Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

VIKEND IZ SNOVA SPORTSKE OBITELJI ZRINJSKI

Protekli vikend je bio više no uspješan za sve sportske kolektive iz obitelji Zrinjski koji se takmiče u prvim saveznim ligama BiH. Ne treba biti puno pametan da bi se shvatilo da je naš sportski kolektiv i najuspješniji u državi. Pođimo redom, prvi su na teren izašli naši nogometaši koji su na otvaranju proljetnog dijela prvenstva na svom travnjaku dočekali ekipu Travnika.
Gosti su došli rasterećeni u Mostar, a u nakani da izvuku makar bod od aktualnog prvaka i u tome im je uvelike pomogao teren koji je ličio na veliku baru. I ne samo teren nego su na nesreću uvelike imali i pomoć od naših igrača iz zadnjeg reda, a ni napad se nije baš istakao. Tek ubacivanjem tri napadača Zrinjski je ličio na prvaka i u samo 8 minuta samljeo je goste iz Travnika. Pogotke za Zrinjski dali su Žižović, Đurić i Joldić. Sljedeće nedelje je meč sezone, kada Zrinjski gostuje u Širokom. Očekujemo dobru igru naših nogometaša i invaziju Ultrasa koji će pomoći svom klubu da dođe do bodova.

Nakon nogometaša Zrinjskog u subotu su sezonu nastavili i rukometaši. Gosti naših rukometaša bili su posljednje plasirana momčad Kosiga i naravno da u nijednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje. Trener Dokić je dao priliku mlađim igračima i ovi su je dobro isloristili. Konačni rezultat bio je 42-26. Zrinjski je trenutno na 4. mjestu i vrlo blizu ostvarenju cilja ulasku u Ligu 6.

Posljednji iz obitelji koji su u subotu izašli na borilište, košarkaši Zrinjskog imali su i najteži zadatak. Gostovali su u Trebinju kod Leotara koji je direktni protivnik Zrinjevcima za vrh tablice. Utakmica je bila neizvjesna cijelim svojim tijekom i tek je riješena u zadnjoj četvrtini. Odgovornost je preuzeo mladi as Bojan Bogdanović i sa 7 poena u posljednjoj minuti doveo Zrinjski do vrijedne pobjede 103-104. Zrinjski je trenutno prvi na tablici sa izgledima da tu i ostane.

U nedjelju su nastupile i košarkašice Zrinjskog kao posljednje iz obitelji. Za protvnice su imale momčad Brotnja iz Čitluka. Gošće su parirale Zrinjevkama samo do 3 minute i od tada je na terenu postojala samo jedna momčad. Užitak je bilo gledati mlade košarkašice kako igraju i pune koš protivnica. Vrijedi napomenuti kako je ovaj kolektiv bez skoro ikakvih sponzora i prostora za trening uspio ući u završnicu Kupa BiH, a i u prvenstvu stoje vrlo dobro.

zrinjski.info


Post je objavljen 01.03.2006. u 23:22 sati.