Neokomunisti danas

"Novi fašizam neće reći da je fašizam. On će reći: Ja sam antifašizam. "
Ignazio Silone

Photobucket
Crvenofašistička propaganda

Po čemu prepoznajemo suvremenog lijevičarskog antifašista? Zar to nije onaj prljavi i neuredni, koji se kiti s marksističkim simbolima, posebno s likom Che Guevare; konzumira drogu i naginje alkoholizmu; baca kamenje i molotove koktele na stare djedove i bake, prosvjednike protiv pobačaja i gay parade; zar to nije onaj, koji po noći šara grafite na kuće domoljuba i desničara i dijeli letke u susjedstvu, kako među njima živi navodni neonacist; zar to nije onaj, koji u masi napada pojedinca, desno-konzervativnog opredeljenja i koji 1. Svibnja pali auta, dućane i banke? Da!, jeste, to je današnji pseudoantifašist - a u stvarnosti crveni anarhofašist!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sigurno ste ih primjetili na svim manifestacijama protiv Hrvatske i zdravog društva. Ne okupljaju se samo po parkovima i trgovima, šarajući grafite po gradu i konzumirajući alkohol i drogu, nego ih ima i na gay paradama, Srbu i u Kumrovcu, naumili su doći i prosvjedovati u Bleiburgu. Lijevoliberlani duh zapadne Europe, probijen do sredine društva 1960ih godina kroz neomarksističke studente, zahvaća i naše krajeve. Još ih je prilično malo u Hrvatskoj i susjednim državama, ali na Zapadu su postali moćna i snažna teroristička i anarhistička sila. Zagađeni duhom Nihilizma im nije ništo sveto, nemaju milost prema ljudskom biću niti prema gradskoj i privatnoj imovini. Bitno je ukazati i na činjenicu, da nemaju nikakve veze sa starim komunistima, koji su još donekle bili za nekakvi red i moral, dok današnji neobolješvik želi samo uništiti i rušiti, pod navodnim motivom borbe za socialnu pravdu. Sličnost s parazitom je samo slučajnost.

Postmoderni lijevičar živi od mržnje prema sebi i svome. Mrzi svoju vrstu - zato glumi antirasistu (ne što voli i poštuje druge rase, nego što mrzi svoju vlastitu. Netko tko mrzi sebe i svoje nemože poštivati druge); mrzi svoju naciju - zato je protiv nacionalizma i domoljublja; mrzi svoju prirodu - zato je navodni antisexist (njihov antisexizam se odnosi na nijekanje različitost spolova); mrzi prirodnu obitelj - zato je protiv homofobije (dobar dio današnjih antifašista sačinjavaju homoseksualci); mrzi red - zato je anarhist...
Kiti se likom Che Guevare, a taj je bio: totalitarni Stalinist, osnivatelj koncentracionih logora, masovni ubojica, rasist; za smrtnu kaznu, za cenzuru slikopisa, protiv slobodnih izbora, protiv homoseksualaca i zabranio je Rock n Roll - sotonističko-narkomansku glazbu koju toliko obožavaju. Kiti se petokrakom, a svaki komunistički diktator prošlosti bi ga zbrisao sa lica zemlje. Bivši antifašistički lijevičar, raper Makss Damage, koji je prešao desnici, tvrdi, da današnji lijevičari - među njima je proveo mnoge godine - nemaju svijetonazor osim mržnje prema navodnom i nepostojećem neonacizmu i željom za kaosom i anarhijom. Zapadni antifašisti mrze kršćanske crkve a bore se - svijesno ili nesvijesno - za širenje Islama, mrze bijelu rasu a bore se za rast afroazisjkih emigranata a time si kopaju vlastiti grob. Ne osijete da ih emigranti preziru, jer kako može religiozni Musliman ili tradiconalni Afrikanac poštivati nekoga tko mrzi svoje i sve ono što je emigrantima sveto (domoljublje, tradicija, kultura, obitelj, red...)? Koja šicofrenija!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Antifašisti 1. Svibnja (blagdan radnika)

Sjećam se - kao da je bilo jučer -, kada sam zadnje dvije godine nazočio, s prijateljima, antigay prosvjedu u Stuttgartu. Prosvjed organizirala je jedna tradicionalnističko-katolička organizacija. Prosvjednika ukupno bilo je oko 150, većinom starije osobe. Mirno su molili krunicu i držali katoličke stijegove u rukama. Pedera i njihovih dekadentnih pristaša bilo je nekoliko tisuća, među njima i razne neokomunističke grupe: anarhisti, antifašti, crveni huligani, narkomani zelene stranke, feministkinje i drugi hedonističko-dekadenti vazali zloduha vremena. Pošto pederi i crveni fašisti glume nekakvu toleranciju i pluralnost, sam mislio da će tolerirati malu skupinu starijih, mirnih i miroljubivih prosvjednika. Ali sam se debelo prevario! Nakon veoma kratkog vremena našeg dolaska na prosvjedno mjesto, smo svjedočili fizičkim i verbalnim napadima pedera i njihove crvenofašisticke braće protiv Kršćana. Pljuvanje, bacanje staklenih boca, trganje zastava, napadi na Svećenike, gadne psovke, prijetnje smrću i odvratnog golog djeda plešući pred katoličkim križem sam tih dana imao priliku vidjeti. Ove godine nisam išao na odvratnu gay paradu i nisam vjerovao da će tradicionalni Katolici ponovo ići među te moderne Sodomite. Prošlog mjeseca sam u njihovom časopisu pročitao kako su ipak bili i da ih je specijalna policija morala štititi. Dva oslijeđenja policajca i ponovne staklene boce i kondomi - napunjeni vodom - su bili rezultat za vjernike. Nedavno je stotinjak crvenih fašista okupirao teren crkvenih prostorija (u Stuttgartu) tradicionalnih Katolika, ni policija ih nije mogla skloniti. To je svakodnevnica u zapadnoj Europi za sve tradicionalne, konzervativne i domoljubne osobe. Oni koji se najviše kite tolerancijim i slobodom, žele smrt svim neoistomišljenicima. Komunisti ili crveni fašisti se danas nazivaju Antifašistima - genijalna marketinška ideja!

