Darko (Šime) Tolić o istini koja se od naroda krije

23.09.2014. u 18:38 | 0 Komentara | Print | # | ^

Zapadni liberali odgovaraju za svoja zlodjela

Free Image Hosting

Gospođa Elin Krantz je bila jedna od mnogobrojnih liberalnih zagovornica "multikulturalnog" društva - što je samo šifra za bastardizaciju nacija. Nedavno je i sama morala odgovarati za promidžbu "multikulti" Švedske. Silovanje bijelih žena od strane afro-azijskih civilnih okupatora je svakodnevna pojava u Europi i drugim zemljama u kojim žive bijelci. 90-100% svih međurasnih kaznenih djela počinjuju afro-azijci protiv bijelaca. Židovi, njihove masonske prostitutke i lijevo-liberalni plaćenici provode bastardizaciju bijelih zemalja kako bi narodi postali izmješana rulja kojom se može bolje manipulirati, to je priznao mason visokog stupnja Nikolaus Coudenhove-Kalergi - nizozemsko-japanski mješanac i muž Židovke - u svojoj knjizi "Praktički idealizam". U velikim dijelovima zapadne Europi su bijelci izgubili svaku kontrolu nad područjima u kojim su afro-azijci većina. Do godine 2050 će svi zapadnoeuropski narodi biti manjina u svojim zemljama. Promidžba bastardizacije se provodi i u Republici Hrvatskoj. Branimo se dok još imamo snage koju narodi zapada više nemaju.

20.09.2014. u 17:20 | 0 Komentara | Print | # | ^

Estetika zločina

Free Image Hosting

Pišem ovo zgrožen zgražanjem tzv . svijeta ili tzv. međunarodne zajednice (ohrabren, ipak, činjenicom da se zgražanjem još uvijek nije oglasila“naša poštena inteligencija“ što daje kakvu-takvu nadu da restauracija Jugoslavije neće tako skoro).

Tzv.-ani svijet zgrožen je dekapitacijom dvoje (vjerojatno) špijuna koji su se bavili zabadanjem nosa u tuđe stvari i tuđe zemlje što se ponekad naziva ; novinarstvom.

U posljednjih nekoliko godina čak su i naša, strogo kontrolirana obavijestna sredstva propustila desetke vijesti kako je američki okupator dali u Iraku, dali u Afganistanu, dali u Jemenu , navodno ne htijući, navođenom raketom pobio u prosjeku po tridesetak pripadnika obitelji koje su putovale, najčešće na vjenčanja ili u miru svog doma slavile vjenčanje ili što slično.

...
E sad…..kad je riječ o obiteljima iz tih, listom muslimanskih zemalja, nije teško zamisliti kako te obitelji obiluju djecom (za razliku od impotentnih „zapadnjačkih“ obitelji) …..e sad…..ako imate jače živce i niste pri objedu pokušajte zamisliti što jedna američka raketa učini toj dječici…..

E pa ta „hrpa dječjeg mesa“ nije izazvala zgražanje „civiliziranog svijeta“ ni osudu a hrvatske se vlade nisu našle ponukane tim porobljenim narodima poslati oružje ne bi li se obranili od američkih napasnika .

Uglavnom….Amerikanac koji bi lansirao raketu rekao bi samo ono uobičajeno „ups!!!“ a „eurobska bi junija“ slegnula ramenima uz ono forestgumpovsko ; „shit happens“.

I sva je ta klaonica u ime demokracije i ljudskih prava………da ne bi !!

Koliki treba čovjek biti slijepac da bi osudio rusko posezanje preko granice a istovremeno opravdavao to što su Amerikanci, Englezi , Francuzi i Italijani pregazili Irak pa Libiju, nezavisne države, punopravne članice Ujedinjenih naroda, što su pojačani Kanadom, Australijom i još nekim terorističkim državama napali Afganistan, što destruiraju Egipat, Siriju, Jemen, Nigeriju,itd., itd.. pa i Hrvatsku kroz izvoz bolesnih oblika ljudske spolnosti a da ne govorimo o njihovom „kulturnom smeću“ kojim su zatrpane sve naše(a zapravo…njihove) blentovizije.

