Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI - RADNIK 4:0

Prvi pravi proljetni dan u Mostaru, donio je i prvo gostovanje Radnika iz Bijeljine na našem stadionu od kada su ušli u premijer ligu, iako ovu utakmicu neće pamtiti po dobrom, naime , otišli su kući sa četri pogotka u mreži i još su dobro prošli ovaj put, moglo je biti po njih i mnogo gore.
Zrinjski je danas bio ekipa koja je igrala, a gosti čista nula, bez pravog udarca na gol domaćih, niti bez ikakve igre.
Da gosti neće dobro proći danas vidjelo se od samo početkakada su domaći krenuli silovito i već u 7 minuti dolaze u vodstvo, prvo je senegalac Diarra pucao, golman odbio loptu, na koju natrčava Žužinov koji pogađa vratnicu, da bi iz trećeg pokušaja glavom Đurić poslao loptu u mrežu.
Nakon toga redaju se napadi Zrinjskog, da bi u 20 minuti Joldić natrčao na ubačenu loptu, šutirao prema golu, jedan od gostujućih igrača malo dotakao, ali je ona ipak završila u golu za vodstvo Zrinjskog 2:0.
U 40. minuti ponovo je Joldić na sceni, prima loptu ma 30-tak metara od gola i majstorski pogađa gol za vodstvo domaćina 3:0
S tim se rezultatom otišlo na odmor, a nakon toga u drugom poluvremenu također bilježimo odličnu igru Zrinjskog iako, vjerojatno zbog visokog vodstva, tempo utakmice malo pada iako i dalje stvaraju prigode, a u 64 minuti mladi Boris Marić koristi jednu mu ubačenu loptu na vrhu kaznenog prostora, jakim udarcem vara golmana gostiju koji po četvrti put vadi loptu iz mreže, 4:0.
Do kraja susreta Plemići su stvorili još nekoliko izglednih prigoda koje nisu iskoristili, ali su pravom igrom veliki dio vremena loptu držali u svojim nogama i utakmicu priveli kraju.
Moram napomenuti da su gosti bili vrlo korektni, a da je sudac, uz vrlo mali broj prekršaja, pokazao samo jedan žuti karton, i to Mariću zbog skidanja dresa nakon postignutog pogotka.
Utakmicu je promatralo i 20-tak navijača gostiju, koji se stigli iz Bijeljine, i koji su također bili vrlo korektni i u ponašanju i u navijanju.
Sve u svemu vrlo dobra igra Zrinjskog kao i navijanje Ultrasa koje je za svaku pohvalu thumbup.
Narednu utakmicu Plemići igraju opet kao domaćini u nedjelju kada gostuje Posušje.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Phoenix)


Post je objavljen 26.03.2006. u 23:14 sati.