Photobucket
Tranzvestit - moderni političar radikalne lijevice

Srećom, narodi Istoka nisu toliko zatrovani neomarksističkim zloduhom vremena. Sačuvali smo, kolko-tolko, samopoštovanje i ponos na našu Domovinu, tradiciju i običaje. I zato postoji realna šansa da uspijemo spriječiti ustanak i probitak crvenofasistickih lijevičara u našim krajevima. Što ne znači, da ne pokušavaju otrovati našu mladež svojim dekadentnim idejama. Njihove propagandne letke, nalijepnice i plakate vidimo svuda oko nas (SRP, MASA, Antifašistička mladež, Slobodni filozofski i ostali kulurni markisisti), mnogim mladima se život bez reda i zakona čini atraktivnim, i tu je opasnost. Ako mladima ne budemo valjani uzori, će uvijek postojati mogućnost njihovog skretanja u crvenofašističke i druge destruktivne krugove. Naši očevi su morali proliti mnogo krvi za izgradnju države, a njihovi potomci moraju biti spremni proliti i još više za njenu obranu. Crveni ne spavaju!

Bog i Hrvati

Šime Tolić

Crveni fašisti napadaju Kršćane u Koelnu


01.10.2011. u 09:43 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2011 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2024 (2)
Prosinac 2023 (1)
Rujan 2023 (1)
Veljača 2023 (5)
Listopad 2022 (1)
Rujan 2022 (1)
Ožujak 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Kolovoz 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Svibanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Siječanj 2020 (1)
Ožujak 2019 (1)
Prosinac 2018 (1)
Rujan 2018 (1)
Studeni 2017 (2)
Rujan 2017 (1)
Travanj 2017 (1)
Studeni 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (7)
Listopad 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (3)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (5)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (3)
Studeni 2013 (2)
Rujan 2013 (3)
Srpanj 2013 (1)
Lipanj 2013 (4)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (4)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (3)

VELIKANI

"Sretan život je nemoguć: najvišlje što čovjek može steći je junački životopis",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), njemački filozof

"Ein glückliches Leben ist unmöglich: Das Höchste, was der Mensch erlangen kann, ist ein heroischer Lebenslauf.",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), deutscher Philosoph

“A happy life is impossible; the best that a man can attain is a heroic life.”,
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), German philosopher


Bilder hochladen

Bilder hochladen
Jure Francetić

Bilder hochladen
Eugen Kvaternik

Bilder hochladen
Blaž Kraljević

Bilder hochladen
Mijat Tomić

Bilder hochladen
Miro Barešić

Bilder hochladen
Ilija Tolić

Bilder hochladen
Hrvatsko revolucionarno bratstvo

BOGOLJUDI

Bilder hochladen
Bilder hochladen

Bilder hochladen
George Lincoln Rockwell

Bilder hochladen
Corneliu Zelea Codreanu

Bilder hochladen
Robert Jay Mathews

SVETINJE

Bilder hochladen
Tradicija

Bilder hochladen
Domovina

Bilder hochladen
Obitelj

Kontakt i poveznice

Emajl: darko.tolic@outlook.de

http://holywar.org/RadioCro.htm
https://homunizam.wordpress.com/
https://hrvatskoobrambenostivo.com/mala-knjiznica/
https://creativitymovement.net/category/library/
https://velesova-sloboda.info/start/index-de.html
https://davidduke.com/
http://www.realjewnews.com/
https://derschelm.com/gambio/
http://faithandheritage.com/
https://imperium-europa.org/index.html
http://www.novi-svjetski-poredak.com/
http://www.europskaunija.yolasite.com/
http://hrvatski-desnicar.blog.hr/
http://www.hrvatskipravasi.hr/
https://natall.com/
https://nationalvanguard.org/
https://cosmotheistchurch.org/shop/
https://www.nsm88.org/
https://creativityalliance.com/
https://hydra-comics.de/
https://resist.com/
https://wir-sind-horst.de/
http://www.davidlane1488.com/main.html
https://www.derdritteblickwinkel.com/
https://chechar.wordpress.com/
https://wir-hn.de/
http://www.kirksvilletoday.com/
https://hrvatskiratnik.hr/
https://www.aryanlibrary.com/

Flag Counter

Darko-Tolic-Vitez
Fahne-kl-Buchstaben