Naravno da razumijem motive licemjera i lažljivaca i lopova( naročito lopova ) koji će se uvijek pridružiti nekim Golijatima ne bi li zatukli Davida. Tragedija je kad narod odabere takve spodobe da ga vode i upravljaju državom. Evo…kad smo se pridružili Golijatu kroz članstvo u terorističkom savezu naši su gmizavci mahali velikim narudžbama terorističkih vojski ne bi li time zamaglili činjenicu da smo se pridružili hordama koje diljem svijeta pljačkaju i porobljavaju kroz izvoz protuprirodnih ideologija te narkotika, prostitucije i pedofilije i što je najpogubnije…..relativizma. Da …..relativizma kao najpogubnije ideje današnjice.

Naravno, od meda i mlijeka NATO-pčele i krave…..ništa ili gotovo ništa ali smo zato, zauzvrat, navukli na Hrvate opravdani bijes i mržnju mnogih porobljenih naroda.

Ako već nemamo „kuglice“ „reći popu – pop a bobu – bob“ tad bi barem trebalo zabiti glavu u pijesak i šutjeti a ne podržavati zlo, nasilje i bezakonje.

U cijeloj je priči itekako jasno što je bilo prije; kokoš ili jaje. Odprilike 1400 godina u tzv. muslimanskim zemljama bez nekih većih problema ili barem s podnošljivim problemima egzistirale su zajednice raznolikih kršćana. Do dana današnjeg. E sad se upitajmo , u svijetlu nedavnih događaja, nije li upravo povampireni „američki interes“ uzrokom nezapamćenog egzodusa kršćana sa Bliskog istoka ???

K tomu i mala digresija; posve je razumna zabrinutost pa i ogorčenje Vatikana zbog egzodusa kršćana s Bliskog istoka ….ali…..pitam se…….a nisam nigdje zamijetio makar sličnu reakciju na činjenicu egzodusa kršćana iz Europe ….jer…..gdje je nestalo skoro 600 milijuna kršćana iz Europe ? Osim na Malti i Vatikanu i Kaptolu gdje još ima kršćana ??? Ako je suditi prema legislativi u državama Europe nema tu ni traga kršćanstvu, dapače , ekstremni i nasilni relativizam je u pitanju . E sad…..odakle je u Europu uvezen taj relativizam ??? Ne bi li se moglo reći da je Europa „šaptom pala“ i da je sve to nasilje nad Muslimanima upravo zato jer oni ne prihvaćaju „pederizaciju“ ni pod razno a znamo kako je Mr. Obmana naglasio kako je upravo izvoz „pederizacije“ ultimativni cilj američke vanjske politike. Jasno je da su izvori nafte i vode i rudača dobrodošli „kolateral“ .

I tako…trebamo se pitati…što je to s nama kad nas krv jednih zgraža a krv drugih teće i teće i teće………..i nikom ništa ???

Parafrazirat ću Papu; I zločinac ima pravo biti zaustavljen, spriječen da ne čini zlo.

Vrlo duboko….metafizički…

Apsolutno se slažem…..osim….tko je zapravo zločinac…..tko ima pravo biti zaustavljen u daljnjem sijanju sjemena zla(između ostalog i onog GMO).

Tko je uzrok a što je posljedica !

Mladen Šepić-Barba,Vrbovsko

20.09.2014. u 16:43 | 0 Komentara | Print | # | ^

Inkvizicija demokracije

Free Image Hosting

Politička represija je najgora kada vlada rasprostranjeno uvjerenje da represije nema, ili kada vlada mišljenje da je društvo stiglo do vrhunca slobode. Klasična cenzura, koja je postojala u komunizmu, na Zapadu funkcionira putem demokratske samocenzure
Prednost jugoslavenskog komunizma bila je njegova fizička, jezična i grafička prepoznatljivost koja se vidjela u političkoj represiji i skromnom životnom standardu. No, upravo zahvaljujući vidljivoj političkoj represiji u bivšoj Jugoslaviji građanin Hrvatske mogao je lagano spoznati pravu sliku komunizma. Premda nisu svi udbaši u Zagrebu nosili poslovične Šimecki cipele, njihov komunistički govor tijela, kao i hiperbolični jezik režimskih novinara, najbolje je odavao nadrealnu sliku jugokomunizma.

Na temelju usporedbe s bogatim Zapadom, hrvatski građani u bivšoj Jugoslaviji dobili su zato dodatan polet da 1991. ruše Jugoslaviju. Vjerojatno, za veliki broj njih, sloboda je značila želju za više materijalnih dobara, a ne filozofske fraze o slobodi govora i misli. Tko zna? Da je kojim slučajem životni standard u Jugoslaviji bio sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća na razini standarda tadašnje Njemačke, malen broj Hrvata, osim hrvatskih emigranata i nekoliko domaćih skijaša na putu za Karavanke, znali bi što znači riječ "Bleiburg", a kamo da bi puno marili o likvidacijama Udbe. Uostalom, njemački srednjoškolci i studenti u današnjoj Njemačkoj, nemaju pojma što je to bio Londonski sporazum iz 1945., ili Benešovi dekreti, ili Avnojevski ukazi, ili protjerivanje 15 milijuna Nijemaca nakon Drugog svjetskog rata iz srednje i istočne Europe. Njemački mediji o tome puno ne govore.

Tito je, ipak, bio pametniji od Staljina, jer je otvorio državne granice i na taj način stvorio predodžbu na Zapadu da je Jugoslavija liberalna komunistička zemlja. Nije on to učinio zbog ljubavi prema Hrvatima, nego iz prostog razloga da spriječi ekonomski slom Jugoslavije i osujeti svaki revolt Hrvata. Titovo otvaranje Jugoslavije moglo bi se nazvati mekanim i tihim Bleiburgom.

Svojom primitivnošću, svojom represijom, ali prvenstveno svojim hiperboliziranim rječnikom, bivša komunistička Jugoslavija sama je sebe uništila. Uostalom, masu viceva o Titu i titoistima nisu skladali ustaški emigranti, već upravo djeca jugoslavenskih komunista i titoista. Nije to ništa nova u povijesti. Sličnu situaciju nailazimo prije svake velike političke promjene, ili neposredno prije svake revolucije. Uoči Francuske revolucije 1789., francuska vladajuća klasa voljela se sprdati u brojnim komedijama, u pariškim salonima i kazalištima - svojoj vlastitoj slici i prilici.

Samocenzura

Politička represija je najveća kada vlada rasprostranjeno uvjerenje da represije nema, ili kada vlada uvjerenje da je društvo stiglo do vrhunca slobode. Klasična cenzura, koja je postojala u komunizmu, na Zapadu već desetljećima funkcionira putem demokratske samocenzure. Samocenzura na Zapadu započinje prvo u školama, akademijama i medijima - da bi u završetku prešla u zakonodavstvo i dnevnu politiku vladajuće klase. Represija i samocenzura dovedene su na Zapadu do akademskog savršenstva, upravo zato jer represija ne ostavlja krvave tragove kao u komunizmu.

Nadalje, relativno visoki ekonomski standard na Zapadu popularno se poistovjećuje s pojmom "sloboda". Staljin ili jugoslavenski komunistički čelnici, da su bili malo pametniji, umjesto korištenja gulaga ili Golog otoka, mogli su na sličan način, ali bez puno krvi, doći do svojih političkih ciljeva - konzumerskom subkulturom i dijeljenjem besplatne marihuane. Na taj način bi oni osujetili svaku antikomunističku martirologiju, svaku vrstu hrvatskog žrtvoslovlja, kao i svaku pomisao na otvoreni oružani revolt.

Na slobodnom Zapadu o svemu se može javno govoriti: o pravima domaćih životinja, ili o različitim seksualnim stilovima. No postoje teme koje svaki zapadnjački političar, svaki akademik, svaki profesor zaobilaze u radijusu od nekoliko kilometara: židovsko pitanje, rasno pitanje i pitanje neeuropskih emigranata. Jedna dobronamjerna, nehotična ili nezgrapna riječ izrečena u javnosti od političara ili profesora ili novinara, lagano se može protumačiti, uporabom rastezljivih demonoloških i kriminoloških pojmova, kao poticanje na "fašizam", "antisemitizam" ili "rasizam". A tada to znači poljubac smrti u karijeri, a često i nemala zatvorska kazna.

Higijenska demokracija

Krivični zakon Njemačke (StGB) sadrži paragraf §130. "Volksverhetzung" (huškanje na nacionalnu mržnju), riječ je koja u njemačkom jeziku predstavlja tešku jezičnu složenicu i vrstu jezičnog barbarizma. Tu je složenicu nemoguće prevesti na bilo koji europski jezik, uključujući i hrvatski. Ujedno, ta rastezljiva složenica može imati brojne krivično-pravne značajke. Na temelju navedenog paragrafa, ako se građanina Njemačke osumnjiči da je javno pričao viceve u nekom njemačkom restoranu na račun nekog Roma ili Afrikanca, ili da je javno kritizirao brojku stradalih Židova za vrijeme Drugog svjetskog rata, prijeti mu novčana kazna, ili kazna do 4 godina zatvora. O provedbi takve demokracije brinu u Njemačkoj 18 Ureda za zaštitu ustavnog poretka, čija je prava svrha, kontrola govora i kontrola proze novinara, profesora i svih javnih radnika u Njemačkoj. Dakako, u cilju promicanja demokracije i tolerancije.

Nije toliko pravno problematično ako građanin nosi zvučno ime kao književnik nobelovac Günter Grass, ili ako je svjetski poznat kao holivudske dive Mel Gibson ili Marlon Brando, čija su se imena godinama vukla po medijima zbog njihovih kritičnih komentara i viceva o Židovima. Njih svatko zna i oni imaju novac i slavu. No, o tisućama ostalih ljudi koji su izgubili posao ili došli u zatvor u Njemačkoj i Francuskoj radi "govora mržnje", malo se govori. I američki ministar obrane Chuck Hagel prije svog imenovanja od predsjednika Obame 2013., dobro se znojio pred Odborom Kongresa radi svojih davnih kritičkih komentara o navodnom moćnom židovskom lobiju u Americi. Dugogodišnja dopisnica iz Bijele kuće, Helene Thomas, našla se 2010. pod lavinom medijskih kritika i udarom svih političkih stranaka u Americi radi svoje kratke rečenice - "neka se Židovi gone iz Palestine."

Sličan krivični zakon kao Njemačka ima Francuska sa svojim glasovitim "Fabius-Gayssot" paragrafom, br. 90-615, nazvanom po dvojici bivših komunističko-socijalističkih zastupnika, a koji je prihvaćen 1990. godine. Toga dana, kada je zakon prošao, 13. srpnja, bilo je vruće, kasno i sparno u Francuskom parlamentu, a velik broj konzervativnih zastupnika nije bio nazočan. Zakon Fabius-Gayssot, koji se pravno temelji na Londonskom sporazumu iz 1945. godine, predviđa visoke novčane i zatvorske kazne "u cilju sprječavanja svakog rasističkog, antisemitskog, ili ksenofobičnog čina."

Policija misli, primisli, zamisli i zadnjih misli

Koliko se sloboda govora danas pravno medijski i jezično zakomplicirala u Europi, govori činjenica da su antisemitski ispadi pretežito djela Francuza arapskog i muslimanskog podrijetla - koji su također Semiti - a ne tzv. francuskih bijelih neonacista ili desničara. Francuski popularni komičar crnac (Franko-Afrikanac? Afro-Francuz?) Dieudonné M'bala M'bala, radi svog javnog karikiranja Židova, jako je popularan kod francuskih nacionalista i desničara i nekoliko puta je bio suđen na visoke globe. No jedna je stvar kada Francuz-Arap ili Francuz-Afrikanac kritizera Židove i Izrael, a sasvim je druga stvara kada to čini bijeli Francuz. Kako crnca Dieudonnéa ili jednog Francuza arapskog podrijetla osuditi za govor mržnje ili rasizam? To je najveći pravni problem za sve EU čelnike, veći nego cijela ekonomska i financijska kriza, ali problem o kojoj samocenzurirani EU birokrati ne vole u javnosti govoriti

Veliki dio američkih medija i dobar dio američke pravosudne vlasti obrušio se nedavno na bijelog policajca koji je ubio u kolovozu 2014., u St. Louisu jednog Afro-Amerikanca. No, malo ili šturo se govori da je ubijeni Afro-Amerikanac imao već od prije podeblji kriminalni dosje. Još se manje u američkoj javnosti govori da Afro- Amerikanci, koji čine 14 posto ukupnog stanovništva SAD-a, čine sedam puta više, a Latino-Amerikanci tri puta više kriminalnih djela ubojstva nego bijeli Amerikanci. Na primjer, godišnje prema FBI statistikama i ostalim državnim statistikama, oko 8 do 10 tisuća Afro-Amerikanaca smrtno strada u razbojstvima - no u više od 90 posto slučajeva oni su žrtve svojih međusobnih afro-američkih obračuna.

U nadrealnom filmskom svijetu Hollywooda, Afro-Amerikance se u zadnjih četrdeset godina prikazuje kao vrlo inteligentne ljude, dobroćudne naravi koji nose naočale, koji znaju sve finese na računalu i koji imaju nadprosječno visoki IQ. U filmu "Let", Afro-Amerikanac Denzel Washington glumi uvijek smirenog pilota - on je karakteran, on ima krasnu narav, dočim su bijeli Amerikanci u filmu pomalo retardirani, živčani i dakako skloni sitnim nepodopštinama. U praksi nije baš tako, jer u američkom civilnom i vojnom zrakoplovstvu gotovo da i nema pilota afro-američkog podrijetla.

Ne trebaju demokratskom Zapadu komunistički korbač, niti udbaške psovke, niti logori za neistomišljenike. Postoji velik broj bogatih civilnih udruga, često s humanitarnim i akademskim nazivima, tzv. nevladine udruge poput ADL ili SPLC u Americi, ili LICRA ili CRIF u Francuskoj, ili veliki broj lokalnih Antifa udruga u Njemačkoj, čiji je cilj prozivanje i denunciranje intelektualnih protivnika i nekonformista u ime tolerancije i demokracije. Prošla su odavno romantična vremena orwelovske komunističke policije govora. Došlo je doba policije misli, policije primisli, policije zamisli i policije zadnjih misli.

Tomislav Sunić

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/131826-inkvizicija-demokracije.html

20.09.2014. u 16:33 | 0 Komentara | Print | # | ^

G. KARAMARKO, HRVATI IMAJU JEDNU DOMOVINU: HRVATSKU!

Free Image Hosting

S obzirom da g.Karamarko kao predsjednik HDZ-a već neko vrijeme na skupovima HDZ BiH ponavlja: "Mi smo jedan narod koji živi u dvije domovine" onda je očito da nismo daleko stigli u borbi za slobodu i sreću hrvatskog naroda na tlu svoje Domovine!

Zaista, što reći s stanovišta hrvatske nacionalne borbe kada jedan čelnik hrvatske stranke, čelnik oporbe današnjoj aktualnoj antihrvatskoj vlasti, izjavljuje tako, blago rečeno, proizvoljne i zbunjujuće poruke. Imajući u vidu da je g.Karamarko proveo dosta vremena u strukturama vlasti pod vodstvom Mesića i Sanadera onda bi takve izjave mogle biti donekle i razumljive, jer u društvu takvih likova hrvatstvo se razvodni i raspline od velike doze jugoslavenstva i osobnih izopačenih interesa.
Ali danas kada se HDZ predstavlja kao stranka koja se oslobodila svih negativnosti koje su je snašle za vrijeme Sanadera i Jace, te da pod vodstvom Karamarka ide ka novom osvajanju vlasti u RH pozivajući se na Franju Tuđmana i aktivnije se zalažući, barem deklarativno, za ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH onda su ovakve izjave hladan tuš za svakog hrvatskog rodoljuba!

Naime, g. Karamarko kaže mi smo jedan narod i to je točno i neshvatljivo je kako poslije toga može reći da kao takav jedan narod imamo dvije domovine!?
To su vrlo opasne teze (izrečene s namjerom ili zbog neznanja!) i navode vodu na mlin neprijateljima hrvatskog naroda i domovine!

Zbog svega toga, i zbog toga što je zbog svih dosadašnjih hadezeovih politika u velikoj mjeri "uškopljeno" današnje pravaštvo, moram reći g. Karamarku i onima koji dijele takve njegove stavove da je svakom svjesnom Hrvatu jasno da je hrvatski narod jedan narod kako danas tako i prije četrnaest stoljeća kada je nastanio svoju današnju postojbinu i učinio je svojom domovinom dajući joj svoje izvorno i naravno ime Hrvatska! Ta zemlja se prostirala i prostire na više pokrajina koje su imale svoja zasebna imena i prije dolaska Hrvata, a neka su nastala poslije. Neke pokrajine su formirane za vrijeme vrhovničke vlasti hrvatskog naroda, a neke su osvajačkim nasrtajima razno-raznih agresora bile okupirane s pokušajem privremenog ili trajnog njihovog izuzimanja iz sastava hrvatske domovine priključivanjem drugim okupacijskim tvorevinama uz protjerivanje, odnarođivanje i genocid hrvatskog naroda na tim područjima.
Hrvatski narod je uvijek bio svjestan tih zločinačkih nasrtaja i uz velike žrtve se borio da obrani sve svoje zemlje kao jedan jedinstveni dom, kao jednu svoju domovinu: Hrvatsku!

Nikada hrvatski narod nije prihvatio kao konačno rješenje gubitak neke svoje pokrajine pod naletom trenutno jačeg osvajača i zlokobnih svjetskih tokova, nego se uvijek borio za njihovo oslobođenje ispod tuđinskog jarma i vraćanje pod krilo svoje hrvatske majke, hrvatske domovine kao jedinog sigurnog utočišta za sve Hrvate, za cjelokupni hrvatski narod!
Imajući u vidu sve to i današnje stanje kada su hrvatske povijesne zemlje Bosna i Hercegovina formirane kao dio države BiH onda bismo, g. Karamarko, mogli reći (na trenutak zaboravljajući Hrvate na hrvatskoj zemlji u Vojvodini i Crnoj Gori!): Mi smo jedan narod s jednom domovinom (Hrvatskom!), a živimo u dvije države!

Dakle hoću jasno i glasno, usprkos današnjoj žabokrečini u kojoj se nalazi pokoreno hrvatsvo, reći, odnosno ponoviti, da je Hrvatski narod prostore današnje države RH i države BiH, između ostalog, kao jedinstveni prostor nastanio prije 14 stoljeća i učinio ga svojim svojim kraljevstvom, svojom Domovinom, svojom državom!
Narod može pasti u ropstvo, izgubiti dio ili cijelu državu, živjeti u više država, ali ne može izgubiti svoju Domovinu. Zapravo dok je narod svjestan, sebe, svoga jezika, svoga imena, svoje prošlosti, svjestan je i svoje Domovine i raditi će na stvaranju svoje cjelovite države i tako zaštiti sebe i svoja buduća pokoljenja u svojoj cjelovitoj i slobodnoj kući, u svojoj Domovini.

Tako je i hrvatski narod kroz svoju burnu i tešku povijest prošao mnoge faze u kojima je gubio vlast na svojim prostorima, ali je uvijek težio da sve svoje zemlje, na području svoje domovine, ujedini u jednu državu.
Je li u tome razlog što vi g. Karamarko dajete izjave koje su u suprotnosti s ovim temeljnim istinama i težnjama hrvatskog naroda za svojom slobodom na svojim prostorima u svojoj domovini Hrvatskoj!?

Da ne spominjemo da je uočljivo da se ni jednom riječju ne osvrćete o biti stvari u BiH i uzroku današnje obespravljenosti hrvatskog naroda u BiH, o tomu da je neodrživo i duboko nepravedno nasilno održavanje Daytonskog mirovnog sporazuma koji je nemoralan i pravno ništavan, jer je ozakonio genocid i nepravdu, na štetu hrvatskog i muslimansko-bošnjačkog naroda, a kada biste to uočili i ustvrdili onda biste jasno vidjeli koja je bila uloga vladajuće "hrvatske politike" na tom putu hrvatske obespravljenosti i ne biste činili ovakve kardinalne pogrješke barem na vrebalnom planu u borbi za prava jednog hrvatskog naroda na tlu više njegovih (barem na papiru) država!
Toliko!
ing. Ante Matić
P.S. Navedeni članak je poslan većini medija koji su navodno hrvatski a ne jugonostalgičarski s portala Stina hrvatskih pradidova i nitko ga nije objavio osim portala Dragovoljac!
Zaista jadno, da ne kažem nešto drugo, s obzirom na to da se radi o temeljnim stvarima koje bi trebao znati svaki Hrvat kojem je Hrvatska na prvom mjestu!
Da se neki ne bi vadili na to da im članak nije poslan s autorove adrese i tako i dalje glumili hrvatstvo s figom u džepu to šaljem ovaj članak s moje (autorove) adrese! Naravno da ne reagiram zbog svoje promocije nego što ne mogu trpiti ovaj jad koji nas okružuje i na što je spala hrvatska politika i mediji koji su još koliko toliko u hrvatskim rukama...

20.09.2014. u 16:30 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Ožujak 2024 (2)
Prosinac 2023 (1)
Rujan 2023 (1)
Veljača 2023 (5)
Listopad 2022 (1)
Rujan 2022 (1)
Ožujak 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Kolovoz 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Svibanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Siječanj 2020 (1)
Ožujak 2019 (1)
Prosinac 2018 (1)
Rujan 2018 (1)
Studeni 2017 (2)
Rujan 2017 (1)
Travanj 2017 (1)
Studeni 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (7)
Listopad 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (3)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (5)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (3)
Studeni 2013 (2)
Rujan 2013 (3)
Srpanj 2013 (1)
Lipanj 2013 (4)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (4)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (3)

VELIKANI

"Sretan život je nemoguć: najvišlje što čovjek može steći je junački životopis",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), njemački filozof

"Ein glückliches Leben ist unmöglich: Das Höchste, was der Mensch erlangen kann, ist ein heroischer Lebenslauf.",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), deutscher Philosoph

“A happy life is impossible; the best that a man can attain is a heroic life.”,
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), German philosopher


Bilder hochladen

Bilder hochladen
Jure Francetić

Bilder hochladen
Eugen Kvaternik

Bilder hochladen
Blaž Kraljević

Bilder hochladen
Mijat Tomić

Bilder hochladen
Miro Barešić

Bilder hochladen
Ilija Tolić

Bilder hochladen
Hrvatsko revolucionarno bratstvo

BOGOLJUDI

Bilder hochladen
Bilder hochladen

Bilder hochladen
George Lincoln Rockwell

Bilder hochladen
Corneliu Zelea Codreanu

Bilder hochladen
Robert Jay Mathews

SVETINJE

Bilder hochladen
Tradicija

Bilder hochladen
Domovina

Bilder hochladen
Obitelj

Kontakt i poveznice

Emajl: darko.tolic@outlook.de

http://holywar.org/RadioCro.htm
https://homunizam.wordpress.com/
https://hrvatskoobrambenostivo.com/mala-knjiznica/
https://creativitymovement.net/category/library/
https://velesova-sloboda.info/start/index-de.html
https://davidduke.com/
http://www.realjewnews.com/
https://derschelm.com/gambio/
http://faithandheritage.com/
https://imperium-europa.org/index.html
http://www.novi-svjetski-poredak.com/
http://www.europskaunija.yolasite.com/
http://hrvatski-desnicar.blog.hr/
http://www.hrvatskipravasi.hr/
https://natall.com/
https://nationalvanguard.org/
https://cosmotheistchurch.org/shop/
https://www.nsm88.org/
https://creativityalliance.com/
https://hydra-comics.de/
https://resist.com/
https://wir-sind-horst.de/
http://www.davidlane1488.com/main.html
https://www.derdritteblickwinkel.com/
https://chechar.wordpress.com/
https://wir-hn.de/
http://www.kirksvilletoday.com/
https://hrvatskiratnik.hr/
https://www.aryanlibrary.com/

Flag Counter

Darko-Tolic-Vitez
Fahne-kl-Buchstaben