Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

KOŠARKA: BOSNA ASA BHT - ZRINJSKI MC 109:92

Košarkaši Zrinjskog MC odigrali su sinoć prvu utakmicu play off-a fds lige 8 u Sarajevu protiv Bosne ASA BHT u kojoj su poraženi rezultatom 109:92. Utakmica se igrala u maloj dvorani SC Skenderija pred oko 800 gledatelja. Utakmicu su Plemići počeli sa petorkom: Terzić, Šarenac, Bogdanović, Vučemil, Mršić. Početak utakmice donio je ravnopravnu igru u kojoj je Bosna tijekom cijele četvrtine imala blagu prednost od nekoliko koševa razlike da bi na kraju prve četvrtine rezultat glasio 31:25 u korist domaćina.

Domaći su tijekom druge četvrtine malo po malo stvarali sve veću prednost prije svega dobrom realizacijom, ali tome je pridonjelo i mnogo grešaka košarkaša Zrinjskog i veliki broj izgubljenih lopti što su domaći iskoristili i u jednom trenutku stvorili prednost od 17 koševa razlike da bi se na poluvrijeme otišlo rezultatom 58:43.

Treća četvrtina opet je donjela ravnopravniju igru, ali su domaći ipak uspjeli povećati svoju prednost, koja završava rezultatom 89:68.

U zadnjoj četvrtini, pred kraj utakmice košarkaši Zrinjskog uspjeli su napraviti seriju 12:0 tako da su dva minuta prije kraja uspjeli smanjiti na 11 koševa razlike, ali je do kraja ostalo premalo vremena da bi se nešto više napravilo i utakmica završava rezultatot 109:92.

Na kraju se ispostavilo da je druga četvrtina, u kojoj su Plemići napravili dosta grešaka, posebno u napadu, bila presudna na utakmici u kojoj su domaći stvorili prednost koju do kraja nisu ispuštali.

Najbolji na parketu kod Plemića bili su Terzić i Mršić koji su postigli po 21 poen.

Druga utakmica igra se za tri dana u Mostaru, u utorak 16.svibnja sa početkom u 19.00 sati.

Idemo dalje...


Post je objavljen 14.05.2006. u 23:01 sati.