jer je Kordić izbio sam pred vrata Širokog u 89. minuti ali je traljavo pucao pored gola.

I tako utakmica završava sa 1-0 za domaćina koji ovom pobjedom odlaze na 8 bodova prednosti nad Zrinjskim. Pokisli ali sa pjesmom napuštamo stadion i krećemo ka voljenom gradu.

Što reći na kraju, Zrinjski se predao tako reći bez ispaljenog metka. Izgubili smo od ne boljeg protivnika koji je došao do pobjede uz pomoć sudaca. Policija i uprava domaćih su se ponašali prema Ultrasima kao prema stoci, pa ako ovo iko čita iz uprave Zrinjskog neka razmisli šta rade ovdje gostujući navijači i kako ih se dočekuje.

Najsvjetliji primjer su Ultrasi, koji su 90 minuta na kiši pjevali i bodrili svoj klub, bez ijednog incidenta. Oni su primjer svima kako se voli svoj klub i njegov grb. Domaći navijači sa nekim smiješnim parolama i ne zaslužuju da ih se spominje.

Igrali smo i izgubili smo, poraz boli ali ne toliko koliko odnos policije i organizatora prema Ultrasima. Ostaje i žal što neki igrači nisu dali svoj maksimum, Ultrasi su to svakako zaslužili.


zrinjski.info

- 22:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 01.03.2006.

VIKEND IZ SNOVA SPORTSKE OBITELJI ZRINJSKI

Protekli vikend je bio više no uspješan za sve sportske kolektive iz obitelji Zrinjski koji se takmiče u prvim saveznim ligama BiH. Ne treba biti puno pametan da bi se shvatilo da je naš sportski kolektiv i najuspješniji u državi. Pođimo redom, prvi su na teren izašli naši nogometaši koji su na otvaranju proljetnog dijela prvenstva na svom travnjaku dočekali ekipu Travnika.
Gosti su došli rasterećeni u Mostar, a u nakani da izvuku makar bod od aktualnog prvaka i u tome im je uvelike pomogao teren koji je ličio na veliku baru. I ne samo teren nego su na nesreću uvelike imali i pomoć od naših igrača iz zadnjeg reda, a ni napad se nije baš istakao. Tek ubacivanjem tri napadača Zrinjski je ličio na prvaka i u samo 8 minuta samljeo je goste iz Travnika. Pogotke za Zrinjski dali su Žižović, Đurić i Joldić. Sljedeće nedelje je meč sezone, kada Zrinjski gostuje u Širokom. Očekujemo dobru igru naših nogometaša i invaziju Ultrasa koji će pomoći svom klubu da dođe do bodova.

Nakon nogometaša Zrinjskog u subotu su sezonu nastavili i rukometaši. Gosti naših rukometaša bili su posljednje plasirana momčad Kosiga i naravno da u nijednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje. Trener Dokić je dao priliku mlađim igračima i ovi su je dobro isloristili. Konačni rezultat bio je 42-26. Zrinjski je trenutno na 4. mjestu i vrlo blizu ostvarenju cilja ulasku u Ligu 6.

Posljednji iz obitelji koji su u subotu izašli na borilište, košarkaši Zrinjskog imali su i najteži zadatak. Gostovali su u Trebinju kod Leotara koji je direktni protivnik Zrinjevcima za vrh tablice. Utakmica je bila neizvjesna cijelim svojim tijekom i tek je riješena u zadnjoj četvrtini. Odgovornost je preuzeo mladi as Bojan Bogdanović i sa 7 poena u posljednjoj minuti doveo Zrinjski do vrijedne pobjede 103-104. Zrinjski je trenutno prvi na tablici sa izgledima da tu i ostane.

U nedjelju su nastupile i košarkašice Zrinjskog kao posljednje iz obitelji. Za protvnice su imale momčad Brotnja iz Čitluka. Gošće su parirale Zrinjevkama samo do 3 minute i od tada je na terenu postojala samo jedna momčad. Užitak je bilo gledati mlade košarkašice kako igraju i pune koš protivnica. Vrijedi napomenuti kako je ovaj kolektiv bez skoro ikakvih sponzora i prostora za trening uspio ući u završnicu Kupa BiH, a i u prvenstvu stoje vrlo dobro.

zrinjski.info

- 23:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka