Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI - ČELIK 2:1

Koliko su priče o namještanju, a koliko lijepo vrijeme za izleta pridonijeli da se na stadionu okupi mali broj gledatelja ne znam ali samo oko 1300 navijača došlo je da vidi sraz između Zrinjskog i Čelika. Domaći navijači nisu bili toliko zagrijani za pobjedu koja im nije predstavljala puno, a gostujući navijači nisu došli bar ne u onolikom broju koji su najavljivali.Samo dvadesetak najupornijih se probilo do stadiona i smješteni su na gornju tribinu.Sa druge strane nekoliko stotina Ultrasa koji su bili iznenađujuće tihi i bez ijednog transparenta.

Vratimo se utakmici Zrinjski je počeo meč u sastavu:

Marić, Vidić, Landeka, D.Džidić, Žuržinov, Smajić, Gagro, Žižović, Đurić, Vasilj i Diarra

Pred sami početak utakmice mala svečanost.Pripadnici navijačke skupine Ultras dodijeli su tradicionalno na posljednjoj utakmici sezone trofej Filip Šunjić-Pipa ovaj puta kapitenu Zrinjskog Ivici Džidiću.

Sama utakmica počinje skoro kao prijateljska bez ikakvog naboja bilo sa jedne bilo sa druge strane.Prvi udarac na gol bilježim u 17 minuti i to Damira Džidića iz daljine pored gola.Nakon toga Plemići se bude i pokušavaju promijenuti rezultat u svoju korist.U 22 bilježim dobar prodor Žižovića ali na loptu niko ne reagira.

Slijedeći napad udarac Diarre ali rezultat se ne mijenja.U 30 minuti sjajan udarac Diarre zaustavlja prečka.Ponovo isti igrač pokušava u 42 minuti ali opet se mreža ne trese.Bilježim i jedan mlaki pokušaj Vasilja i kada se očekivao sučev zvižduk u drugoj minuti nadoknade Diarra pogađa za 1-0.

Drugo poluvrijeme počinje bez promjena u sastavu.Gosti kao da su uvidjeli da moraju krenuti agresivnije ukoliko žele iz Mostara neporaženi.Međutim njihovi napadi nisu tako ubojiti.Bilježim dobar pokušaj Landeke u 50 minuti ali golman gostiju je na mjestu.

Slijedeći napad nosi izjednačenje, više zaslugom domaće obrane, ali bilo kako bilo veliko slavlje gostiju za izjednačenje.Zrinjski nakon toga pokušava postići pogodak i najbliže je bio u 70 minuti tamnoputi Diarra.Gosti su stisli zadnjih desetak minuta i kada su svi očekivali pogodak gostiju Smajić uzima loptu i pogađa gol gostiju za pobjedu Plemića 2-1.

Najbolji pojedinac susreta je svakako Diarra koji je svojim akcijama podizao publiku na noge.Suđenje bez velikih zamjerki.Ovom pobjedom Zrinjski je osigurao 3 mjesto koje vodi u Intertoto kup, a gosti imaju još jednu šansu u slijedećem kolu da osiguraju opstanak na svom terenu.


zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Ivici Džidiću dodijeljen trofej "Filip Šunjić-Pipa" (foto:rezo)


Post je objavljen 06.05.2006. u 22:28 sati.